- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Yapmışım baksana şimdi yolluyorumNilu bi kez de medovik yapsana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmışım baksana şimdi yolluyorumNilu bi kez de medovik yapsana
Gönder gelsinYapmışım baksana şimdi yolluyorum
Gönder gelsin
Yemek yarışmasına katıldın mı?Selam!tatlılar nasıl olmuş ?
Galiba katılmışım.her ayın ilk günü yapılan paylaşımları mo diyorsunuz ?Yemek yarışmasına katıldın mı?
Katılmadan iki kişiyi banlattırdı topikte. Katılsa yakar ortalığı.Yemek yarışmasına katıldın mı?
Yok katılmadın canimGaliba katılmışım.her ayın ilk günü yapılan paylaşımları mo diyorsunuz ?
EvetGaliba katılmışım.her ayın ilk günü yapılan paylaşımları mo diyorsunuz ?
Boşa gitmesin derken neyi kastediyorsunuz anlayamadımEvetNevreste nın topiği. Bence katıl oraya. Bir sürü şey yapıyorsun boşa gitmesin
Canım Nilu'nun Mutfağı diye bir konu açsan, tüm yaptıklarını orada bitiktirsen nasıl olur? Hem belki tarifte eklemek istersin. Hepsi toplu bulunmuş olur. Bu şekilde sayfalar var burada,sende yapabilirsinGaliba katılmışım.her ayın ilk günü yapılan paylaşımları mo diyorsunuz ?
Ama bir yerlere katılmıştım beni çıkardınız mı ordan ?)Yok katılmadın canim![]()
Konu açmak derken bu açtığım konular gibi mi konu açsam anlayamadımCanım Nilu'nun Mutfağı diye bir konu açsan, tüm yaptıklarını orada bitiktirsen nasıl olur? Hem belki tarifte eklemek istersin. Hepsi toplu bulunmuş olur. Bu şekilde sayfalar var burada,sende yapabilirsin![]()
Birinci olursanız tabak çanak hediye ediyorlarBoşa gitmesin derken neyi kastediyorsunuz anlayamadımne gibi kazanç oluyor orda ?
Canım yarışmaya her ay başvuru yapıyorsun yöneticiye. O sana tarif veriyor. Sen o tarifi yapıyorsun. Fotograflayip sunum yapıp katılıyorsun. Ay sonunda beş gün oylama oluyor. Bir kişi kazanıyor.Ama bir yerlere katılmıştım beni çıkardınız mı ordan ?)
Heeee ama ben uzaktayımBirinci olursanız tabak çanak hediye ediyorlar
Elinize sağlıkSelam!tatlılar nasıl olmuş ?
Ama burda bazıları bana düşman beni birinci yaptırmazlar duygularına yenik düşüpCanım yarışmaya her ay başvuru yapıyorsun yöneticiye. O sana tarif veriyor. Sen o tarifi yapıyorsun. Fotograflayip sunum yapıp katılıyorsun. Ay sonunda beş gün oylama oluyor. Bir kişi kazanıyor.
Evet canim. Yemek tarifleri sayfasında benzer konular var. Kendi online yemek defterini oluşturmuş oluyorsun bu şekilde. Tabiki sen bilirsin.Konu açmak derken bu açtığım konular gibi mi konu açsam anlayamadım