- 23 Ocak 2016
- 32.902
- 49.291
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.981
Şimdi eve dönüyoruz tertemiz bıraktığım evimizin bizi karşılayacak olması çok güzel bir duygu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa bu çok tatlı
İyi seyirlerBu akşam ailecek Ters Yüz izliyoruz. Evdekilere mısır patlattım ayy yanında da çay tüm gün koştur koştur eve gelince bir güzel temizzz duş da aldım şimdi bacakları uzatıp film keyfi
Eki Görüntüle 3531466
Teşekkür ederimİyi seyirler
Sizi panik atak,anksiyete konularında görmüştüm. Şuan nasılsınız iyi misiniz?Teşekkür ederim
Çok şükür iyiyim şuan ilaç almıyorum ara ara yokluyor aldırış etmiyorum geçenlerde bir haberden etkilenmiştim nüksetmişti doktorumla hemen iletişime geçtim bir seans terapiye gittim genel anlamda iyiyim çok şükürSizi panik atak,anksiyete konularında görmüştüm. Şuan nasılsınız iyi misiniz?
Maşallah. Daim olsun. Bende psikiyatriye gidip gitmeme konusunda tereddütteyim.Çok şükür iyiyim şuan ilaç almıyorum ara ara yokluyor aldırış etmiyorum geçenlerde bir haberden etkilenmiştim nüksetmişti doktorumla hemen iletişime geçtim bir seans terapiye gittim genel anlamda iyiyim çok şükür
Diğer topikte yazayım orada alıntı yapayım olur mu?Sizi üzmeyecekse anksiyete ve panik atak zamanınızı biraz özet geçer misiniz? Neler oluyordu mesela . Düşünceler vs fiziksel belirtiler