Geçen hafta bende o marka erken test yaptım aynı böyle çizgi çıktı sizinki gibi 2 gün sonra kan testim 1.20 cıktı regl olmadım henüz var mı bilmiyorum sonuc o testin çizgisine göre benim negatifti yani umarım sende pozitiftir gönlünce olsun herşey
Bende reglime 5 gün kala bundan yaptım çizgi göremedim ama ben sizin görsellerinizde de çizgi göremiyorum belki fotoğraftandır , şuan 2 gün var reglime bidaha yapmadımSanirim benimde negatif öyle hissettim umarim iyidir sonuc
Cizgi görünüyor ama biraz resimler bulanikBende reglime 5 gün kala bundan yaptım çizgi göremedim ama ben sizin görsellerinizde de çizgi göremiyorum belki fotoğraftandır , şuan 2 gün var reglime bidaha yapmadım
Hamilesin bence canımBurda belli mi biraz kararttim
İns nasil.emin odunuz sabah test yaptım kaset onda da cok.hafif pemebelik oldu bakalim nasip resimde cok parladdi nasil cekecegimi bilemedimHamilesin bence canım
Yanlis resim koymusum farkli koyacaktim son hali boyle oldu
Evet bunda gördüm çizgiyi ne kadar vardı bataBurda belli mi biraz kararttim
Bugun 2 yada 3 gun var bir uygulamada 2 diyor digeri 3 ortalama 2 ya da 3Evet bunda gördüm çizgiyi ne kadar vardı bata
İnşallah vardır çizgi görünüyor belirtileriniz nelerdi benimde 1-2 gün gösteriyor ama bir belirtim yok maalesefBugun 2 yada 3 gun var bir uygulamada 2 diyor digeri 3 ortalama 2 ya da 3
Benim karnim.cok.agriyor birde goguslerime cok dokunulmuyor ama bunlar adette oluyor o yuzden emin olamıyorum adet olacak gibiyimde siştim cok gerginlesti vucudumİnşallah vardır çizgi görünüyor belirtileriniz nelerdi benimde 1-2 gün gösteriyor ama bir belirtim yok maalesef
Evet adet belirtileriyle çok benzer o yüzden emin olamıyor insan hayırlısı olsun netleşince yazın mutlakaBenim karnim.cok.agriyor birde goguslerime cok dokunulmuyor ama bunlar adette oluyor o yuzden emin olamıyorum adet olacak gibiyimde siştim cok gerginlesti vucudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?