Yanlış kullanım yan etki yapabilir. Cinsel bölgenize direkt sürerseniz kaşınma veya tahriş yapabilir. Çamaşıra damlatıp biraz havalandırıp öyle giymelisiniz. Sakın yağı direkt olarak oraya temas ettirmeyin.Kızlar merhaba. Nioli yağı kullanıp arkasında kahverengi kanaması olan oldu mu beni bu konuda bilgilendirir misiniz
Kahverengi lekenin nioli yağından dolayı olduğuna emin misiniz? Ve bir diğer soru ne kadar süredir kullandınız hiç ara verdiniz mi yoksa ara vermeden mi kullandınızİç çamaşırı ma ya da günlük pedime 1-2 damla damlattım
Ayyy sorma ya bende kullandım.Kullandığım zaman adetim kahverengi geldi sonra kadın doğuma gittim adet söktürücü aldım. 10 gün sonra normal adet oldum. ama şimdi yine adet zamanım geldi hem çok geçti ve yine kahverengi akıyorKızlar merhaba. Nioli yağı kullanıp arkasında kahverengi kanaması olan oldu mu beni bu konuda bilgilendirir misiniz
Geçtimi peki benim 2 adet dönemimde kahverengi olmaya başladı onu kullandıktan sonra acaba iltihap vardı da onu mu atmaya çalışıyorEvet nioliye yağının yan etkisi bende de aynı etikiyi yarattı
Ben kullanmayı bıraktımGeçtimi peki benim 2 adet dönemimde kahverengi olmaya başladı onu kullandıktan sonra acaba iltihap vardı da onu mu atmaya çalışıyor