Ninemle diyaloglarim :-)

ay gece gece iyi geldi bunlar..hepsi fıkra gibi...çok güzeldi...kaydirigubbakcemile3

ölenleri Allah rahmet eylesin...benimde hepsi öldü...:çok üzgünüm:

ananem ve dedemle çok zaman geçirdim küçükken..babaannemden ve diğer dedemden uzaktım çünkü onlar istanbulda yaşıyolardı....

bir keresinde ilkokuldaydım o zaman dedem takma diş takıyordu....dişlerini çıkarmış temizlemek için sanırım o sırada bişey dedi ama ağzında diş olmadığı için anlaşılmadı ne dediği bende "ağzında ne var dedee anlamadım ne dediğini " demiştim....ananem gülmekten ölüyodu göbeğini hoplata hoplata " ağzında bişey olmadığı için öyle konuşuyo demişti" ( hani dişleri yok ya kaydirigubbakcemile3 )

Allah rahmet eylesin hepsini...:çok üzgünüm:

ay gece gece iyi geldi bunlar..hepsi fıkra gibi...çok güzeldi...kaydirigubbakcemile3

ölenleri Allah rahmet eylesin...benimde hepsi öldü...:çok üzgünüm:

ananem ve dedemle çok zaman geçirdim küçükken..babaannemden ve diğer dedemden uzaktım çünkü onlar istanbulda yaşıyolardı....

bir keresinde ilkokuldaydım o zaman dedem takma diş takıyordu....dişlerini çıkarmış temizlemek için sanırım o sırada bişey dedi ama ağzında diş olmadığı için anlaşılmadı ne dediği bende "ağzında ne var dedee anlamadım ne dediğini " demiştim....ananem gülmekten ölüyodu göbeğini hoplata hoplata " ağzında bişey olmadığı için öyle konuşuyo demişti" ( hani dişleri yok ya kaydirigubbakcemile3 )

Allah rahmet eylesin hepsini...:çok üzgünüm:

Amin canim.:Saruboceq:..Ne kadar olmus bu konuya ugramamali...unutmustum...tekrar okudum yorumlari banada iyi geldi ya...cok güldüm yinea.s

bende hep anlattıklarınız gibi bir anneanneye sahip olmak isterdim
ama malesef benimki hanımağa modunda,oldukça sert ve otoriter bir kadın
çok çekiniriz anneannemden bu tarz dialoglarımız hiç olmadı
o geldimi hazırol modundayız resmen

bende hep anlattıklarınız gibi bir anneanneye sahip olmak isterdim
ama malesef benimki hanımağa modunda,oldukça sert ve otoriter bir kadın
çok çekiniriz anneannemden bu tarz dialoglarımız hiç olmadı
o geldimi hazırol modundayız resmen

Benim rahmetli Babaannede öyleydi canim...oldukca otoriter bir Kadindi...fazla iletisimimiz olmadi zaten...:nazar:

Ama Anneannem baska benim icin....allah ona uzu ömürler versin...bazen öyle komik diyaloglarimiz oluyorki...fikrayi aratmiyor vallaha..kaydirigubbakcemile3

benim eşimin babaannesi ve anneannesi çok şekerler allah uzun ömür versin onlara
geçen kayınvalidemi aradım babaanne açtı tlf kendimi tanıtıyorum vaay coonem nasılsınn eyi miisiiin diyo iyiyim babaannecim sen nasılsın annem yok mu diyorum yooook dışarı kadar çıktı ben varım diyo neyse konuşmaya devame diyoruz bana soruyo ayşe sen misin fatma sen misin görümcemin adını torunlarının adını falan söylüyo yok diyorum babaannecim ben ayşe vaaayy cooonem sen misin nasılsın ali nası işte eşimi soruyo o da iyi çalışıo diyorum biraz konuşuyoruz yine başa dönüyoruz çok tatlı kadın yaa o gün beni nası güldürdü akşam eşime anlattım babaanne böle böle yaptı diye çok güldürdü bizi yaa

gerçekten bir başka oluyor büyüklerle yapılan diyologlar
babaannem elmaya hep alma derdi daha beş yaşından başlamışım düzeltmeye
alma değil elma diye söylediğimi çok iyi hatırlarım delikafaduldendelikafadulden
bi keresinde babaannem bana dostun var mı diye sordu
bende olmaz olur mu bir tane dostum var çok iyi anlaşıyoruz demiştim
tabi bana çok kızmıştı
meğersem onun kasdettiği dost ile benim anlamdığım dost bir değilmiş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
helede o dostun kız olduğunu öğrenince hakkımda iyice yanlış şeyler düşünmeye başlamıştı ki
babaanne ona sevgili denir dost değil senin dost kavramınla benim dost kavramın
birbirinden çok başka diyerek açıklayıp olayı açıklığa kavuşturmuştum :roflol::roflol:

ay benim babanemde evlere şenlik:lepi:
varmısın yokmusunun reklam aralarında selocanların sunduğu varmısın yokmusun devam edicek diyor ya.ay bu sülocanlarda ne yaa diyo:roflol:
özelliklede son günlerde yemekteyize takığız.orda yemek yapan adamlara "bunların karıları yokmu neden adamlar yemek yapıo" diyo.babane onlar katılmış yarışmaya dediğimizdede ya tamam adam katılsın ama adam yemek yaparmı yaa dio:roflol::roflol::roflol:

Ahh ahh küçükken uyurgezer olup annanemin yatağına girmişliğim elini tutup kedi gibi oksamışlığım ve beni kedi zanneden canım ninemden bir baston darbesi yiyip uyanmışlığım vardı ki evlere senlik :roflol:
Allahım Rahmet eylesin maviş gözlüme.

eşimin babannesi 80 yaşlarında.. varmısın yokmusun hastası olan babanne tüm yarışmacıları tanır yakınen:) ismini vermek istemediğim bir kızcağız bundan iiki ay önce çıkmış yarışıyor kıza takmış durumda bak diyor bak bide sürme sürmüşde çıkmış...makyaj yapsa ne ben ondan daha güzelim diye hayıflanıyor..kızabir sürü beddua beddua üzerine inşallah kazanamaz gibilerinden kız kazanmasınmı 80 milyar üzüntüden kalp krizi geçircekti zavallım... bende dedim babanne boşver senin cebindenmi çıkıyor dedim diyorki olsun acunun cebi benim cebim diyo delimi ne ne alakası varsa acunla :))

Bekardim o zamanlar....izine gittim türkiyeye tv. izliyoruz...öpüsme sahnesi cikiyor

Ninem: Cabuk baska yeri acin...visss tövbe tövbe
Biz: Ne var Nine ya ne yapiyorlar sankimirmirmirmir
Ninem: Simdi simdi kötü bir is yapacaklar...yaw acsaniza baska yeri domuzun dölleri:mymeka:
Biz: Niyeki Nine...O is neden kötü olsun:1rolleyes:
Ninem: Bak Bak Bak tühhh ireziller:kızgın:
Biz: Nine sen yapmadinmi o isi
Ninem: Yapmadim:1closedeyes:
Biz: En az dört kere yapmisindir...yeme bizi...:jeyyar:
Ninem: Ben yapmadim gizim...deden rahmetlik o yapti:nazar:

Bütün kuzenler yerlerde yattik gülmekten o gece ya...:roflol:

ay çok güldümmkaydirigubbakcemile3
benimde babannem rahmetli oldu 5 sene önce,memlekete gitmeden önce
istanbulda bizde kalıyodu,kadının sesine takmıştı hergün seyrediyodu ve ben gelince hepsini anlatıyodu
bigün gittim eve kızım gel hele gel bugün ne çıktı biliyon mu dedi ne dedim
birisi çıktı 2 tene malı varmış dedi:roflol:meğerse çift cinsiyetliymiş
nur içinde yatsın inş.

ay çok güldümmkaydirigubbakcemile3
benimde babannem rahmetli oldu 5 sene önce,memlekete gitmeden önce
istanbulda bizde kalıyodu,kadının sesine takmıştı hergün seyrediyodu ve ben gelince hepsini anlatıyodu
bigün gittim eve kızım gel hele gel bugün ne çıktı biliyon mu dedi ne dedim
birisi çıktı 2 tene malı varmış dedi:roflol:meğerse çift cinsiyetliymiş
nur içinde yatsın inş.

2 tene mali varmis.....:roflol:

Ay bu süperdi....:roflol:

Allah rahmet etsin canim..

X