Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa hoşgeldin canım desene sen de bendensin nasıl gidiyor hazırlıkların ? Allah öncelikle yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olur
kızlar slmm bende 2010 mayıs yada haziran başı
m.m.m.m sen de hoşgeldin canım sana da az kalmış ama bana biri az kalmış düğüne deyince çok garip oluyorum başkasıan sölemek ne kadar kolaymış:) herşey gönlünce olsun arkadasım inş.:1hug:
Öyle söyleme türbanlı modeller çoğu açık modele göre daha güzel oluyor açık modeller birbirine çok benziyor, bence kilonda sen koşuşuturmaya başladığın zaman uçup gidecektir ççok kişiden duydum kilo veriyorlamış o dönem ama düğün sonrası geri alıyorlarmış :hulya:
Ama eğer sen de benim gibi canı sıkıldıkça kendini buzdolabında bulanlardansın Allah çok çok çok yardımcın olsun , milletin moreli bozuk olunca yemeden içmeden kesilir bense ne yesem diye düşünmeden duramam o yüzden korkuyorum şu düğün zamanı stres yapıp ya çok kilo alırsam diye
hehe bende senin gibiyim canım sıkılınca kendimi dolabın önünde buluyorum
ben nişan üstü daha çok kilo aldım walla düğün üstü koşuşturmadan kilo veririm diye bırakırsam kendimi daha çok alırım ben kaydirigubbakcemile3 aynen bende moralim bozuk olunca gofret çikolata bulursam affetmiyorum
türbanlı gelinliğide ztn açık bi modeli kapattırmayı düşünüyorum cnm beğendiğim bi modeli kapattırırım öyle giyerim herhalde