Niran Ünsal: Açılmak şeytana hizmet etmektir

Bu kadının bir kocası vardı vardı bi ara peker açıkalın değil ondan sonraki kocasıydı sanırım, karım açıldıkça gurur duyuyorum gram selüliti yok diyordu bakın diyordu etaeğini açıyordu niran' ın. Niran ' ın da omuzları kabarıyordu gururdan bugğnleri çabuk unutmuş sanırım ahlak din iman dersi verecek en son kişilerden

Allah carpsin bende girdim baktım Gülşene şimdi bunun günahı kimin boynuna niran hanım kapanmak iyi hosta tabi kalpten gelerek.. giybeti napicaz
Yalaka şey

Gündem konularına bak bayılazam, biri börek der, diğeri şeytan der.. hunimi nereye koydum ben müdürüm Mune
Beni böyle konularda konuşturmayın, cidden soldan soldan geliyor bana

Isteyen örtünür isteyen açılır ne beni ne başkasını ilgilendirir, isterse şimdi Örtülü olur, 2-3 sene sonra ani verilmiş bir karardı deyip açılır yine beni ve kimseyi ilgilendirmez amaaaaaaaaa hatta ammaaaaaaa kitaplarda yazar deyip dini bilgiye sahip olduğunuzu da ortaya koyuyorsanız açınız o kitabı şöyleeee uzun uzun okuyunuz. Şeytana hizmetten bahsediyorsunuz da birtek bu mudur hizmet etmek, değil tabii ki.

Gıybet etmek Şeytana hizmet değil midir? Birini arkasından çekiştirmek, insanların yaptıklarını açığa vurmak şeytana hizmet etmek değil midir?
Zamanında kendi yaptıklarınızdan daha kötülerinin yapıldığını ispatlamaya çalışırken başka birinin gizli veya aleni yaptıklarını söylemek Şeytana hizmet değil midir?

Yalnız o tulumlu olan kardeşi, kendi değil. Konu hakkında yoruma bile gerek yok, sadece bunu söyleyeyim dedim.
E tulumlu foto gitmiş Neyse, önceden görenlere bilgi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…