Niran Ünsal'dan Erdoğan'a 'Başkanlık' marşı!

Hanımlar,
çizgiyi aşıyorsunuz cidden, AKP veya CHP veya herhangi bir partili olmanız birbirinizi aşağılamanız manasına gelmemeli, herkesin bir partinin sempatizanı olmak için kendince sebepleri olabilir, bu o kişinin inancına, inançsızlığına, giyimine, fikrine, kültürüne saldırmanız anlamına gelmiyor, o, bu, şu demiyorum maalesef hepinizin Tarzı diğerini aşağılar nitelikte.

Ve son paylaşılan foto Niran değil Nida Ünsal'a ait yani Niran Ünsal'ın kızkardeşine.

Şunu da unutmayın, burda birbirinizi aşağılıyorsunuz, habere konu Olanları da aşağılıyorsunuz, hakaretten dava açsalar yeridir.

Eleştiriyle hakaret birbirine geçmiş resmen, oysa eleştiri başka birşeydir.

ben kapali degilim birinci benimde dovmem var kisi kendinden mesuldur.O fotodaki Niran Unsal degil ki benzemedigini farketmediniz mi?
Dergi kapaginda yaziyor.

basortunun turlu turlu durumlar icin kullanildigi kesin.
ama ben sizin "o kutsal dediginiz basortu" tamlamanizi anlamadim.

Banlandin akillanmadin anlasilan teyzeee. Satasma bana hadi eyvallah sana
beraber banlandık yaa canımm.. ne çabuk unuttun.. kii.. önemli değill....sana sataşmıyorumm.. niye sataşayımm ama sen ders çalışman gereken saatlerde bu topiklerde ne işin varr.. bir abla tavsiyesi şedeyim dedimm. takma kafanı böyle konularaa derslerinden başkaaa.. öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…