• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nipt testi

buzmavisi23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
40
9
1
22
Selam kızlar,

Daha yeni gebeyim, ilk bebeğimiz olacak inşallah. Nipt testi yaptırmalı mıyım çok kafam karışık
Sonuç kötü çıkarsa tüm gebeliğim stresli geçecek, yaptırmazsamda aklımda soru işareti kalacak
Siz yaptırdınız mı? Lütfen yardım edin kızlar ❤️

ben yapmak istemistim ama yapamamıştım bazı sebeplerden ötürü 🥲🥲 ikili tarama yaptırmıştım, eğer risk çıkarsa nipt yaptırmayı düsünüyorduk. ikili temiz çıkınca yaptırmadık. iki doktora gösterdik sonucları ve onlar da gerek görmedi. sonrasında zaten detaylı usg yapılıyor 20-24.haftalarda. o da temiz gelince iyice içiniz rahatladı zaten 🥲🥲

ama tekrar gebe kalırsam yaptırırım. ikili test yapacağıma onu yaptırayım en azından daha güvenilir 😂

ben yapmak istemistim ama yapamamıştım bazı sebeplerden ötürü 🥲🥲 ikili tarama yaptırmıştım, eğer risk çıkarsa nipt yaptırmayı düsünüyorduk. ikili temiz çıkınca yaptırmadık. iki doktora gösterdik sonucları ve onlar da gerek görmedi. sonrasında zaten detaylı usg yapılıyor 20-24.haftalarda. o da temiz gelince iyice içiniz rahatladı zaten 🥲🥲

ama tekrar gebe kalırsam yaptırırım. ikili test yapacağıma onu yaptırayım en azından daha güvenilir 😂
Merhaba
İkili test sonucumda bir değer biraz daha yüksek çıktığı pozitif risk yazıyordu bunun için dr önemli bir durum değil ama nipt yaptırırsan sonuç garanti olur dedi bilseydim 10.haftada ilk olarak onu yaptırırdım

Back