Merhaba arkadaşlar ben 3.5 yıllık evliyim ilk yılı çocuk düşünmedik 2.5 yıldır istiyoruz polikistikoverim ama reglim her ay düzenli oluyor diğer tüm kriterlerini taşıyorum 31 yaşındayım. Bu zamana kadar 3 kere klomenle yumurta takibi yapıldım klomene çok cevap vermedi yumurtalıklarım sonra başka bi hastaneye geçtim Ankara’da orda femara ya başladılar femarayı 6 aydır kullanıyorum yumurtalıklarım da cevap Veriyor çatlatma iğnesi oluyorum ama hamilelik olmuyor . Rahim filmi çekildim herşey normal çıktı . Bu ay dün 6 Nisan da ilk defa aşılama oldum 5. Nisan da 20 mm olmuştu yumurtam çatlatma iğnesi vuruldum ve 6 nisan da aşılama oldum . Yarım saat hastanede yattım sonra eve geldim evdede 2.5 saat yattım biraz karnımda ağrı vardı ama çok değildi bu sabah 7 nisan da karnım çok ağrıyordu ve lavaboya gittiğimde çok akıntım oldu ve karnım hala çok ağrıyor acaba aşılama olup bunları yaşayan var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Nisan 2021 Aşılama
- Konu Sahibi emos89
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?eşinizin değerleri nasılMerhaba arkadaşlar ben 3.5 yıllık evliyim ilk yılı çocuk düşünmedik 2.5 yıldır istiyoruz polikistikoverim ama reglim her ay düzenli oluyor diğer tüm kriterlerini taşıyorum 31 yaşındayım. Bu zamana kadar 3 kere klomenle yumurta takibi yapıldım klomene çok cevap vermedi yumurtalıklarım sonra başka bi hastaneye geçtim Ankara’da orda femara ya başladılar femarayı 6 aydır kullanıyorum yumurtalıklarım da cevap Veriyor çatlatma iğnesi oluyorum ama hamilelik olmuyor . Rahim filmi çekildim herşey normal çıktı . Bu ay dün 6 Nisan da ilk defa aşılama oldum 5. Nisan da 20 mm olmuştu yumurtam çatlatma iğnesi vuruldum ve 6 nisan da aşılama oldum . Yarım saat hastanede yattım sonra eve geldim evdede 2.5 saat yattım biraz karnımda ağrı vardı ama çok değildi bu sabah 7 nisan da karnım çok ağrıyordu ve lavaboya gittiğimde çok akıntım oldu ve karnım hala çok ağrıyor acaba aşılama olup bunları yaşayan var mı
merhaba sürecimiz çok benziyor sizinle bende 31 yaşındayım bende de pko var bende femara ile takibe başladım yumurtalarım oluşuyor çatlatma iğnesi yapılıyor ama gebelik olmuyor rahim filmi bende de normal çıktı bende bu ay aşılama olacağım. umarım sizinde aşılamanız tutar ve evladınıza kavuşursunuz.Merhaba arkadaşlar ben 3.5 yıllık evliyim ilk yılı çocuk düşünmedik 2.5 yıldır istiyoruz polikistikoverim ama reglim her ay düzenli oluyor diğer tüm kriterlerini taşıyorum 31 yaşındayım. Bu zamana kadar 3 kere klomenle yumurta takibi yapıldım klomene çok cevap vermedi yumurtalıklarım sonra başka bi hastaneye geçtim Ankara’da orda femara ya başladılar femarayı 6 aydır kullanıyorum yumurtalıklarım da cevap Veriyor çatlatma iğnesi oluyorum ama hamilelik olmuyor . Rahim filmi çekildim herşey normal çıktı . Bu ay dün 6 Nisan da ilk defa aşılama oldum 5. Nisan da 20 mm olmuştu yumurtam çatlatma iğnesi vuruldum ve 6 nisan da aşılama oldum . Yarım saat hastanede yattım sonra eve geldim evdede 2.5 saat yattım biraz karnımda ağrı vardı ama çok değildi bu sabah 7 nisan da karnım çok ağrıyordu ve lavaboya gittiğimde çok akıntım oldu ve karnım hala çok ağrıyor acaba aşılama olup bunları yaşayan var mı
Çok teşekkür ederim amin inş sizin de süreciniz inş güzel geçer ve sonucunda hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz bende dün doktorumu aradım ağrımın olduğunu söyledim o da yumurtalar çatladığından olabilir dedimerhaba sürecimiz çok benziyor sizinle bende 31 yaşındayım bende de pko var bende femara ile takibe başladım yumurtalarım oluşuyor çatlatma iğnesi yapılıyor ama gebelik olmuyor rahim filmi bende de normal çıktı bende bu ay aşılama olacağım. umarım sizinde aşılamanız tutar ve evladınıza kavuşursunuz.
Ben perşembe günü aşılama oldum doktorum hafif ağrıların normal olduğunu catlatma iğnesinin etkisi olabileceğini söyledi. Umarım güzel haberlerimizi alirizMerhaba arkadaşlar ben 3.5 yıllık evliyim ilk yılı çocuk düşünmedik 2.5 yıldır istiyoruz polikistikoverim ama reglim her ay düzenli oluyor diğer tüm kriterlerini taşıyorum 31 yaşındayım. Bu zamana kadar 3 kere klomenle yumurta takibi yapıldım klomene çok cevap vermedi yumurtalıklarım sonra başka bi hastaneye geçtim Ankara’da orda femara ya başladılar femarayı 6 aydır kullanıyorum yumurtalıklarım da cevap Veriyor çatlatma iğnesi oluyorum ama hamilelik olmuyor . Rahim filmi çekildim herşey normal çıktı . Bu ay dün 6 Nisan da ilk defa aşılama oldum 5. Nisan da 20 mm olmuştu yumurtam çatlatma iğnesi vuruldum ve 6 nisan da aşılama oldum . Yarım saat hastanede yattım sonra eve geldim evdede 2.5 saat yattım biraz karnımda ağrı vardı ama çok değildi bu sabah 7 nisan da karnım çok ağrıyordu ve lavaboya gittiğimde çok akıntım oldu ve karnım hala çok ağrıyor acaba aşılama olup bunları yaşayan var mı
İnş bu ay güzel haberler alırız hepimiz siz de Pcos vb bişi var mıydıBen perşembe günü aşılama oldum doktorum hafif ağrıların normal olduğunu catlatma iğnesinin etkisi olabileceğini söyledi. Umarım güzel haberlerimizi aliriz
Hafif derecede pco var ve tek tüpüm tıkalı malesefİnş bu ay güzel haberler alırız hepimiz siz de Pcos vb bişi var mıydı
Benimde İlk 2 gün ağrım oldu ama olup olmaması önemli değil diye biliyorum ablam da aşılama iLe hamile kalmıştı ve hiç ağrısı olmamıştı o yüzden sizde güzel düşünün inş bu ay hepimiz güzel haberler alırızBenim bugün 6 günüm hiic belirtim yok
Allahim inşallah canimmmBenimde İlk 2 gün ağrım oldu ama olup olmaması önemli değil diye biliyorum ablam da aşılama iLe hamile kalmıştı ve hiç ağrısı olmamıştı o yüzden sizde güzel düşünün inş bu ay hepimiz güzel haberler alırız
Allah yolunu acik etsin inşallah canim en kotusude sorun olmayipta hamile kalamamak bende aşılama yaptirdim ama hic umudum yokBende aynı durumdayım . Bizde de bir sıkıntı yok 1 kere düşük yaptım ondan sonra hamile kalmadım. 1.5 yıllık evliyiz bende 19 Nisan'da kontrole gidicem bakalım sonra aşılama yapılacak rabbim isteyen herkese su Ramazan ayı hürmetine nasip etsin
Salı günü daha aşılama oldum bi belirtim de yok canm bana doktor progesteron verdi onu da kullanıyorum regli günüme kadar da test yapmamKızlar ne alemdesiniz belirti varmı ne zaman test yapacaksiniz