• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2019 transfer yaptiranlar

Yoldakimucize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2018
25
19
38
Bu bizim 5. tup bebek denememiz. 3 Nisan dondurulmus embriyolarimiz transfer yapildi. 14 Nisan Hcg 255 cikti, Rabbime sukurler olsun hamileyim sonunda. Tsh 3,3 cikti. Basta goguslerimde hassasiyet, mide bulantisi vardi. Hepsi birden bes gundur kayboldu. Sizce bir sorun mu var? Cok korkuyorum, kendimi artik hic hamile hissetmiyorum

Benimde 15 nisan pazartesi günü yapıldı transferim bende ewde yatıyorum öyle inşallah bi sıkıntınız yoktur öyle düşnmeyin lütfen 🙏🏻 Önerebilceğinz bişyler warsa dinlemek isterim

Cevabınız için çook teşekkür ederim. Zor bi süreç atlattık, 5. denememiz, iki defa ameliyat oldum vs vs. Transferden bi hafta sonra cenazemiz oldu, Rabbim sınıyor. Bugün 2. kan tahlilim çok iyi çıktı çok şükür. Halen hissetmiyorum ama demekki iyi gidiyor çok şüküt. İyi insanlarda yazmış:), iyiyim çok şükür. Yarın kandil Rabbim dualarınızı kabul eylesin

Benimde 15 nisan pazartesi günü yapıldı transferim bende ewde yatıyorum öyle inşallah bi sıkıntınız yoktur öyle düşnmeyin lütfen 🙏🏻 Önerebilceğinz bişyler warsa dinlemek isterim
Rabbim size de güzel haber almayı nasip eylesin. Biz yurt dışında yaşıyoruz, tüp bebek için Türkiye’ye özel geldik. İlk gün yattım sürekli, sancılarımda vardı sanki. 2. ve 3. gün gündüz yattım akşam bir kaç saat gezmeye çıktık eşimle. 4. gün uçakla seyahat ettim. Dönünce de işe başladım. Özel birşey yapmadım açıkcası, ama ani hareket etmemeye, koşmamaya, ağır hiç birşey kaldırmamaya çok özen gösterdim. Bide tabi 8 farklı ilaç kullanıyorum, onlarında etkisi vardır. En büyük etken elbette Rabbimin takdiri.

Rabbim size de güzel haber almayı nasip eylesin. Biz yurt dışında yaşıyoruz, tüp bebek için Türkiye’ye özel geldik. İlk gün yattım sürekli, sancılarımda vardı sanki. 2. ve 3. gün gündüz yattım akşam bir kaç saat gezmeye çıktık eşimle. 4. gün uçakla seyahat ettim. Dönünce de işe başladım. Özel birşey yapmadım açıkcası, ama ani hareket etmemeye, koşmamaya, ağır hiç birşey kaldırmamaya çok özen gösterdim. Bide tabi 8 farklı ilaç kullanıyorum, onlarında etkisi vardır. En büyük etken elbette Rabbimin takdiri.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah dua edin lütfen biz bekleyenlerden nasip etsin Rabbım 🤗

Merhana kizlar bende geçtiğimiz pazartesi transfer oldum bugun 6 ci gun . Bnde cikilota kisti var bu 4 cu denemem 2 yila askin uğraşıyoruz. Trasferin 2 ci gunu yani carsamba gunu sabah crinone jeli siktim jeli cikardim.etrafi kahverengi lekeler olmus bi anda korktum o anda zaten kasiklarimda agri da vardi dedim kesin adet oluyorum .sonra oglen bi daha baktim hcbisey yok acana jel den mi ileri geldi yoksa adet mi olacaktim

Merhana kizlar bende geçtiğimiz pazartesi transfer oldum bugun 6 ci gun . Bnde cikilota kisti var bu 4 cu denemem 2 yila askin uğraşıyoruz. Trasferin 2 ci gunu yani carsamba gunu sabah crinone jeli siktim jeli cikardim.etrafi kahverengi lekeler olmus bi anda korktum o anda zaten kasiklarimda agri da vardi dedim kesin adet oluyorum .sonra oglen bi daha baktim hcbisey yok acana jel den mi ileri geldi yoksa adet mi olacaktim
Bence endişelenmeyin adet olacaksaniz bile okadar erken olmazsınız en azindan transferin 10. Gününden sonra olursunuz. Jeli kullandığım zaman kahverengi olurdu JEL hatta topak topak gelirdi geri kahverengi. Umarim hamilesinizdir

Bence endişelenmeyin adet olacaksaniz bile okadar erken olmazsınız en azindan transferin 10. Gününden sonra olursunuz. Jeli kullandığım zaman kahverengi olurdu JEL hatta topak topak gelirdi geri kahverengi. Umarim hamilesinizdir
Ayni sekilde bndede geldi . Ondan sonra hc gelmedi yuzumde sivilciler ckmaya basladi .adet olcak gbide agrim var ya sanki bu da olmadi gbime geliyor
Bugun 7 ci gunu

Kahverengi lekem transferin 2 ci gunu gelmişti. Bugun 7 ci gun az once gene gttim bu seferde pembemsi şeklinde gelmis acaba adetmi olcam ki

Umarım yerlesme kanamasidir. Bukadar gerilmeyin diycem ama bende yasadim biliyorum her an o duruma odaklisin
Keisnlikle oyle canjm . Bn adet belirtilerini geçtim de yuzumde ki sivilcelere takildim sadece. normalde adet olmadan asla ckmazlar ama gene adet yaklasinca ckmaya basladi

Benimde transferimin 6. Günü herşeyi geçtim psikoloji çok zor 🥺 otururken kalkarken tuvaletteyken her yerde saçma sapan geriliyorum kasılıyorum sürekli aklım orda nasıl aşıyorsunuz bunu kızlar 🥺

Arkadaşlar merhaba kafanızı dağıtayım biraz. Biz bu ay tüp bebek için karar verdik. Doktor ön görüşmemizde attan muayne etti eski tahlillerimize baktı herşey yolunda dedi. Bizimki sebepsiz olmuyor biz de açıkçası çok sıkıldık her ay acaba mı demekten ve tüp bebeğe karar verdik. Benim sorularım siz deneyimli anne adaylarına tüp bebekle ilgili süreç hakkında. Uzun protokol varmış artık. Daha uzun gözlem yapılıyormuş. Yumurtlama günümün sonuna bakarak sanırım gün verdi doktor.Bu Cumartesi başlatacağız artık . Tahliller falan olacakmış. Şimdi süreç nasıl işleyecek? Haziranın sonunda transferi yaparız dedi. Keşke o kadar uzamasa. Sizinkiler nasıl oldu? Söyle adım dım yazsanız nasıl faydalı olur?

Benimde transferimin 6. Günü herşeyi geçtim psikoloji çok zor 🥺 otururken kalkarken tuvaletteyken her yerde saçma sapan geriliyorum kasılıyorum sürekli aklım orda nasıl aşıyorsunuz bunu kızlar 🥺
O kadar iyi anliyorum ki seni ama bebisler okadar güçsüz degil bizim normal hareketlerimizden etkilenmiyolar bile. Nasil astim dersen ne yaparsan yap aklinda hep atamiyosun unutamiyosun test gunune kadar oyle gececek galiba yataktan kalkarken bile sekilden sekile giriyodum tamamen psikolojik kendi kendimizi yoruyoruz iste😊

Vala canim o anları bn 2 yildir yasiyorum cikilota kisti hastasiyim 3 yildir evliyim 2 yildirda bu islerle ugrasiyim.hatta bu 4 cu denemem di persembe gunu gene negatif sonucumu aldim hatta bi umit diye test yapcaktkm ki bu sabah adet oldum gene o igrenc kirmizi renk :) artik yildim ne yapcam ne etcem diye biktim.bnce kendini hic kasma olcaksa olur .sureklide yatma bnce ama hareketlerine gene de dikkt et derim . Rabbim ol derse olur zaten

Back