• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bursa'ya döndüğümde ayağımın tozuyla doğru kırtasiyeye gittim kızımın ödevlerini çıkarttım eve geldim kızım ödevlerini yaparken benim işim biter mi 2 gündür yemekler eşimdendi mutfağa girdim hızlıca yemek hazırladım. Hemen ardından valizdeki kirli çamaşırları ayırdım. Kızımın okulda hırkasına kuş hısmış onu elimde yıkadım. Şimdi de kurutmadan çamaşır çıkardım 2 gün öncesi kurumuş olanları düreceğim ardından ikinci posta var. Kızımla banyo faslı var arabada çok terledi sonrası pertim çıkmamış olursa kitap okurum erkekler mi daha çok çalışıyor kadınlar mı eh buyrun paşalar versin kararını...

İçimiz dışımız Kuromi kırtasiyede gördüm dayanamayıp aldım.
1000040599.jpg

İshal oldum bugün oruca kalkmayı düşünüyordum🥹gece sürekli tuvalete çıkınca oruca cesaret edemedim panik atağım da var çünkü

Eklentiler

• 1000040731.jpg
    1000040731.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 19
Güzel ve soğuk bir sabah çok soğuk olduğu için yürüyüş yapacak olanların vazgeçip sıcacık yatağına sokulacağı bir sabah❤️
1000040878.jpg

Antrenmandayız

Sabahtan beri koştur koştur şimdi burada oturdum 😄

Eklentiler

• 1000041006.jpg
    1000041006.jpg
    153,5 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000041007.jpg
    1000041007.jpg
    217,8 KB · Görüntüleme: 10
Bu akşam ailecek Ters Yüz izliyoruz. Evdekilere mısır patlattım ayy yanında da çay tüm gün koştur koştur eve gelince bir güzel temizzz duş da aldım şimdi bacakları uzatıp film keyfi
1000041093.jpg

Sizi panik atak,anksiyete konularında görmüştüm. Şuan nasılsınız iyi misiniz?
Çok şükür iyiyim şuan ilaç almıyorum ara ara yokluyor aldırış etmiyorum geçenlerde bir haberden etkilenmiştim nüksetmişti doktorumla hemen iletişime geçtim bir seans terapiye gittim genel anlamda iyiyim çok şükür

Çok şükür iyiyim şuan ilaç almıyorum ara ara yokluyor aldırış etmiyorum geçenlerde bir haberden etkilenmiştim nüksetmişti doktorumla hemen iletişime geçtim bir seans terapiye gittim genel anlamda iyiyim çok şükür
Maşallah. Daim olsun. Bende psikiyatriye gidip gitmeme konusunda tereddütteyim.

Sizi üzmeyecekse anksiyete ve panik atak zamanınızı biraz özet geçer misiniz? Neler oluyordu mesela . Düşünceler vs fiziksel belirtiler

Bugün sulu köfte yapacağım uzun zamandır yapmamıştım

Eklentiler

• 1000041191.jpg
    1000041191.jpg
    244,7 KB · Görüntüleme: 7
Back
X