Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar

arkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.
Ben de guvenc beyin hastasiyim bana iki uc gun kendini zorlama dedi sonra normal hayatina devam et dedi onemli olan transferden sonraki yarim saat dedi transferi de rahim kalinligina gores yapiyo isteye gore olacagini sanmiyorum

Kızlar ben geçenlerde sormuştum ama bulamadım şimdi ,demin bir arkadaş dedi ımsi iste diye ısrarla,ben Bahçeci Fulya'da herkese yapılıyor biliyorum bu ımsi tekniği,birde ıcsı varmış embriyolog bana ıcsı yapıldı dedi sanki,bilgisi olan varmı,birde bu ımsi paket fiyata dahilmi,yada ne kadar,yarın opuda söyleyim doktora.

Evet kızlar günaydın,benim gibi bugün opusu olan,sonuç alacak arkadaşlar inşallah pozitif sonuçlarla,döllenecek yumurtalarla dolu bir gün olsun bugün,dualarımızı birleştirelim .

Dun kan test i yapmistim bugun sonucunu aldim 9. Gun sonuc 363.3 dun idrar da da cikti yinede sevinemiyorum 1. De de cok sevinmistim ama olmanamisti kalp atisini duymadan sevinemiyorum

Dun kan test i yapmistim bugun sonucunu aldim 9. Gun sonuc 363.3 dun idrar da da cikti yinede sevinemiyorum 1. De de cok sevinmistim ama olmanamisti kalp atisini duymadan sevinemiyorum
canım hayırlı olsun sanırım sende güvenç beyin hastasısın benimde 18 martta transferim oldu dün kalp atışlarını duyduk darısı başına inşallah sonucuna göre seninkide ikiz görünüyor hadi hayırlısı :))

X