- Konu Sahibi hellokitty27
arkadaşlar pozitif sonuç alanları yürekten tebrik ediyorum.. bugün benimde test günüm.. inş.. pozitifi görebiliriz.. dualarınızı bekliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim bugun seni sevince bogsun insallh guzel haberler verirsin canimarkadaşlar pozitif sonuç alanları yürekten tebrik ediyorum.. bugün benimde test günüm.. inş.. pozitifi görebiliriz.. dualarınızı bekliyorum..
Canim guzel haberlerini bekliyoruz. Allah yardimcin olsun.arkadaşlar pozitif sonuç alanları yürekten tebrik ediyorum.. bugün benimde test günüm.. inş.. pozitifi görebiliriz.. dualarınızı bekliyorum..
canım hiç korkma benim transferim perşembe yapıldı cuma gecesi otobüse bindim 6,5 saatlik yol pteside iş başı yaptım çok şükür pozitif sonucumYalniz konudan konuya atlanisim calisiyorum dedim de tedaviden sonra ise basladinizmi yada baslanmalimi
Cnm transferrin 9 nisandami oldu kacinci gun embriyosuyducanım hiç korkma benim transferim perşembe yapıldı cuma gecesi otobüse bindim 6,5 saatlik yol pteside iş başı yaptım çok şükür pozitif sonucum
arkadaşlar pozitif sonuç alanları yürekten tebrik ediyorum.. bugün benimde test günüm.. inş.. pozitifi görebiliriz.. dualarınızı bekliyorum..[/QUOT Boyle hayirli bir gunde Rabbim jayirlisiyla nasip etsin
Sen ne is yapiyosun canim bide anladigim kadaroyla adanada yaptirdin yani yanlis gormediysem baska topicten hatirliyorum da iyi misin peki ben bide vajinusmusla cebellestim korkuyorum o yuzdencanım hiç korkma benim transferim perşembe yapıldı cuma gecesi otobüse bindim 6,5 saatlik yol pteside iş başı yaptım çok şükür pozitif sonucum
benim eşimde azospermi vardı ve ilk gittiğimde tüp bebek dedi dr hemen başladık cnmArkadaslar bu arada ben adet olunca direk gidecem onceden bu doktora muayene olmadim rahim filmine varana cekikdi ama doktor tetkikleri tekrarlayacak tekrar bi sorun cikmazsa heemn baslayacak benim gibi esinde skinti olanlar ilk gittiginizde direj tedaviye basladiniz mi git gek yaptiniz mi biz bu ay yaptirmazsaj baya ertelenecek cok korkuyorum(
cnm memurum ben mersinde yaşıyorum evet önce adana düşünüyordum ama maddi açıdan çok pahalı olunca önce şansımı devlet hastanesinde denemeye karar verdim ve ank üni cem atabekoğluna gittim iyi ki gitmişim çok şükür herşey çok güzel geliştiSen ne is yapiyosun canim bide anladigim kadaroyla adanada yaptirdin yani yanlis gormediysem baska topicten hatirliyorum da iyi misin peki ben bide vajinusmusla cebellestim korkuyorum o yuzden
cnm 2 nisanda transfer oldu 3, gün embriyoları 2 tane :))Cnm transferrin 9 nisandami oldu kacinci gun embriyosuydu
Benimde 16nisanda 2 tane 3.gün konuldu ama bnm 3. Denemem o yüzden pek hevesle nemi yorum ;(cnm 2 nisanda transfer oldu 3, gün embriyoları 2 tane :))
Benimde 16nisanda 2 tane 3.gün konuldu ama bnm 3. Denemem o yüzden pek hevesle nemi yorum ;(
27nisan test günüm ama benim hiç belirtim yok hiç bi yerim ağrımiyor nede lekelenme var nede kasıkta batma falan daha önce ki denemn de hic gbe kaldn mibenimde 3.denemede oldu hiç moralini bozma kısmette varsa oluyor canım.test günün ne zaman
Canim cok sevindim swnin adina RABBIM sagkikki sihhatli kucagina aLMAyi nasip etsin:))ya ben cok korkuyorum nasil bi surec mesela tahminen kac kere alttan muayene oldun ben acibademde yaptiracam icimize sindi sence de iyi bi hastane mi cok soru sordum ama((cnm 2 nisanda transfer oldu 3, gün embriyoları 2 tane :))
27nisan test günüm ama benim hiç belirtim yok hiç bi yerim ağrımiyor nede lekelenme var nede kasıkta batma falan daha önce ki denemn de hic gbe kaldn mi
Veririm haber canım . içim çok sıkılıyor artik sonuç negatif çıkarsa baya uzulucem sanırım ne diyim hayırlısı olsun Veren de Allahım alandacanım Kusura bakma geç gördüm.herkeste illa belirti olacak diye bişey yok her bünye farklı.önceki denemelerdede aynı şeyleri yaşadım fakat hamile kalamadım budefa yine aynısı olunca yine olmadı deyip umudumu kestim.sen belirtilere takılma.belirtisi olmadanda çok hamile kalanı gördüm ben.kalbini ferah tut.inşallah pozitif sonuç alırsın haber ver bana olur mu