• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NISA hastanesi

aysem_t

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
94
11
98
İstanbul
Meraba arkadaslar..7 ayluk hamileyim ve nerde doğum yapicami halen karar vermedim..nisa hastanesinde evime yakın..orda doğum yapan var mı nasıl bi hastane.doktorları nasıl.

Meraba arkadaslar..7 ayluk hamileyim ve nerde doğum yapicami halen karar vermedim..nisa hastanesinde evime yakın..orda doğum yapan var mı nasıl bi hastane.doktorları nasıl.
merhaba bende nısa hastanesı doktorları hakkında bıraz arastrma yaptım ama halen kararsızım sıze bılgı gecen oldumu acaba

merhaba bende nısa hastanesı doktorları hakkında bıraz arastrma yaptım ama halen kararsızım sıze bılgı gecen oldumu acaba

Merhaba..bende internetten araştırdım doktor derya kanza gül iyi diyorlar.randevu aldım bakalım inşallah oledir

Merhaba..bende internetten araştırdım doktor derya kanza gül iyi diyorlar.randevu aldım bakalım inşallah oledir

Bende hamile değilken Derya hanıma gidiyordum ama o zaman doğum iznine ayrılmıstı. O yüzden Fatma hanıma başladım ve doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim :KK56:

Kızlar tam aradığım konuyu buldum :dua: Benim de evime çok yakın ve doğum için şuanda en çok düşündüğüm hastane burası. Şuanda Münübe Hanım'a gidiyorum. Daha doğrusu henüz 2 iki kez gittim, fena değil gibiydi. Sizin bu doktor hakkında tecrübeleriniz var mı? Veya bu hastanede doğum yapıp fikirlerini paylaşacak olan olursa merakla dinlemedeyim :halay:

Kızlar tam aradığım konuyu buldum :dua: Benim de evime çok yakın ve doğum için şuanda en çok düşündüğüm hastane burası. Şuanda Münübe Hanım'a gidiyorum. Daha doğrusu henüz 2 iki kez gittim, fena değil gibiydi. Sizin bu doktor hakkında tecrübeleriniz var mı? Veya bu hastanede doğum yapıp fikirlerini paylaşacak olan olursa merakla dinlemedeyim :halay:
Bende derya hanıma daha 2 gidisim ama memnun kaldım doktordan iyi birisi güler yüzlü..bende 35 haftalık hamileyim bu hastanede sancı odası tek kişilik oyuzden burda doğumu düşünüyorum.. Ama her gidişimde mutlaka 2 saat bekliyorum sırayı o kotu işde

Bende derya hanıma daha 2 gidisim ama memnun kaldım doktordan iyi birisi güler yüzlü..bende 35 haftalık hamileyim bu hastanede sancı odası tek kişilik oyuzden burda doğumu düşünüyorum.. Ama her gidişimde mutlaka 2 saat bekliyorum sırayı o kotu işde

Ya sıra konusu çok sıkıntılı bilmez miyim? Ben de ilk gittiğimde 1 saatten fazla beklemiştim. Sabah saatlerinde nispeten biraz daha boş oluyor. Şuanki doktorumla bir sıkıntım olursa Derya hanım'a geçerim ben de. Hayırlısı.

Kızlar 40+5 de suni sancıyla normal doğumum gerçekleşti. Çok şükür iyi ki doktoruma güvenmişim. Onun Güler yüzü ve pozitif tavrı sayesinde çok sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim. Tekrar söylüyorum, kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor kendisi. Şimdi de aynı hastanenin bir çocuk doktoruna devam etmek istiyoruz. Inşallah bu konuda da yüzümüz güler.

Kızlar 40+5 de suni sancıyla normal doğumum gerçekleşti. Çok şükür iyi ki doktoruma güvenmişim. Onun Güler yüzü ve pozitif tavrı sayesinde çok sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim. Tekrar söylüyorum, kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor kendisi. Şimdi de aynı hastanenin bir çocuk doktoruna devam etmek istiyoruz. Inşallah bu konuda da yüzümüz güler.

selamlar, öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Ömrü güzel olsun. Doktorunuz kimdi acaba?

Âmin, Allah cümlemize kısmet eylesin. Doktorum derya kanza gül
Selamlar, son zamanlarda nisa hastanesinde doğum yapan birini burda bulmak ne kadar güzel..

Bende derya hanım. a gidiyorum seviyorum ama hastane konusunda tedirginim odaları beğendiniz mi kaç kez gittim boş oda olmadığı için göremedim sancı odaları doğumdan hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim..

arkadaşlar bende tavsiye üzerine dün nisa hastanesine dr.MÜRVET HAKYEMEZ'e gittim.Dün sabah eşimle 8:15 de ki randevumuz için 7:50 de Nisa Hastanesine gittik. Dr.MÜRVET HAKYEMEZ saat sekiz gibi doğuma gitti.Tabiki eşimle anlayışla karşıladık durumu.8:00 randevusuna gelen bir bayan ve sonrasında 8:15 randevusuna giden biz kayıt oluşturduk.sonrasında bizden sonra kayıt için gelen hastalar oldu.Dr.MÜRVET HAKYEMEZ saat 9:05 gibi geldi 5 dk. sonra bizden önceki hastayı çağırdı odasına.o hasta sonrasında bizi alması gerekirken başka hastaları aldı içeri. eşimle itiraz edince dr. hanım bizi odasından kovdu.Ve biz çok zor bir şekilde izin aldığımız iş yerlerimize hiçbir şey yapmadan geri döndük.Tavsiye üzerine gittiğimiz MÜRVET HAKYEMEZ hasta psikolojisini hiçe sayan bir hekim oluşunu kınıyorum.
Ayrıca hastane devlet hastanesinden bile daha kötü bence...kesinlikle tavsiye etmiyorum. 7 haftalık hamileyim ve şuanda bi doktorum yok :(

arkadaşlar bende tavsiye üzerine dün nisa hastanesine dr.MÜRVET HAKYEMEZ'e gittim.Dün sabah eşimle 8:15 de ki randevumuz için 7:50 de Nisa Hastanesine gittik. Dr.MÜRVET HAKYEMEZ saat sekiz gibi doğuma gitti.Tabiki eşimle anlayışla karşıladık durumu.8:00 randevusuna gelen bir bayan ve sonrasında 8:15 randevusuna giden biz kayıt oluşturduk.sonrasında bizden sonra kayıt için gelen hastalar oldu.Dr.MÜRVET HAKYEMEZ saat 9:05 gibi geldi 5 dk. sonra bizden önceki hastayı çağırdı odasına.o hasta sonrasında bizi alması gerekirken başka hastaları aldı içeri. eşimle itiraz edince dr. hanım bizi odasından kovdu.Ve biz çok zor bir şekilde izin aldığımız iş yerlerimize hiçbir şey yapmadan geri döndük.Tavsiye üzerine gittiğimiz MÜRVET HAKYEMEZ hasta psikolojisini hiçe sayan bir hekim oluşunu kınıyorum.
Ayrıca hastane devlet hastanesinden bile daha kötü bence...kesinlikle tavsiye etmiyorum. 7 haftalık hamileyim ve şuanda bi doktorum yok :KK43:
Hangi hastane olduğu çok önemli değil aslında önemli olan doktorlara uygulamaları hakkında bir itirazda bulunacak olursanız, ortada kalıyorsunuz. Link vermeyi bilmiyorum ama bu alt forumda ben de bir konu açtım yakın zamanda: Güneşli Medicine Hospital ve Dr Deniz hakkında. Şikayetimi Sağlık Bakanlığına da Başhekimliğe de bildirdim ama Bakanlık tarafından arayan yetkililer ancak doğumda yapılan hatalar vs gibi çook mühim bişey olduğunda özel hastanelere inceleme başlatıyorlarmış. Dr doğumu yaptırmak üzere söz verdiği halde bırakıp gittiğiyle kalıyor. Hastanın (doğum yapanın) psikolojisi falan hak getire... Daha çook yolumuz var ülke olarak alacak...

Selamlar, son zamanlarda nisa hastanesinde doğum yapan birini burda bulmak ne kadar güzel..

Bende derya hanım. a gidiyorum seviyorum ama hastane konusunda tedirginim odaları beğendiniz mi kaç kez gittim boş oda olmadığı için göremedim sancı odaları doğumdan hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim..
Tabiki..
odaları beğendim biraz küçüktü ama gayet temizdi.
Doğuma 18.50 de girdim 19.04 te çıktım. Doktorumuz çok pozitif içiniz rahat olsun. Benim 1cm açıldı sadece ve 41. Haftanın sonunda artık beklemeyelim dedi. Suni Sancı aldım. Sürekli geldi gitti hadi az kaldı olacak yaparsın sen sürekli motive edici vs.. Sonunda indik doğuma 3 hemşire karşıladı beni Kafası gelene kadar onlar ilgilendi. Kafası görününce doktorum geldi. Biliyorsunuz ki Güler yüzlü kendisi. Ikınırken bağırmadığım için kolay olduğunu söyledi. Size şunu öneririm rahat olun, insanlara güvenin, besmelenizi eksik etmeyin. Sorularınız olursa yanıtlarım.
Ha bir de doğum fotoğrafçısı tuttuk orda. Hiç aklımızda yoktu ama şimdi iyiki tutmuşuz diyoruz. Tavsiye ederim

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben de 6 haftalık hamileyim, ne yapsam hangi hastaneye hangi doktora gitsem diye çok araştırdım Nisa hastanesi-Münübe Hanım'dan geçtiğimiz cumartesi için randevu aldım. Ben çok memnun kaldım, çok güler yüzlüydü, biz sormadan bir çek şeyi anlattı sağolsun. Bana yaptırmam gereken bir dizi test listesi verdi, ister burada istersen de dışarıda yaptırabilirsin testleri dedi. İlla burada yaptır diye tutturmadı. Çıktığımda aklımda soru kalmamıştı. Çok memnun ayrıldık, tavsiye ederim.

ben hamilelik pozitif çıkınca Seymin Hn'a gittim Nisa'da. değerlerim düştü nihayetinde kimyasal gebelik yaşadım ancak çok ilgisizdi. ben meraktan öleceğim, o testi yaptır beklemeyin burda biz sizi arar söyleriz yeni değeri dedi. E dedim peki akabinde bir şey söylemeyecek misiniz bir değerlendirme falan? neyse en son değerlerim düşünce hmm bu normal bi gebelik değil dedi ben zaten şok ağlayamadım bile dondum kaldım. tam çıktı yolda yürüyoruz, telefonla aradı bir hafta sonra gelin bu arada sıfırlanması lazım değerin yoksa sorun vardır dedi. bir daha şok.. telefonla arayıp söylüyor inanılmaz. sorumsuzluk değil de nedir bu?? ben memnun kalmadım o doktordan velhasıl. bir daha ona gitmem, başka doktora giderim..

ben hamilelik pozitif çıkınca Seymin Hn'a gittim Nisa'da. değerlerim düştü nihayetinde kimyasal gebelik yaşadım ancak çok ilgisizdi. ben meraktan öleceğim, o testi yaptır beklemeyin burda biz sizi arar söyleriz yeni değeri dedi. E dedim peki akabinde bir şey söylemeyecek misiniz bir değerlendirme falan? neyse en son değerlerim düşünce hmm bu normal bi gebelik değil dedi ben zaten şok ağlayamadım bile dondum kaldım. tam çıktı yolda yürüyoruz, telefonla aradı bir hafta sonra gelin bu arada sıfırlanması lazım değerin yoksa sorun vardır dedi. bir daha şok.. telefonla arayıp söylüyor inanılmaz. sorumsuzluk değil de nedir bu?? ben memnun kalmadım o doktordan velhasıl. bir daha ona gitmem, başka doktora giderim..
Çok üzüldüm, inşaallah çok bekletmeden güzel haberler gelir, Nisa hastanesi inanılmaz yoğun ve doktorlar bu sebeple doğru düzgün takip bile edemiyorlar, ben de bırakmak zorunda kaldım. Tekrar geçmiş olsun,

Back
X