Yatak Odası Dekorasyonu Nınıını yatak odam bitti sayılırr

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mobilyan güzel ama perdeler bence hiç uymamış çok bağırıyor canım renk seçimi yanlış olmuş ama senin beyenmen önemli tabi.

canım perden hoşmuşş:) kırmızı perde ve örtü beyaz yatak odasına çok yakışıyor

perden cok cok guzel ya.. hangi marka?

canım kırmızı ve siyah çok güzel uyum sağlamış...
yatak odan harika...

Mobilyan güzel ama perdeler bence hiç uymamış çok bağırıyor canım renk seçimi yanlış olmuş ama senin beyenmen önemli tabi.

tesekkurler kızlar bayadır yazamamıstım

sevdem bılmem sıyah beyaz ve kırmızı herzaman en uyumlu renk uclusudur uymadıgnı soleyene pek rastlamadım ama olsn kendı gorusun cok sagol cnm

esmy cimmm bu perdeden daha iyi bi seçim olamazdı zatenn harika olmuş

Şeniz

tatlısım cooooook guzel olmus yatak odan gule gule kullanın... allahım mutlulukla yatmayı nasıp etsın.

görmemişim daha önce bu konuyu..esmycim yaa çok hoş olmus renkler tam istediğim tarzda ,çok da güzel yakışıyormuş...

uyum harika o mobilyanın renklerine cuk oturmuş perde ve halı.iyi günlerde oturun tatlım

esym cım cok guzel bı kombınasyon saglamıssın bence.harıka olmus.renkler uyum ıcınde.bu arada yatak odası takımında cok hos.halılarına ayrı bı bayıldım.tatlım halılarının markasını ogrenebılırmıyım acaba ???

cok sgol cnm halılarmn hepsi merinosss

ıcıme cok sındı umarın begenırsınız

canımm perdelerine bayıldım öyle kırmızı kırmızı...süper olmuş yaa oda çok loş olmuş çk güzl duruyo... bazıları siyah beyaz krem yapıyolr sadece y.odalarını benim hiç hoşuma gitmiyor böyle odayı loş hale getiren renkler çok yakışıyo y.odalarına ..Güle Güle kullan tatlım..

sagolcnm tercıh meseleesı ben soyah beyaz kırmzı ıuyumuna bayılırım kımılerıde uymamıs dıyor mesela

moulıne rouge gıbı olmus,zaten sıyah ve beyaz her zaman moda renktır,bende salonu sıyah beyaz yaptım.Bu arada sıyah ve kırmızıda combıne olmus gule gule kullan.

moulıne rouge gıbı olmus,zaten sıyah ve beyaz her zaman moda renktır,bende salonu sıyah beyaz yaptım.Bu arada sıyah ve kırmızıda combıne olmus gule gule kullan.

sagol cnm varsa senınkılere de bakalm

bence de güzel olmuş.Tül ve perden çok hoşuma gitti.Güle güle kulan canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…