- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
offf anamm bu nee..halen farkında değilsiniz değilmi o kutsal dediğiniz başörtünün nasıl kullanıldığının ayrıca çok merak ediyorum
niran ünsal kıçına bu dövmeyi yaptırırken aklı neredeydi sen merak etmiyormusun Eki Görüntüle 1491708
aynen canım bazıları at gözlüğünü takmış odun gelmiş odun gideceklerofff anamm bu nee..
satmıyormu bu kızın kasetleri parasızmı kaldı buu.herkes ayrı telden çalıyorrhalen farkında değilsiniz değilmi o kutsal dediğiniz başörtünün nasıl kullanıldığının ayrıca çok merak ediyorum
niran ünsal kıçına bu dövmeyi yaptırırken aklı neredeydi sen merak etmiyormusun Eki Görüntüle 1491708
parasız kalmıştır bu yavruu.. ha gerçekten düzeldiyse alkışlarım ve tebrik ederimm.. ne diyeyimm..aynen canım bazıları at gözlüğünü takmış odun gelmiş odun gidecekler
ben kapali degilim birinci benimde dovmem var kisi kendinden mesuldur.O fotodaki Niran Unsal degil ki benzemedigini farketmediniz mi?halen farkında değilsiniz değilmi o kutsal dediğiniz başörtünün nasıl kullanıldığının ayrıca çok merak ediyorum
Offfliiii kiz kapakta yaziyor Nida Unsall deyinsatmıyormu bu kızın kasetleri parasızmı kaldı buu.herkes ayrı telden çalıyorr
anamm oraya ,,buraya dalarsan o kapağıda görmez bu gözlerr.. yavruuOfffliiii kiz kapakta yaziyor Nida Unsall deyin
Nasil gormedun daaa
ayy onu bunu bilmem güzel hatunmuşş..Offfliiii kiz kapakta yaziyor Nida Unsall deyin
Nasil gormedun daaa
basortunun turlu turlu durumlar icin kullanildigi kesin.halen farkında değilsiniz değilmi o kutsal dediğiniz başörtünün nasıl kullanıldığının ayrıca çok merak ediyorum
he evet guzelmis hatunayy onu bunu bilmem güzel hatunmuşş..
yavrumm sen git ders çalışş ne arıyon burada bak sınıfta kalacan ..abla tavsiyesi..
Banlandin akillanmadin anlasilan teyzeee. Satasma bana hadi eyvallah sana