Ninemle diyaloglarim :-)

Gxuxlsxuxm Sultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
6.201
43
Ya kizlar bazen ninemle aramda gecen diyaloglar aklima geldigi zaman kendi kendime gülüyorum, generation farki iste bu galiba....

Belki sizinde büyüklerinizle aranizda gecen böyle ilginc veya komik diyaloglar vardir paylasalimmi???kaydirigubbakcemile5

Bu arada yanlis anlasilmasin dalga gecmek gibi bir niyetim yok kesinlikle Büyüklerimiz bizim basimizin taciiiiikaydirigubbakcemile3, beni bilen bilir gerci ama yinede ben söylemis olayimyerimseniben

Ben: Nine benim camasirlar vardi ipte kurudumu onlar ya...
Ninem: He evet teyzen katladi valizine koydu, kiz Gülsüm ne o ipli donlar nerene giyiyon yavrum sen onlari hec giyme daha iyi, mazallah üstücen kendini cocugun olmicak!
Ben: Ipli donmu??? He Tanga nine onlar Tanga
Ninem: Ben anlamam Mangaymis, tüh irezill

veya

Ninem: Gülsüm bu sene almanyada cok sicakti galiba demi, baya kararmissin sen
Ben: Yok be Nine nerde?? Solariuma gittim
Ninem: Iyi iyi yakinmi kizim bari Almanyaya bu Monarium sehri??
Ben: :roflol:ya nine sehir degil Solarium makine, oraya giriyon karariyon iste.
Ninem: Makinemi? Yaw bu gavur milletide bazen ne b... seyler icad ediyor be kizim!
Ben: Niyeki Nine
Ninem: Niyesimi var yavrum, insan hec makineye girip kararmak istermi, ya o makine bozulursa zenci gibi olursun mazallah....:1shok:

veya.

Ben: Yok Nine ben daha yemicem yeter bana daha dökme..
Ninem: Ne yedinki essek sipasi, dur az daha dökeyim..
Ben: Nine diyet yapiyom ya yemicem.
Ninem: Ne yapiyon ne?
Ben: Diyet iste perhiz yapiyom zayiflayacam.
Ninem: Avucum kadar kicin var neresini zayiflatacan Zikkimin kökünü ye..:mymeka:

Ninem benim ya, canim ninem, Allah onlari basimizdan eksik etmesin..:Saruboceq:

:roflol:
Canım benim eşimin babaanneside böyle çok güldürüyor beni.
birgün bizim evde oturuyorduk babaanne eşimin amcasının kızı ile birlikte canımız kahve istedi onada sorayım dedim yüksek sesle bağırarak (kulağı az duyar) Nine kahve içecekmisin diye sordum ninede nane yemeyeceğim yavrum ben dedi.....:roflol::roflol::roflol:

genelde böyledir işine gelir duyar işine gelmez duymaz.....-tatlicadiarzu-

canım onların zamanıyla bızımkı arası o kadar cok sey degışmişki....
bıze normal gelenler buyuklere ya gunah yada tuhaf gelıyor...
işte bu tuhaflıklar ıçerısınde oyle garıp laflar edıyorlarkı..
hayret etmemek yada gulmemek elde degıl...guluncede kızıyorlar...
kendı zamanlarıyla bızım zaman arasında garıp kalmışlar...
allah uzun uzn omurler versın cok tatlı ve oyle kalplerı safkı canlarım
ellerı opulesıce... sevımlı seyler....

evet olmammııı bizdede oluyor babannemle aramda;

mesela aklıma gelen bitane;

telefon çalar ev
-;aloo
-yok ben babannen kızım
- :???
-kızım benim ben babannen ,deden ararmı hiç korkuyor o ,telefon onu kapar diye
ben gülmekten kırılmış halde
aloyu dede olarakmı anladı ne

yine telefon çalar yine ev
-aloo
-aloo kızım nasılsın napıyorsun
-iyiyim babanne sen nasılsın
-evdemisin şuan
-??? e tabi evdeyim babanne ev telefonundan aradınya
-heee kaydirigubbakcemile3

babannem bana geldi bigün kalmaya ben tabi 9gibi kalkıyorum ,babannem 6da ayakta bakmış çamaşır var atmış makinaya beyazlarıda doksana atmış;

kaltımki çamaşırları çıkarmış,
-babannee naptın sen
-çamaşır yıkadım
-iyide bunlar mavi olmuş
-evet bu ecnebi icadı boya kaçırıyor
-??????? (içine mavi gömlek atmışta kaydirigubbakcemile3)
-ama babannane bu kazağıma nolmuş küçücük kalmış
-işte onu heç anlamadım valla ben bişey yapmadım ben bu ecnebiye koyarken büyüktü hepsini bu ecnebi yapmış,benim üstüme atıyor yeminlen kaydirigubbakcemile3 (yün kazağı beyaz diye atınca yüksek ısıda küçükmüş)

bigün babannemin kolu kırıldı , o uyurken bende alçısına bişeyler yazdım (oyyy kıyamam papatya prensesime diye) ,kardeşimde bişeyler yazdı

neyse babannem kalktı biz kardeşimde yüzümüzde tatlı bir gülümseme :1rolleyes:;
-babanneee koluna bak ne yaptık
-hiiii naptınız sizklava:
tabi biz şokta öyle bi kızdıki
-nolduki babanne bak ne güzel şeyler yazdık
-hiiii şimdi dr bana ay bu ne pis karı hep alçıyı çocuk gibi karalamış demezmi
-:1shok:
-çabuk çımaşır suyu getirin köpük (deterjan) bez getirin temizleyin,ay maffoldum irezil olucam doktur beye

benim papatya prensesim ya bni çok güldürüyor

evet yaa yaslılar cok komik oluyor
benim üst katımda yaslı teyze var babanne diyoruz
torununa horoz sesi duymamıs kız arıyor :roflol:

bide babannem tv izlerken başlar;

dizilerdeki fi,lmlerdeki kahramanlaarla konuşur işte bazı cümleleri en son bi film izliyoruz

kızı eve götürdü adam
-kızım kaç,kaçsana kızım bak nasıl armut gibi bekliyor ,yok yok başına gelecek var, kızım kaçsana ne duruyorsun yeni yemiş gelin gibi
-tabi biz :1shok:

neyse bişey demeden tv izlenmeye devam edilir

biraz sonra
adam kıza zorla sahip olmuştur ve herşey bitmiş
-ah yavrum ah kızım ben sana didim,kaç didim ama yok armut gibi beklersen adamı öyle soyup yerler işte
biz :1shok::1shok:
-babanne ya sen nediyorsun ,soyarlar yerler diyorsun yeni yemiş gelin diyorsun
-yok kızım armutu soyup yerler
-hııı tamam

2dk sonra gülmeye başlıyor noldu babanne
-ben demin yeni yemiş gelin gibi bekliyorsun dedimya bak içime doğmuş şimdi yeni yedi
biz- :1shok::roflol::roflol:

-babanne hem onlar film film
-film ama hepsi gerçek ,ibretlik bunlar
-:1shok: doğru babannekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ama horoz erken öter horoz sesi duymaması için geç kalması gerekir

ama bu anlamda kullanmamış horoz erkekya erkek sesi anlamında kullanmış sanıyorum

Bir keresindede Ninemden para istedim takiliyoruz ona iste ablamlar kuzenlerim falan..

Ben: Nine be surdan bir ellilik versene köfte ekmek alicaz
Ninem: Yok bende ellilik mellilik 5 milyonum var sadece
Ben: Tamam Nine 5 milyon ver o zaman
Nine: Ay canimi yediniz allah cezanizi versin (buarada sinirli sinirli kesesini cikartir gögüslerinden, ben hemen iyce kesenin icine bakarim ondan sonrada)
Ben: Ahh nine aha orda ellilik var gördüm vallaha
Ninem: Yok kizim degil 20 milyondu o
Ben: Nine hani senin gözler görmüyordu
Ninem: De get essoglu essek seni

(Tam o esnadada tabiki pesimden firlayan terligi yememek icin vinnnnnn diye kactimkatctummm:dance:

babannem gece kıyafetlerını cıkarıp gecelıgını gıyerken....
televızyonu kapattırıdı bana bakıyorlar dıye...babanne senı nasıl gorsun
gorunmezsın derdık...bakın gozunu kırpıyor gormez olurmu...
herseyı gorur bunlar...derdı...
benı kocamdan baska kımse goremez derdı...allah rahmet etsın ..cok gulerdık...

Allah rahmet etsin canim, ne kadar saf ve mahsum düsünceleri var dimi??:1rolleyes:

Benim Ninemde eskiden o köle Isaura dizisi basladimi hüngür hüngür aglar o kiza cektiren adam varya allah onu söyle etsin böyle etsin diye dizinin sonuna kadar intizar ederdi...:mymeka:

Yaw nine filmi bu ne üzüyon kendini diye kizardik!!:sm_confused:

O da evet evet film ama allah o adami bildigi gibi etsin yinede diye söylenir dururdu:roflol:

geçtiğimiz bayram babaannemin yanındayken nişanlım aradı.Ver de ben de bayramını kutlayayım dedi.Ben de "babaanne Ali seni istiyor" dedim verdim teli..Tabi cep telefonunu..Koydu kulağına ama bir bağırıyor bir bağırıyor ki görmeniz lazım :roflol: Sonra kızdı attı teli kucağıma ne dese beğenirsiniz "Rezil gavurlar ufacık yapmışlar ağzıma mı koyayım kulağıma mı götüreyim bu mendebur makineyi bilemedim" :1shok:

bende nişanlıyken eşimle köye gitmiştik bi köşede kuzenlerle oturuyoruz hangi sanatcıyı fılan seversın dıye soruyolar kuzenler eşime oda sayıyo bunu severım sunu severım dıye ananem yandan
-ne seviyosan onu pişirelim yaavvvvvrruuuumm söyle çekine...

bikerde kuaföre gittim ordan annemlere işte dedim kuaföre gittim filan diye ananemde 5 karış surat
-seni gebertirim cadı güzelliğine güzellik katmayamı gidiyosun diyo..

canım ananem yaaaaaaaa....

Anneannem bizde kalmıştı.
Oda benim odada yatıcaktı. Neyse ben ranzadayım(ranzanın altı boştabi yatıramam odamda kimseyi. anneanneme kıyak gectim:jeyyar:)
Yere açtı annem yerini anneannemin.
Etrafdada baya yastık var. Bunları alıyo yastıgının üstüne koyuyo.
Aldıgını üstüne koyuyo (tabi benkrizdeyim:lepi:)
Napıon dedim dayanamadım. Hiç boş yastıkları alıyom diosırnaşık şey:lepi:

Sonra laf bana geldi.
işe gelir giderken kendine mıkaaat ol haaa.
sana biri birşey verirse sakınkoyuk getme haa.
biri gel derse koyuk getme ha diyo:lepi:sırnaşık şey

gece yarısına kadar güldük. Kardeşelrimide topladımbaşımasırnaşık şey:lepi:

yaşlılar canlarım benimmmmm bende bişi yazacam bu konuda;
benim babaannemde bigün dolmuşa binmiş genç bi çocukta ona yer vermiş babaannem yer verdiği için çocuğa iğsik olma ewladım demiş çocuk hönk!

bikerede akrabamızın çocuğu ewde üğlen üğlen deyip duruomuş halasıda kızmış demişki nebiçim dion la öle üğlen desene evle :)

rahmetli ananem ben küçükken bizde kaldığında ablamla benim odamda yatardı.gece sürekli tuvalete kalkardı birgün yine amaaan bu gara soyhada bi uyutmuyo adamı,bi horadan geçemedim demişti.ben kafamı kaldırıp ablaa gara soyha neyki demiştim ablamda çişine diyo işte dedi.bende anane o gara soyha değil sarı soyha sarııı.ananem kele neyse işte demişti ablamla çok gülmüştük.canım ananem bizi çok güldürürdü nur içinde yatsınlar...

Nisanliyiz esimle türkiyeye gittik iste izine, bende tabi süslenmeler püslenmeler giyimler kusamlar ehh hali ile o zamanlar daha cok özen gösteriyor insan....sengözlerimebaksanab

Ninem: Gülsüm yeter kizim ayna catlayacak güzelsin güzel cocugu dellendirecekmisin yavrum sen...
Ben: Niyeki Nine, ben kendim icin süsleniyom onun icin degil..:dilcikar:
Ninem: Heee evet, gel külahima anlat sen bunu..:1closedeyes:
Ben: Bosver Bosver siz eski kulagi kesikler daha iyi bilirsiniz bu isi, kimbilir sen neler yapiyordun rahmetli dedeme, 17 yasinda kactin dedeme unutma, namisliydinda niye kactin bakiyimmmyerimseniben
Ninem: Bak Bak Bak laflara tühhhhh irezil, ben gacmadim o beni gacirdi:dilcikar:
Ben: Hee tabi :1rolleyes:
Ninem: Cik gett ha, essek sipasi, kiz bana bak kuytu yerlere getmeyin ha, gec kalma ha, kendini saglama al ha, yeminle babanla söylerim klava:

Mavis ninem benima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…