• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2010'da evelenecek gelin adayları nerde?

burcuslm

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
630
1
296
İstanbul
Kızlar Allah nasip ederse ben de 24 nisan 2010 de evlenecem eşya, gelinlik, ev, çeyiz....... büsürü telaşım var bana yardımcı olacak ve benimle aynı ayda evlenecek gelin adaylarıyla fikir paylaşmak istiyorum, fikir alışverişiyle birbirimize yardımcı olabiliriz ne dersiniz?

aaa hoşgeldin canım desene sen de bendensin nasıl gidiyor hazırlıkların ? Allah öncelikle yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olur :nazar:

aaa hoşgeldin canım desene sen de bendensin nasıl gidiyor hazırlıkların ? Allah öncelikle yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olur :nazar:

hoşbulduk canım iyi gidiyo hazırlıklarda bib telaş içindeyiz mobilya gelinlik felan senin nasıl gidiyo

Aynen umu biz de öyleyiz ama ben gidip daha gelinlik hiç bakmadım ancak gelinlik sitelerinde kk dan bazı modelleri belirledim, ama geçen hafta sonu yemek odamızla oturma odamızı aldık. Gelinliklere şubat gibi bakmayı düşünüyorum inşallah geç kalmam sen baktın mı gelinliğe?

m.m.m.m sen de hoşgeldin canım sana da az kalmış ama bana biri az kalmış düğüne deyince çok garip oluyorum başkasıan sölemek ne kadar kolaymış:) herşey gönlünce olsun arkadasım inş.:1hug:

sğl cnm walla daha hiç bi hazırlığa başlamadğımz için bana çok var gibi geliyio
hepimizn herşey gönlünce olsun inş:asigim:

Amin inş cnm . Onun sonu yok m.m.m.m ; bi süre hep öyle hissediyorsun daha var diyosun ama gelin adaylarının çoğu şimdiden gelinliğini buluyor mobilyasını seçiyor ben de dedim geç kalıyorum galiba ama hala gelinliğe falan bakmadım.
Ama düşününce de alacak o kadar çok şey var ki; hepsine koşturmaya zamanım kalmaz diye de korkmuyor değilim

bende gelinliğe fln bakmadım hiç sadece netten baktım netten bakmaklada olmuyo gidip denemek lazım
eşyalara fln hiç bakmadık gün bile almadık o yüzden daha çok zamanım var gibi geliyo

Biz bahçelievler nikah salonunda düşünüyoruz nikahı, orası da nikah gününe 3 ay kala ancak gün için izn veriyor nisan için biz de ancak ocak içinde başvurabileceğiz. Sen tam güzel mevsim de evleniyorsun nisan biraz daha serin olacak mayıs ve hazirana göre, gelinlik konusuna gelince netten bakmakla kesinlikle olmuyor üstüne denemek gerekiyormuş herkes öyle sölüyor; önceden rengi beyaz olsun derdim şimdi kırık beyaza doğru kayıyıorum sanki o daha şık gibi geliyor bana ışıkta falan çok güzel parlıyor

walla gidip giymeden şu olsun bu olsun dedim ama dediğin gibi herkes gidip görcen sonra fikirlerin değişcek dedi bide ben türbanlı ve tosun gibiyim zayıflamaya çalışıyorum gelinliğe bakmayı o yzden hep erteliyorum

selam bende nisanda düşünüyorum ama hiç bişey bakmadım daha mobilya baktık ama daha karar vermedik ben çeyiz almakla meşgulum:)

Öyle söyleme türbanlı modeller çoğu açık modele göre daha güzel oluyor açık modeller birbirine çok benziyor, bence kilonda sen koşuşuturmaya başladığın zaman uçup gidecektir ççok kişiden duydum kilo veriyorlamış o dönem ama düğün sonrası geri alıyorlarmış :hulya:
Ama eğer sen de benim gibi canı sıkıldıkça kendini buzdolabında bulanlardansın Allah çok çok çok yardımcın olsun , milletin moreli bozuk olunca yemeden içmeden kesilir bense ne yesem diye düşünmeden duramam o yüzden korkuyorum şu düğün zamanı stres yapıp ya çok kilo alırsam diye

hoşgeldin mono05 çeyiz derken çatal bıçaksa onu sağolsun annem işe girince benden heray maaşımdan keserek aldı hepsini mutfakta ve tekstil (nevresim falan) benim eksiğim yok o telaşım yok Allahtan. O dönemler uyuz oluodum ama şimdi annemin yaptığa iyliğe dua ediyorummkaydirigubbakcemile5

Öyle söyleme türbanlı modeller çoğu açık modele göre daha güzel oluyor açık modeller birbirine çok benziyor, bence kilonda sen koşuşuturmaya başladığın zaman uçup gidecektir ççok kişiden duydum kilo veriyorlamış o dönem ama düğün sonrası geri alıyorlarmış :hulya:
Ama eğer sen de benim gibi canı sıkıldıkça kendini buzdolabında bulanlardansın Allah çok çok çok yardımcın olsun , milletin moreli bozuk olunca yemeden içmeden kesilir bense ne yesem diye düşünmeden duramam o yüzden korkuyorum şu düğün zamanı stres yapıp ya çok kilo alırsam diye

hehe bende senin gibiyim canım sıkılınca kendimi dolabın önünde buluyorum
ben nişan üstü daha çok kilo aldım walla düğün üstü koşuşturmadan kilo veririm diye bırakırsam kendimi daha çok alırım ben kaydirigubbakcemile3 aynen bende moralim bozuk olunca gofret çikolata bulursam affetmiyorum

türbanlı gelinliğide ztn açık bi modeli kapattırmayı düşünüyorum cnm beğendiğim bi modeli kapattırırım öyle giyerim herhalde

walla bizim diğer topicde (2010un yemek yemeyi çok seven tombiş gelinleri) arkadaş bi eksik listesi eklemiş ağzım açık kaldı akannehir
ve diğer arkadaşlar başka eksikler bile buldu

hehe bende senin gibiyim canım sıkılınca kendimi dolabın önünde buluyorum
ben nişan üstü daha çok kilo aldım walla düğün üstü koşuşturmadan kilo veririm diye bırakırsam kendimi daha çok alırım ben kaydirigubbakcemile3 aynen bende moralim bozuk olunca gofret çikolata bulursam affetmiyorum

türbanlı gelinliğide ztn açık bi modeli kapattırmayı düşünüyorum cnm beğendiğim bi modeli kapattırırım öyle giyerim herhalde

Ah arakadasım seni benden iyi kimse anlayamaz yemek yemeyi de seviyorum derdim büyük; :icecream::icecream:
Gelinlik dersen desezin erbilin gelinliği mesela kolları uzun bi model onun yakaısnı kapatıp kullanablirsin bence hoş bi model ekleyeim bak bi

Back