Yatak Odası Dekorasyonu Nınıını yatak odam bitti sayılırr

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben olsam perdelerimide siyah-beyaz yaptırırdm sanırm.ama böylede kötü durmamş ii günlerde kullan canmm..opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş caım.. allah huzurla kullanmak nasip etsin..

süper olmuşş..sağlıkla mışıl mışıl uyuyunkaydirigubbakcemile2 perdene bende hayran kaldım

çok güzel olmuş mutluluklar dilerim

süper olmuşş..sağlıkla mışıl mışıl uyuyunkaydirigubbakcemile2 perdene bende hayran kaldım

çok güzel olmuş caım.. allah huzurla kullanmak nasip etsin..
sagolun kızlar darısı basınıza
ben olsam perdelerimide siyah-beyaz yaptırırdm sanırm.ama böylede kötü durmamş ii günlerde kullan canmm..opuyorumnanaktan

renk olsun istedim

çok ateşli bir yatakodası maşallah :)
iyi gecelerde kullanın inşallah.
ben daha sade seviyorum. büyük ihtimal beyaz olacak yatak odam kısmetse.. mayıs ayını çekiyorum.

ayyy harikaaa olmuşşş benim hayalimdede kırmızı ve siyah yatak odası var çok yakıştırıyorum nedense:jeyyar:allh ağız tadınızı hiç bozmasınn güle güle kullanın inş arkadaşım

çok ateşli bir yatakodası maşallah :)
iyi gecelerde kullanın inşallah.
ben daha sade seviyorum. büyük ihtimal beyaz olacak yatak odam kısmetse.. mayıs ayını çekiyorum.

ayyy harikaaa olmuşşş benim hayalimdede kırmızı ve siyah yatak odası var çok yakıştırıyorum nedense:jeyyar:allh ağız tadınızı hiç bozmasınn güle güle kullanın inş arkadaşım

ıns sızınde hayalnzdekı gıbı olur
sagoln benm hayalım bu degıldı yanı oyle tesaduf gelişti

güle güle kullan ama benim tarzım değil ben beğenmedim kırmız ateşli bir renk ama ben çok cırt buluyorum bu tip renkleri , perdelerin rengi çok aşırı dikakt çekiyor çok boğuk geldi bana üzgünüm ...kırmızı değil de bordo olsaydı daha hoş olabilirdi belki bir de ben yatak odasında böyle ikili renklerden hiç hoşlanmıyorum

Mobilyanın markası nedir acaba? çok merak ettim.....
hepsi çik güzel olmuş
cnm eyip modesedan aldım ben bı magazadan
yok neden kusura bakayım zevk meselesi
yatak odasınn boguk olması cok prblem degıl loş olunca romantık gelıyor banada
sen tek renkler kullanırsın canm ozaman ama ben yatk odamı cokkk begenıyorum mmmmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…