Nipt testi

ben yaptırdım ama türkiyede değil. birçok hastalık riskini ve cinsiyeti net bir şekilde belirliyor. insanın kafasının rahatlaması için yaptırılabilecek bir test 9-10. hafta itibariyle kan alınarak yapılıyor. öneririm. türkiye için fiyat bilgisi bilmiyorum.

Tesekkkurler bende kesin yaptircam da fiyat bilgi ve anadolu yakasinda oturan hastane onerisi olan yazarsa cok sevinirim

Dr unuz birkaç firma öneriyor zaten. Ben de yaptırdım ama Dr umun önerdiği değil tanıdık tavsiyesi ile yaptırdım. Randevu ile evden gelip kan alıyorlar. Ortalama 10 12 günde çıkıyor. Türkiyede yapan firmalar da var ama benim yaptırdığım firma kan örneklerini Fransaya gönderip, orda analiz ettiriyor.

Anladim cok tesekkur ederim

Ense kalınlığı ile ilgili bir şeye bakıp yorum yapıyorlar mı bikginiz var mı

Merhaba nipt testi yaptiran var mi araniz da? Fiyatlar nasil? Anadolu yakasinda oturup onerdiginiz bi hastane var mi? Fiyatlar neidr?
Biz eurofins firmasına yaptırdık 380 Euro ya Anadolu yakasında oturuyorum bir yere gitmedim firma evime hemşire gönderip kanımı evde aldı sonuç 10 günde geldi

Aynı yer sanırım 8 Haziran da yaptiricam, ense kalınlıgına bakiyolar mi
Ense kalınlığına bakılmaz bu test anneden alınan kanla yapılıyor ense kalınlığına ultrasonda bakılır
Ancak bu test ultrason bulgusundan daha kesin bir tanı direkt çocuğun DNA sı taranacak dolayısıyla ense kalınlığına bakılmasa da oluyor

Ya 10.haftada testi yaptır 11.hafta da bana gel ense kalınlığına bakalım dedi doktorum. Ense kalınlığı da bı tür rahatsızlık sonuçta kötü çıkacak olsa o testte çıkar heralde. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz sağlıklı evlatlar diliyorum herkese, ilk tecrubem biraz bilgi eksikliğim var teşekkür edrim cevabınız için

Bazı doktorlar ayrıca ultrason da istiyor aslında gerek yok nipt yapılınca ama isteyebiliyorlar benim doktorum da istedi nipt yaptırmama rağmen hem nipt hem de ultrason yapıldı bana da

Bazı doktorlar ayrıca ultrason da istiyor aslında gerek yok nipt yapılınca ama isteyebiliyorlar benim doktorum da istedi nipt yaptırmama rağmen hem nipt hem de ultrason yapıldı bana da
Ultrason renkli ultrason mu onda neye bakiyolar ne kadar acaba fiyatları

Ultrason renkli ultrason mu onda neye bakiyolar ne kadar acaba fiyatları
Ense kalınlığı burun kemiği ve gelişen organların taraması yapılıyor renksiz ama en son renkli de bakılıp fotoğraf veriliyor detaylı ultrason gibi yani ama daha erken haftada yapılanı
Ben 1400 liraya yaptırdım

Anladım çokta gerek yok yapılmasına nipten sonra bencede ama doktor illa isterse ben de bir şey diyemem sanırım

Hangi firmaya yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…