ay çok güzel ya bende bu iş için birini görevlendircem her seyi çeksin, çok hoşuma gitti. mutluluklar dilerim...
tatlım Rabbim her isteğini gönlüne göre versin... Hayırlısı neyse hakkında olsun...
her fotoyu adım adım koymuşsun buraya da ne güzel olmuş fotoroman gibi
tebrikler..opuyorumnanaktan
tek kelimeyle herşey muhteşem.
Rabbim ömür boyu böyle mutlu eylesin sizi.
Harikasın tatlımmmm
Mutluluklar dilerim a.s.
tatlım evet darısı başına diyorum... öncelikle kına yakılınca damat gelir gelini kucaklar ve kaçırır yani oradan başka odaya götürür buda kuvvetli, taşıyabilen, bir damat olduğunu gösterir bu adetdir bizde hatta eşim inanmamıştı ama yapmak zorundaydı sonuçta...
canım dedem hacı kuran esliğinde çıkardılar ve baba evinden çıkarken dua ettiler... akşamda düğünden sonra koca evine girerkende erkek tarafı dua etti ve eşim beni kucaklayarak eve soktu... bunlar çok önemlidir...
Allah bir ömür boyu mutluluk ,huzur,sağlık,başarı,kahkaha,sabır,neşe versin ikinizede inşallah.resimlere bakarken tanımıyorum ama sanki hep bir yerlerden seni izlermiş o mutluluğunu yakından takip edermiş gibi hissettim :) mutluluklarr canım
maşallah ikinizde manken gibisiniz sorması ayıp sen kaç bedensin NİLTOL bacım
şaka bi yana ALLAHım nazarlardan korusun ömür boyu mutlu olun inşallah tabii bebelerinizle boyboy
Ayy pek güzel Maşallah yaa..
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ..:Saruboceq:
valla sizde adetse bizde de adettir :jeyyar:
hatta bizde babaannem anlatmıştı kucağına alıp bir tur atması lazım gelirmiş:jeyyar:
tuttum bu fikri:lepi: biz geleneklerimize çok bağlıyızopuyorumnanaktan
kendini kucaklattırmayanın kaşığı kırılsınzemuszemus
çok teşekkürler tatlım, zaten bir sürü dua almışsın senin evliliğin mutluluğun daim olur inşallah
darısı tüm bekar kızların başına :lepi:
Kuşak bekareti simgeliyormuş niltolcum
yeni ögrendim,biz de kırmızı kurdela filan hiç bağlamayız
hep görüyordum ama bu ne ola ki diyordum
olaya fransız kalmışız,püüü kültür fukarası jayjayklava:
o zaman biz de takarız valla
şu Kuran-ı Kerimle evden çıkma olayı çok anlamlı
aynılarını yaptırmak için diretmek lazım tabi :lepi:
çok güzel olmuş herşey,tekrar tebrikler:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?