- Konu Sahibi EU2
-
çok güzel olmuş mutluluklar dilerim
süper olmuşş..sağlıkla mışıl mışıl uyuyunkaydirigubbakcemile2 perdene bende hayran kaldım
sagolun kızlar darısı basınızaçok güzel olmuş caım.. allah huzurla kullanmak nasip etsin..
ben olsam perdelerimide siyah-beyaz yaptırırdm sanırm.ama böylede kötü durmamş ii günlerde kullan canmm..opuyorumnanaktan
çok ateşli bir yatakodası maşallah :)
iyi gecelerde kullanın inşallah.
ben daha sade seviyorum. büyük ihtimal beyaz olacak yatak odam kısmetse.. mayıs ayını çekiyorum.
ayyy harikaaa olmuşşş benim hayalimdede kırmızı ve siyah yatak odası var çok yakıştırıyorum nedense:jeyyar:allh ağız tadınızı hiç bozmasınn güle güle kullanın inş arkadaşım
çok beğendim :]
güle güle kullan canım
cnm eyip modesedan aldım ben bı magazadanMobilyanın markası nedir acaba? çok merak ettim.....
hepsi çik güzel olmuş
yok neden kusura bakayım zevk meselesigüle güle kullan ama benim tarzım değil ben beğenmedim kırmız ateşli bir renk ama ben çok cırt buluyorum bu tip renkleri , perdelerin rengi çok aşırı dikakt çekiyor çok boğuk geldi bana üzgünüm ...kırmızı değil de bordo olsaydı daha hoş olabilirdi belki bir de ben yatak odasında böyle ikili renklerden hiç hoşlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?