- 23 Ocak 2016
- 32.918
- 49.312
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #16.001
Şu hayatta mümkün mertebe kendimi en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyorum kişisel gelişim kitapları oldukça okuyorum ama bazı şahsiyetler karşısında davranışları karşısında ne yapılır nasıl davranılır nasıl moralin bozulmaz hâlâ bunu çözemiyorum. İnsanlar nasıl bu kadar kolay yalan söyleyip birilerinin hakkına giriyorlar hayretler içerisinde kalıyorum. Şu para denilen illet benim gözümde amaç değil sadece bir araçtır nasıl doymuyorlar şaşırıyorum. Böylesi bir dünyada nasıl güçlü bir kişiliğe sahip olacağız evlatlarımızı nasıl güzel yetiştireceğiz bunun yolunu arıyorum . Eğitim denilen şey öyle önemli ki doktor mühendis avukat meslek dalları hiçbiri umrumda değil benim çocuğum insan olsun kul hakkına girmesin yalan söylemesin darda kalmış bir insana, hayvana, doğaya duyarlı olsun büyüklerine saygısızlık yapmasın karşıdakine empati yapabilsin elindeki bir bütünü ihtiyacı olana yarısını verebilsin ve istiyorum ki yine kendisi gibi insanlarla karşılaşsın bazen yolum çok güzel insanlarla karşılaşıyor umudum yeşeriyor daha iyi insanlar hâlâ hayatta...