- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 27
- Konu Sahibi seymasahin
-
Bende varım bendeeeeerabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhabalar kızlar bende bugün 7 haftalık oldum. Hiç mide bulantısı yaşamıyorum valla normal hayatıma devam ediyorum
Aman dilini ısır. Bende 6. Haftada bir başladı mide bulantısı herşeyden tiksinir oldum.
merhabalar bende nisan annesiyim. hamileliğimin 9. haftasındayım. 2 li testi acaba bu 2.ay da mı yaptırmak lazım 2 li ve 4 lü test yapıldığını biliyorum bu konuda benş aydınlatabilir misiniz? dr bana kalp atışının olduğunu söyledi ve 1 ay sonra gel dedi bana sadece.
Bende varim canım
Daha önce plansız 2 düşük yaptım.
Bu seferki planlı
Düşük riskim var ilaç alıyorum
Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı
Allah isteyen herkese evlat versin kimsenin kucağı boş kalmasın
Bnde varrrıııımmmmikinci hamileligim ama ilk bebegim bir düşük yaşadım nisanda kavuşucaz inşanlah bebişimle hepimiz sagsaglim kavuşuruz inşanlah rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin
Tesekkur ederim canim amin insallahAMİNN Rbbim yavrunu sana bağışlasın inşallah hiç sorun olmadan alırsın kucağına :)))
Tesekkur ederim canim amin insallah
Allah hepimizin doğumlarını kolaylaştırsınsağlıkla evlatlarımıza kavuşalım
Selamlar herkese. Ben de mide bulantısını ve kusmayı çok şiddetli yaşıyorum. Çok zor bişeymiş
bende varim arkadaslar..Allah hepimizin kucagina saglikla zamaninda almamizi nasip etsin
Ayy Allah yardımcımız olsunbenimdeöyle oldu dün yediğimi bugün yiyemiyorum aklıma geldikçe kötü oluyorum
Kızlarr sizin de ara sıra elleriniz ayaklarınız kaşıyor ya da karıncalanıyor mu?
Aman canım benim de öyle oldu hafif çatlamaya başladı. Bakım yağları kullanmama rağmen. Dikkat et kaşımamaya çalışya dünden beri garip bir şeklde bacaklarım kaşınıyo kollarım boynum nedendir acaba belki hormonlardandr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?