Nilu'nun Mutfağı

Galiba katılmışım.her ayın ilk günü yapılan paylaşımları mo diyorsunuz ?
Canım Nilu'nun Mutfağı diye bir konu açsan, tüm yaptıklarını orada bitiktirsen nasıl olur? Hem belki tarifte eklemek istersin. Hepsi toplu bulunmuş olur. Bu şekilde sayfalar var burada,sende yapabilirsin

Canım Nilu'nun Mutfağı diye bir konu açsan, tüm yaptıklarını orada bitiktirsen nasıl olur? Hem belki tarifte eklemek istersin. Hepsi toplu bulunmuş olur. Bu şekilde sayfalar var burada,sende yapabilirsin
Konu açmak derken bu açtığım konular gibi mi konu açsam anlayamadım

Ama bir yerlere katılmıştım beni çıkardınız mı ordan ?)
Canım yarışmaya her ay başvuru yapıyorsun yöneticiye. O sana tarif veriyor. Sen o tarifi yapıyorsun. Fotograflayip sunum yapıp katılıyorsun. Ay sonunda beş gün oylama oluyor. Bir kişi kazanıyor.

Canım yarışmaya her ay başvuru yapıyorsun yöneticiye. O sana tarif veriyor. Sen o tarifi yapıyorsun. Fotograflayip sunum yapıp katılıyorsun. Ay sonunda beş gün oylama oluyor. Bir kişi kazanıyor.
Ama burda bazıları bana düşman beni birinci yaptırmazlar duygularına yenik düşüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…