Niran Ünsal: Sadece helal yerlerimi gösteriyorum

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458

Klip çekiminde tesettüre giren şarkıcı Niran Ünsal, "Daha önce kolumu gören artık görmüyor. Kadının helal olan yerleri bir elimi, bir yüzümü görüyorlar." dedi.

Niran Ünsal, Milliyetçi, Muhafazakâr ve Sosyalist olmak üzere farklı görüşleri savunan 3 arkadaş Barbaros Dere, Serdar Çelik ve Erkan Ünsal'ın kurduğu Der-Saadet ile yeni bir projeye imza attı.

KLİP ÇEKİMİNDE DE YANINDA OLDU
Der-Saadet'in 'Hakka Uyanış' adlı eserinde Serdar Çelik ile düet yapan Niran Ünsal, klip çekiminde de gençlerin yanında oldu. Kemerburgaz, Çiftalan Köyünde gerçekleşen klipte Niran Ünsal, tesettüre girdi.

"SADECE HELAL YERLERİMİ GÖRÜYORLAR"

Kumaşı Londra'dan Kumaşı Londra'dan getirilen tasarımın içindeki sanatçı, "Tesettüre girdikten sonra kendimi çok daha güzel hissettim. Daha önce kolumu gören artık görmüyor. Bundan sonra bir yerim görünecek, bir sakil görüntümü ortayı çıkacak tedirginliği yaşamıyorum Allah'a şükür. Kadının helal olan yerleri bir elimi, bir yüzümü görüyorlar" diye konuştu. (Gazetevatan)

tövbe tövbe
kadın bı sebepten ceza evıne gırdıgı yıllardada boyle sacmalıyordu
sonunu ıyı görmuyorum

Ilkokulu bunun kizi handeyle okumustum. Dansoz degil miydi bu kadin onceden

Dansöz müydü bilmiyorum ama uyusturucudan yakalandığını biliyorum. Olabilir hatasını anlayıp geçmişine sunger cekip mutevazı bir hayat yaşamak istemiş olabilir saygı duyarım ona sözüm yok. Ama bu sekilde spekulasyonlar yaratıp dikkat cekmeye calısması tamamen samimiyetsizliğini ortaya koyuyor. Tugce kazaz dan farkı yok.

kadının helal yerimi? avret yeridir o. ayrıca ne mutlu tesettüre girmişse ama gözümüze gözümüze sokmasa da sadece emir diye yapsa bundan nemalanmasa keşke.

Ya bak desem ki cok gencti hataydi falan anlarim. Ama kac yasinda kadin 3 sene oncesine kadar da dansozdu yani... tamam buna da okey tovbe dedi. Ki zaten dansozluk de ayip bisey degil bence. Ama smdi boyle ben cok sukur kapandim suralar haram suralar helal. Sen kimsin lan ? Allah misin sen kimsin yani...

Amacının ne oldugunu en yakınları bile anlıyor kız kardeşine kadar. Rüzgar gülü bunlar ya ruzgar ne taraftan eserse o yöne döner.

erkeklerle icice olmak, sarki soylemek de bi kadin icin İslâm'da uygun degildir niran hanim.. kendinizce bi tavizci İslam anlayisi uydurup cok takva yasiyormus triplerine giriyosunuz ya, bilin istedim.. madem haram-helal konusunu actiniz..

bi de tesetturu şov meselesi haline (kendilerince) getirip, ustune fetva vermeleri.. cok sinirlendim ya..
tamam kardesim, örtün, ne guzel.. ama şu gosteri isini, millete İslam'i yalan yanlis anlatma isini birak..
he ben ortu takarim ama erkeklerle icice sarki da soylerim reklamimi da yaparim, yok oyle dunya.. yani varsa da İslam onu oyle yapin demiyo; hepsi sizin isinize geldigi gibi anlamaniz..

Örnek olmak için tv lere çıkıyorsa alkışlarım umarım gerçektir
aksini düşünmek istemiyorum gündemde kalmak için her şeyi yapıyorlar malesef

Din ne boyuta geldi hey maşallah helal haram konuşulacak olursa kadının şarkı söylemesi de haram, yarın başka bi düşüncede olan parti iktiidar olsa napar acaba