- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Huy Meselesi
öyle demeyin hanımlar belki gerçekten dinin o boyutunuda yaşamak istiyordurr..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ozaman şarkı söylemeyi bırakması lazım. kadının nağmeli sesi haram.öyle demeyin hanımlar belki gerçekten dinin o boyutunuda yaşamak istiyordurr..
ah be canım bak bana oruç tutuyorum ama kadınlı erkekli çalışıyorum örtülü değilimm bence bırakalım dediğim gibi dinin o boyutunu yaşamak istiyordur bilemeyizkii..namaz kılmıyorumm kim diyebilirki bana oruç tutuyorsun ama namaz yokk.. kabul olmaz diyeee..canım ozaman şarkı söylemeyi bırakması lazım. kadının nağmeli sesi haram.
ya işi oraya getirirsen, bende oruç tutuyorum, erkeklerle beraber çalışıyorum, tesettürlü değilim vs vs. ama çıkıp en iyi müslüman benmişim gibi konuşmuyorum, ben oruç tutuyorum diye çarşaf çarşaf yaymıyorum. bahsettiğim bu. yoksa haşa sümme haşa Allah mıyız da bilicez kimin ibadetinin kabul olup olmayacağını.ah be canım bak bana oruç tutuyorum ama kadınlı erkekli çalışıyorum örtülü değilimm bence bırakalım dediğim gibi dinin o boyutunu yaşamak istiyordur bilemeyizkii..namaz kılmıyorumm kim diyebilirki bana oruç tutuyorsun ama namaz yokk.. kabul olmaz diyeee..
dini yorumdan gidicez kız şimdiöyle demeyin hanımlar belki gerçekten dinin o boyutunuda yaşamak istiyordurr..
ama o göz önünde cicim kapatmıştır yada hacca görünür bilirsin hemen sorular sorular magazinler tarafından ben savunucusu değilim ama neler görüyor bu gözler şu dünyadaya işi oraya getirirsen, bende oruç tutuyorum, erkeklerle beraber çalışıyorum, tesettürlü değilim vs vs. ama çıkıp en iyi müslüman benmişim gibi konuşmuyorum, ben oruç tutuyorum diye çarşaf çarşaf yaymıyorum. bahsettiğim bu. yoksa haşa sümme haşa Allah mıyız da bilicez kimin ibadetinin kabul olup olmayacağını.
haklısınndini yorumdan gidicez kız şimdi