Niltolcum tek tek üsenmeden zevkle baktim resimlerine :asigim:
öncelikle allah seni cok ama cok mutlu etsin
esin cok yakisikli olmus ,sende güzeller güzeli
annen ise şık ,genc ve güzel görünümlü bir bayan
her kare birbirinden güzel ve yer mekan araba giyimler kaliteli kaydirigubbakcemile3
cok ama cok mutlu olun insallah Şeniz
ayy canım tek tek baktım resimlere benimde düğünüme 40 gün kaldı.ne güzelki herşey tek tek fotoğraflamışsın biz heyecandan unutuverdik.ayrıca şuan işyerimdeyim babanın beline kurdele doladığı resmi görünce kendimi tutamadım valla.çok duygulandım.allah mutluluğunu daim etsin..opuyorumnanaktan
maşallah canım mutluluklar......
Hepsi harika canım, öz<ellikle de o kırmızı nişan ayakkabılarına bittim.. Çok ciciler..
resimlerinize tek tek baktım çok begendim Allah ayırmasın mutlulugunuz daim olsun
süper ya bak bak doyamadım 500 resim olsa yine de zevkle bakardım, allah ayırmasın huzur mutluluk hiç eksk olmasın üstünüzden inşallah.
Baştan sona herşeyiyle çok çok güzel.Çok beğendim.Birbirinize çok yakışmışsınız.
Dilerim Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin.Mutluluğunuz huzurunuz hiç bozulmasın.
Bende kuşak bağlama fotoğrafında bittim.Babam geldi aklıma bağlayıp hemen kaçmıştı yanımda ağlamamak için .Zamanla alışıyor insan ama o an çok farklı.
Tekrar mutluluklar dilerim.
niltolcum ben de şimdi baktım resimlere.şahane gerçekten.Allah bi yastıkta kocatsın.
ayrıca hepimize fikir oldu evlilik arifesindeki kızlara yani,sağol valla.
o kadar heyecanla baktım ki kendimi senin yerinde hissettim ne kadar güzel anlar..allah bir yastıkta kocatsınn ömür boyu mutlulukla kalın.
allah mesut etsin bir ömür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?