ne demek istediniz acaba ? yanlış anlamış olmayı öyle cok ısterım kısende o zmn şeytanın 1 numaralı karısı olursun tövbe ya
ne demek istediniz acaba ? yanlış anlamış olmayı öyle cok ısterım kı
coook yanlıs anlamısım. şimdi oldu tesekkurler..DÖENKLİK YAPIYOR ONU DEMEK İSTİYORUM.AÇIKKEN İYİYDİ ALLAH ONUNLAYDI..ŞİMDİ KAPANINCA AÇIKLAR ŞEYTANMI OLUYOR
benim çok yakın bir akrabam var;bulunduğum ilçe eskiden mhp de iken bulunduğu belediyenin mhp belediye başkanıydı,sonra ilçe de chp kazandı bu akrabamda bilmem ne belediyesi başkanı oldu chp den,belediye de tekrar chp aldı ama şimdi kendisi buraları bırakıp antalya da menderes türelin sağ kolu oldu(akp)akepe yerine solcu bir parti gelse ilk açılacaklar arasında bence
doğruyu bulan insan abuk sabuk konuşmaz.pişmanlığını dile getirir.pollyannayım belkide gercekten imandandır o
aynen katılıyorum...Kimseyi geçmişiyle yargılayamazsınız hakikatten çok günah yapmayın. Allah'ın kimi affettiğini biliyor musunuz? Allah'ın affettiği kullarındansa ya? Tövbe etmiş belli ki yeni bir hayat çizmeye çalışıyor kendisine. Neden şurda iki cümle yazıcam diye üzerinize böyle bir vebal almayı kabul ediyorsunuz. Ne yaşamış ne olmuş bizi ilgilendirmez geçmişi günahları onunla Allah arasında. Söylediği lafı yanlış bulursunuz doğru bulursunuz bu size kalmış ama neler demişsiniz kadına yapmayın. Eski fotoğraflarını paylaşıp nasıl bir günaha girdiğinizi biliyor musunuz?
"Google'a “Gülşen çıplak” yazın. Neler neler karşınıza çıkacak. Benimkiyle kıyasladığında hakikaten dudak uçuklatacak derecede. Erkek dergilerine özel olarak pozlar verilmiş."Kimseyi geçmişiyle yargılayamazsınız hakikatten çok günah yapmayın. Allah'ın kimi affettiğini biliyor musunuz? Allah'ın affettiği kullarındansa ya? Tövbe etmiş belli ki yeni bir hayat çizmeye çalışıyor kendisine. Neden şurda iki cümle yazıcam diye üzerinize böyle bir vebal almayı kabul ediyorsunuz. Ne yaşamış ne olmuş bizi ilgilendirmez geçmişi günahları onunla Allah arasında. Söylediği lafı yanlış bulursunuz doğru bulursunuz bu size kalmış ama neler demişsiniz kadına yapmayın. Eski fotoğraflarını paylaşıp nasıl bir günaha girdiğinizi biliyor musunuz?
aynen katılıyorum...
sadece sinirlendigim, cümleleriyle insanları tahrik edip böyle yorumların yolunu acması...
"Google'a “Gülşen çıplak” yazın. Neler neler karşınıza çıkacak. Benimkiyle kıyasladığında hakikaten dudak uçuklatacak derecede. Erkek dergilerine özel olarak pozlar verilmiş."
Yaa gerçekten yeni hayat çizmeye çalışıyor. O kadar ki kendi kapalılığından dem vurduktan sonra başka bir kadının çıplak fotoğraflarını anlatıp, nasıl bulacağımızı tarif ediyor. Kıyamam.