NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

hayırlı olsun hayatım Allah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucaklamayı nasip etsin :)))

Canm hepinize saglikli hamilelikler diliyorm..:dua: allahm sag saglim kucaginiza aldirsn meleklerinizi :).. bende nisan annensi olacaktm ama kismet degilmis 5 hafta 5 günlükken düşük yaptm :110:

Canm hepinize saglikli hamilelikler diliyorm..:dua: allahm sag saglim kucaginiza aldirsn meleklerinizi :).. bende nisan annensi olacaktm ama kismet degilmis 5 hafta 5 günlükken düşük yaptm :110:

:((( çok üzüldüm çok Rabbim tekrar nasip etsin en kısa zamanda inşallah

merhabalar bende nisan annesiyim. hamileliğimin 9. haftasındayım. 2 li testi acaba bu 2.ay da mı yaptırmak lazım 2 li ve 4 lü test yapıldığını biliyorum bu konuda benş aydınlatabilir misiniz? dr bana kalp atışının olduğunu söyledi ve 1 ay sonra gel dedi bana sadece.

ilk çocuğum ve nisan ayında anne olucam ben gibi kaç kişi var :) paylaşalım :anneadayı:

Bende varim canım :anneadayı::KK200:
Daha önce plansız 2 düşük yaptım.
Bu seferki planlı :anneadayı:
Düşük riskim var ilaç alıyorum
Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı:dua:
Allah isteyen herkese evlat versin kimsenin kucağı boş kalmasın :dua:

Bende varim canım :anneadayı::KK200:
Daha önce plansız 2 düşük yaptım.
Bu seferki planlı :anneadayı:
Düşük riskim var ilaç alıyorum
Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı:dua:
Allah isteyen herkese evlat versin kimsenin kucağı boş kalmasın :dua:
Amin inşallahhh. Rabbim hepimize sağlıkla sıhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinnn.

Back
X