Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebepsiz infertilite amh 1.3 yaşım 24
2.5 yıl oldu hamile kalamıyorum anlamsız bir şekilde 2.2 dedi aynı ay başka bir hastane biri 1.1 derken diğeri 2.2 dedi zaten hangisine inanayım onuda bilmiyorumAynı hiç bi sebebi yok amh3.9 diye hatırlıyorum tüm herşey ideal ama 2 senedir pozitifi göremedik bi türlü, yaşta 29Aynı benimde yaş 24 amh 1.1
Selam nasil gecti transferiniz? Umarim heesey yolundadir hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina.Merhaba 7 Nisan'da transfer olacağım. İlk transferim son olur inşallah
Bursa bahçecide. Yoldunda şimdilik bakalım nasipSelam nasil gecti transferiniz? Umarim heesey yolundadir hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina.
Hangi Bahceci de yaptirdiniz?
İnşallah yaMerhaba 7 Nisan'da transfer olacağım. İlk transferim son olur inşallah
Bende 2 kez çatlatma 1 aşılama yaptırmıştım ilk çatlatmam kimyasal gebelik aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiş yaptım onda da 1 olumsuz transferim oldu şimdi 2.transferimin sonucunu bekliyorum doktor sizi daha iyi yönlendirir diye düşünüyorum2 kez çatlatma 1 kez aşılama oldum tüp bebek yapsam mı bilmiyorum eşimin spermleri çok iyi onda hiçbir sıkıntı yok
Merhaba hayırlısı olur inşallahBursa bahçecide. Yoldunda şimdilik bakalım nasip
Galiba 200-250 civarını buldu gibi. Pek açıklayıcı değiller doktorlar. Bilmen gereken kadar detaysiz yüzeysel açıklayıp uyguluyorlar tedaviyi. Ben laboratuvar başarısına güvenerek başladım. O konuda çok iyi olduğunu öğrendim. Yani bir daha başlarsam Osman Develioğlunuda bir düşünürdüm fikrini alirdim sonra bahçeciyi tercih ederdim yineMerhaba hayırlısı olur inşallahkaça yaptırdınız öğrenebilir miyim bende düşünüyorum bahçeciyi memnun musunuz biraz anlatabilir misiniz rica etsem
Bende 2 kez çatlatma 1 aşılama yaptırmıştım ilk çatlatmam kimyasal gebelik aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiş yaptım onda da 1 olumsuz transferim oldu şimdi 2.transferimin sonucunu bekliyorum doktor sizi daha iyi yönlendirir diye düşünüyorum
Osman develioğlına gittim ben çok sert biri insanı aşşağılwr gibi konuşuyor insanlıktan nasibini almamış desem yeridir .Galiba 200-250 civarını buldu gibi. Pek açıklayıcı değiller doktorlar. Bilmen gereken kadar detaysiz yüzeysel açıklayıp uyguluyorlar tedaviyi. Ben laboratuvar başarısına güvenerek başladım. O konuda çok iyi olduğunu öğrendim. Yani bir daha başlarsam Osman Develioğlunuda bir düşünürdüm fikrini alirdim sonra bahçeciyi tercih ederdim yine
Çift transferinizde ikisi de tuttu muMerhaba hayırlı olsun umarım harika sonuçlar alırsınız, bende 2 nisande 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Hiç birşey hissetmiyordum bugün hafif alt karın ağrım var siz ne durumdasınız
NerdeMerhaba kızlar tablo yaptım nisan transfer olanlarla ilgili gelmek isteyen olursa beklerim![]()
Merhaba ben 3 nişanda 5.gün embiriyosu transferi oldum 5. Günümde kan testi verdim sıfır çıktı sizce tutmadımı ?Diyarbakir
Merhaba kızlar ben 3 nisanda 5AA transferi oldum 5. Günde dayanamayıp kan testi verdim sonuç 0.200 çıktı acaba erken olduğu için mi yoksa tutunmadımı
evet bu şekilde çok yorum var haklısınızOsman develioğlına gittim ben çok sert biri insanı aşşağılwr gibi konuşuyor insanlıktan nasibini almamış desem yeridir .
Cok erken cikmaz o kadar erken. Ben 1 nisanda oldum 8 ci gunum kan vermedim idrar testi yaptim negativ. Artik 2 gun bekliycem 11 i kan vercemMerhaba ben 3 nişanda 5.gün embiriyosu transferi oldum 5. Günümde kan testi verdim sıfır çıktı sizce tutmadımı ?
evet bu şekilde çok yorum var haklısınız
Belirtilerin neler var benim kaşık ağrılarım bel ağrılarım var kalp atımım hızlandı vücudumda ısı artışı var idrara çok sık çıkmaya başladım ama hayla bi tutma yönünde kan ve leke görmedimCok erken cikmaz o kadar erken. Ben 1 nisanda oldum 8 ci gunum kan vermedim idrar testi yaptim negativ. Artik 2 gun bekliycem 11 i kan vercem
Benimde bel ağrım var bu sabah karın içimda sancı oldu yatinca geçti o kadarBelirtilerin neler var benim kaşık ağrılarım bel ağrılarım var kalp atımım hızlandı vücudumda ısı artışı var idrara çok sık çıkmaya başladım ama hayla bi tutma yönünde kan ve leke görmedim
Aynen bugün benim altıncı günündeyim bu gün benim daha şiddetli kanama gördün mü lekelenmeBenimde bel ağrım var bu sabah karın içimda sancı oldu yatinca geçti o kadar
2 gun önce kasik ağrılarım vardi.benim bel hep agradigi icin onu ona baglamadim hic. Suan uyuma isteyi geliyo.bide asiri duygusalim. Durub durub aglayasim geliyo. Sacma sacma seylere takiliyorum. Tuvalete aşırı çok cikmaya başladım. Lekelenme olmaya bilirmis her keste ayni digil. Idrar testinde 5 gunde görende oluyo 16 gün görende. Yani her kesin bünyesine göre karışıkBelirtilerin neler var benim kaşık ağrılarım bel ağrılarım var kalp atımım hızlandı vücudumda ısı artışı var idrara çok sık çıkmaya başladım ama hayla bi tutma yönünde kan ve leke görmedim