Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar

Yalniz konudan konuya atlanisim calisiyorum dedim de tedaviden sonra ise basladinizmi yada baslanmalimi
canım hiç korkma benim transferim perşembe yapıldı cuma gecesi otobüse bindim 6,5 saatlik yol pteside iş başı yaptım çok şükür pozitif sonucum

canım hiç korkma benim transferim perşembe yapıldı cuma gecesi otobüse bindim 6,5 saatlik yol pteside iş başı yaptım çok şükür pozitif sonucum
Sen ne is yapiyosun canim bide anladigim kadaroyla adanada yaptirdin yani yanlis gormediysem baska topicten hatirliyorum da iyi misin peki ben bide vajinusmusla cebellestim korkuyorum o yuzden

arkadaşlar tüp bebek işlemine başladım ama dr gonal f 450 ile menegon iğnesi verdi ve ikisini beraber kullanmamı söyledi, gonal f 150 ünite menogon 75ünite olarak vurulacakmış, bu dozlar biraz fazla değilmi, bu şekilde kullanan oldumu

Arkadaslar bu arada ben adet olunca direk gidecem onceden bu doktora muayene olmadim rahim filmine varana cekikdi ama doktor tetkikleri tekrarlayacak tekrar bi sorun cikmazsa heemn baslayacak benim gibi esinde skinti olanlar ilk gittiginizde direj tedaviye basladiniz mi git gek yaptiniz mi biz bu ay yaptirmazsaj baya ertelenecek cok korkuyorum:KK43:(

Arkadaslar bu arada ben adet olunca direk gidecem onceden bu doktora muayene olmadim rahim filmine varana cekikdi ama doktor tetkikleri tekrarlayacak tekrar bi sorun cikmazsa heemn baslayacak benim gibi esinde skinti olanlar ilk gittiginizde direj tedaviye basladiniz mi git gek yaptiniz mi biz bu ay yaptirmazsaj baya ertelenecek cok korkuyorum:KK43:(
benim eşimde azospermi vardı ve ilk gittiğimde tüp bebek dedi dr hemen başladık cnm

Sen ne is yapiyosun canim bide anladigim kadaroyla adanada yaptirdin yani yanlis gormediysem baska topicten hatirliyorum da iyi misin peki ben bide vajinusmusla cebellestim korkuyorum o yuzden
cnm memurum ben mersinde yaşıyorum evet önce adana düşünüyordum ama maddi açıdan çok pahalı olunca önce şansımı devlet hastanesinde denemeye karar verdim ve ank üni cem atabekoğluna gittim iyi ki gitmişim çok şükür herşey çok güzel gelişti

cnm 2 nisanda transfer oldu 3, gün embriyoları 2 tane :))
Canim cok sevindim swnin adina RABBIM sagkikki sihhatli kucagina aLMAyi nasip etsin:))ya ben cok korkuyorum nasil bi surec mesela tahminen kac kere alttan muayene oldun ben acibademde yaptiracam icimize sindi sence de iyi bi hastane mi cok soru sordum ama:KK43:((

Bide hangi durumlarda iki tane koyiuoalr ben 25 yasindayim 35 yas ustine koyuyolar normalde baska kriterler varmi

27nisan test günüm ama benim hiç belirtim yok hiç bi yerim ağrımiyor nede lekelenme var nede kasıkta batma falan :KK43: daha önce ki denemn de hic gbe kaldn mi

canım Kusura bakma geç gördüm.herkeste illa belirti olacak diye bişey yok her bünye farklı.önceki denemelerdede aynı şeyleri yaşadım fakat hamile kalamadım budefa yine aynısı olunca yine olmadı deyip umudumu kestim.sen belirtilere takılma.belirtisi olmadanda çok hamile kalanı gördüm ben.kalbini ferah tut.inşallah pozitif sonuç alırsın haber ver bana olur mu

canım Kusura bakma geç gördüm.herkeste illa belirti olacak diye bişey yok her bünye farklı.önceki denemelerdede aynı şeyleri yaşadım fakat hamile kalamadım budefa yine aynısı olunca yine olmadı deyip umudumu kestim.sen belirtilere takılma.belirtisi olmadanda çok hamile kalanı gördüm ben.kalbini ferah tut.inşallah pozitif sonuç alırsın haber ver bana olur mu
Veririm haber canım . içim çok sıkılıyor artik sonuç negatif çıkarsa baya uzulucem sanırım ne diyim hayırlısı olsun Veren de Allahım alanda

X