Nisan 2019 doğumlu çocuk farklı şehire yatili gider mi?

busrametin1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
13
-9
29
boşandım bitti ama kararda yatılı olayi yoktu farklı şehirler ,senede 2 kere gelir görurdu. Bi havalar isininca ilkbahar da diğeri de havalar sogumadan haziran temmuz gibi neyse çocuk büyüdükçe gelmeleri çoğaldı bu sene 3 kere geldi son gelişi kasim ayı gittikten sonra yatili davası açmış çocuk idrak edebiliyo demiş Allah aşkına 3.5 yas çocuk neyin idragini yapacak babasına amca diyo😑 ilk defa böyle bişi yasicam kışın 1 ay , yazin 2 ay her ayin 2 gün götürecekmis o yas çocuk gider mi. Sosyal ve ekonomik araştırma istemiş tanık sunmus yatılı kalmayla ne alaka onu da anlamış değilim moralim bozuldu gidecek diye 😪

Benim çocuğum yok bu konuda ne bilgim ne tecrübem var ama bana ufak geldi ya. 🤔🤔 Tamam babasıdır elbet gidecek görecek kalacak ona bişey diyemem ama böyle yatılı gitmek deyince bi tuhaf oldum.

boşandım bitti ama kararda yatılı olayi yoktu farklı şehirler ,senede 2 kere gelir görurdu. Bi havalar isininca ilkbahar da diğeri de havalar sogumadan haziran temmuz gibi neyse çocuk büyüdükçe gelmeleri çoğaldı bu sene 3 kere geldi son gelişi kasim ayı gittikten sonra yatili davası açmış çocuk idrak edebiliyo demiş Allah aşkına 3.5 yas çocuk neyin idragini yapacak babasına amca diyo😑 ilk defa böyle bişi yasicam kışın 1 ay , yazin 2 ay her ayin 2 gün götürecekmis o yas çocuk gider mi. Sosyal ve ekonomik araştırma istemiş tanık sunmus yatılı kalmayla ne alaka onu da anlamış değilim moralim bozuldu gidecek diye 😪
Onu bilemedim ama babasına amca demesi baya kötü. Gitse belki samimiyet artar iyi olabilir. Bir uzmana sormak lazım

Benim çocuğum yok bu konuda ne bilgim ne tecrübem var ama bana ufak geldi ya. 🤔🤔 Tamam babasıdır elbet gidecek görecek kalacak ona bişey diyemem ama böyle yatılı gitmek deyince bi tuhaf oldum.
Hayır ebevenylik yapsa eyvallah çocuğu doldurmasından korkuyorum babası tabi tüm yükü ben mi sirtlanacam ama üzülüyorum da uzun süreli ayrılacağım😓

Kıçı kırık anasıyla bacisina guveniyo beyfendi😒
Yapmayın ya bu yaklaşım çok hatalı
Size değil çocuğa yazık
Sizin onlarla derdiniz olabilir ama çocuğun halası ve babannesi
Doldurmaya gelince kişi kendinden bilirmiş işi
Sizde masum değil gibisiniz

Neden babasını bilmesini istemiyorsunuz bu çok tuhaf bir düsünce bana gore. Sizin aranızda ne yaşandı ne bitti bilemem o ikinizin arasındaki problem. Çocuğun baba sevgisine de ihtiyacı var. Çocugunuzla ilgili bir baba olmasa yatılı kalsın istemez diye düşünüyorum. Yakınlaşmak istiyor demek ki çocukla.

Hayır ebevenylik yapsa eyvallah çocuğu doldurmasından korkuyorum babası tabi tüm yükü ben mi sirtlanacam ama üzülüyorum da uzun süreli ayrılacağım😓

Çocuğunu doldurmasından korkan ebeveyn davranışı ;

35 gunlukken gonderildik bebekliginden beri kendi ailemin yanında o yüzden bilmiyo bende öğrenmesini istemiyorum😪😒

Dolduran sizsiniz ya hu .
Bundan ala doldurma mı olur .

35 gunlukken gonderildik bebekliginden beri kendi ailemin yanında o yüzden bilmiyo bende öğrenmesini istemiyorum😪😒
böyle yaptığınız için adam sizinle uğraşıyor aslında , siz iyi karı koca olamamış olabilirsiniz adam iyi baba olmayı da bilmeyebilir ama çocuğunuzun babasını bilmeye ihtiyacı var bu zorunlu. aralarına girmeyin . çocuğunuzu elinizden alamaz korkunuz buysa merak etmeyin. avukatla görüşüp haklarınızı öğrenin

o yasta gidebilir. adam inat icin vs yapmiyorsa engellemeyin bence. sonuc bosanma oldugu icin cocugun iki tarafla da ayri ayri gecirdigi zamanlar olacak. simdi engellerseniz, babayla uzaklasirlar. bunun ileriki yaslari var, ergenligi var.. bence baba destegi onemli

1 yaşındaki kızım babasından kaç aydır ayrıyız ama babasını biliyor siz olumlu olun karşıdaki de olumsuz dahi olsa sarar sarmalarsınız. Tabii çocuktan ayrılmak zor ama yemek listesi nelere dikkat etmesi gerektiği gibi şeyleri not edip verebilirsiniz bence çocuğunuz ve babası için iyi olacak

Bırakın babasını bilsin çocuğunuz. Baba sevgisine de ihtiyacı var. Durmazsa erken getirir size. Bırakın babada da kalsın. Sizde kendinize vakit ayırın o süreçte. Sizde dinlenin. Emin olun herşeyi anlıyorlar. Eski eşinizle kendi aranızda bırakmayın, küçücük kalbine böyle bir sorumluluk yüklemeyin. Siz zaten boşanmışsınız, ne olduysa olmuş önemli olan çocuğunuzun sağlıklı gelişimi.

Çok iyi yapıyorsunuz aferin. İyilik ediyor gibi yazıyorsunuz bir de. Sevişip hamile kalırken bir şey yoktu, çocuk doğunca mı kötü oldu da baba bile dedirtmiyorsunuz?

X