Niran Ünsal'dan Erdoğan'a 'Başkanlık' marşı!

Wayyyy anasini hepimiz bilim adamlariyla buyuduk zaten ne kulturluyuz bilincliyiz o bilgimizle insanlari asagiliyoruZ.
Bosuna dememis Mevlana
Baskalarinin kusurunu ortmekte gece gibi ol...
başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol yazzınız üzerine Abdullah öcalana kadar gitti evet..

aylak çifçi Abdullah öcalan kadar saygıyı haketmiyor demekki..cumhurbaşkanımız başbakanlık yaptığı dönemde 'sayın abdullah öcalan2 diye hitab etmişti hatırlarsan
Amaa annemm konuyu ordan oraya taşıyonn..olmazki sonuçta bende bir insan evladıyımm..Zaten bu tayyip varya yahu tamam herkese saygı ama öcalanada saygı duyulurmu..o sayın,,mayın ne yaaa. bak işte temcit pilavı gibi ..

iğneyi kendine çuvaldız başkasına batır diye atasözü var bilirsiniz..hep tek taraflı bakmamak gerek..

iğneyi kendine çuvaldız başkasına batır diye atasözü var bilirsiniz..hep tek taraflı bakmamak gerek..
iyidee siz niye öyle bakıyonuzz. annemm.. bir bakıyorumm oltaylı egolu küfürler etmişş herkes alkışta .. ee cevap olarak ardınç yazmışş tüüüü kakaa ..o kadar örnek varkii.. ama klavye yetmezz..

halkın tümünü değilde bir kısmını kavrarsan,çapulcu vs diye ayrıştırırsan olacağı bu...

halkın tümünü değilde bir kısmını kavrarsan,çapulcu vs diye ayrıştırırsan olacağı bu...
kimm benmiii ayrıştırıyorumm annem farkındaysan siz açıyorsunuz ayrıştırdığınız konuyu.. ben cevap yazıyorumm..

Niran ünsal geçmişini biliyor,şu an ahkam kesemez,uyuşturucu vs..şu an kalkıp gençlere hitap edemez..

kesinlikle

işte bak hep diyorummmmmm chp ye bulaşan ünlü olmuyorr.. şu an moda akp ye bulaşmakk..önceden chp yolunu denemiş tutmamışş.şimdide akp yolunu deniyor bakalım tutacakmı..
aynen şekerim önce tuğçe kazaz sonra niran ünsal bu ne tesadüf

Ne bileyim ben onu cikarttim sen ne demek istedin

bu ne pehriz bu ne lahana turşusu demek istedim canım

Evet haksizsin uyusturucu kullandi
bunuda sallandirin....
halen farkında değilsiniz değilmi o kutsal dediğiniz başörtünün nasıl kullanıldığının ayrıca çok merak ediyorum
niran ünsal kıçına bu dövmeyi yaptırırken aklı neredeydi sen merak etmiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…