Nilmoon'un Başarı Öyküsü

nilmoon

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
111
4
296
İstanbul
merhaba;

23 yaşında 1,60 boyunda evli bir evlat sahibi bir gencim demeyi çok isterdim ama kendimi malesef genç gibi hissedemiyorum.. nedeni malumunuz fazla kilolarım.. fazla yağlarım desek daha doğru olacak çünkü vücudumda 25 kilo yağ varmış yani üzülerek söylüyorum, 104 paket margarini vücudumun muhtelif yerlerinde barındırıyorum..

Hedefim şu kilolarla birlikte asosyal hayatımdan çıkıp eski enerjime kavuşmak. Artık arkadaslarımı eve gelmeleri için ikna etmek istemiyorum. sıkılmadan utanmadan gezmek istiyorum. yaşıtlarım gibi giyinmek istiyorum.. yoldan geçen beni hiç tanımayan teyzenın selamlaşmanın ardından bana kilo vermem için nasihat etmesini istemıyorum artık..

Gayet fit ve bakımlı eşimin yanına yakışmak istiyorum, eski günlerde olduğu gibi onunla uyumlu olmak istiyorum.. iş görüşmelerine yeniden kilolarımı dert etmeden gitmek istiyorum.. özgüvenimi geri istiyorum.. kısacası kilolarım gelirken kaybettiğim bütün özelliklerimi tek tek geri almak için bir yolculuğa çıkıyorum..

13 Nisan itibariyle dyt. Gamze hanımla birlikte bu yola cıkmış bulunuyoruz.Amacımız 5-7 ay arasında sağlıklı bir şekilde 25 kilo kaybetmek.. küçük bir bebek tabi beni çok zorluyor.. bazen öğünlerim aksıyor sürekli araya bişiler giriyor.. ama ben motivasyonumu kaybetmek istemiyorum..

Bu yolculukta, bana eşlik etmek isteyen herkesi beklıyorum..

10 mayısta tekrar diyetisyene gidiyorum.. hedefimiz 5,5 kiloydu umarım başarabilmişimdir...

bende senin gibi rahatça kıyafetimi giyip rahatça yolda yürümek isteyen biriyim sanki bütün herkes bana bakıyormuş gibi bi hissiyat uyanır herzaman içimde .bayanların yüzde 99ualışverişi severken ben nefret ederim çünkü göbek oradan yanlar şuradan derken bi türlü birşey bulamam...inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım şimdidenn BAŞARILAR MI desemmmsporda yapıyormusun yoksa sadece diyet mi

vee sütyenin altında kat kat yağlar :)

yani spor denilirmi bilmiyorum ama, diyetisyenim günde 100 kez yukarıdan yandan aşağıdan elma toplama hareketi yapmamı istedi. hani yanlarım ve kollarım incelsin sarkmasın diye sanıyorum..

bilirsin sende sağa sola eğilerek , kollarını kaldırarak.. teşekkür ederim..umarım dediğin gibi olur.. hayalim buraya 50 kilo resmimi koyabilmek. biraz uzun vadeli bir hayal oldu ama napalım, geç olsun güç olmasın. yerinde saymaktan iyidir..

azimli olduktan sonra basacıkılmayak sey yoktur.kilolar artık sizden korksun siz onlardan degil.iyi haberlerinizi alırız inşallah.bu yolculukta bol sabır diliyorum size.kahrolsun fazla yağlar

azimli olduktan sonra basacıkılmayak sey yoktur.kilolar artık sizden korksun siz onlardan degil.iyi haberlerinizi alırız inşallah.bu yolculukta bol sabır diliyorum size.kahrolsun fazla yağlar

haklısınız, teşekkür ederim.. umarım o zaman mutluluğumu da paylaşabilirim sizlerle.

Son düzenleme:
başarılar canım inşallah zayıflarsın..bende kilo wermek çok istiorm we diyetteym..bu aşamada her zaman yanındayız unutma..kilon tam olarak kaç canım..?

Yolculuğunda sana başarılar yemeyeceksin en basiti merdiven çıkacaksın yürüyen merdiven yada asansör değil bütün işlerini kendin yapacaksın deli gibi ev temizleyeceksin...sonra bana teşekkür edersin birde ayna karşısında soyun ve kendine bak..buda etkili bir yönt3 beyazdan uzak dur tuz kullanma...

başarılar canım inşallah zayıflarsın..bende kilo wermek çok istiorm we diyetteym..bu aşamada her zaman yanındayız unutma..kilon tam olarak kaç canım..?

desteğin için çok saol canım 13 nisanda diyetisyene gittiğimde tartılmıştım 74,900. dü. şuanda 70,200 lerde geziyor.. 10 mayısta gidicem bakalım kaç çıkacak teş.

soyunmama gerek yok

desteğin için çok saol canım 13 nisanda diyetisyene gittiğimde tartılmıştım 74,900. dü. şuanda 70,200 lerde geziyor.. 10 mayısta gidicem bakalım kaç çıkacak teş.

çok guzel kilo wermıssn canım..sende bu azim oldukca dahada werırsn eminim ben..:97:

ah cnm benim bende seni aşırı coook kilolu sandım..70 kg da neymiş yaa..halledersin sen o işi...burda 100 kgluk insanlar var bi forumları gez istersen...hepside inceliyo yavaş yavaş..sen neden başaramıcaksın ki??hadi seni cesaretlendirmek için kendimden örnek vereyim..ben genc kızken vede evlendikten sonrada güzel ve cok zayıftım..evlendikten sonrada diyorum cünkü malum bazı bayanlar evlenince enine giderlerama ben hep dikkat eden sağlıklı beslenen vede cok abur cubur yemeyen birisi olarak evlendikten sonrada kilomı korudum(boy 1.65 kg 53!!)ee bide söylemesi ayıp güzel olunca her giydiğim yakışıyodu ne karın vardı ne göbek...taaa kiii hamile kalana kadar...evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım oğluma..hamilelik beni bitirdi..kendimi saldim..yedim yedim..aldım mı 25-30 kilo civarı..85le doğuma gittiğimi hatırlıyorum..doğumdan cıktım 75....kendimi o kadar çirkin hissettim ki sorma..ama malum emziriyorum diyette yapamıyorum...eski kıyafetlerim olmuyo..göbek o biçim...ben resmen kendimden tiksindim yaniii...yeni kıyafetde almıyorum zayıflayınca küçük beden alırım ümidiyle..sonra oğlum 6 aylık olunca vede ek gıdaya başlayınca ben kafama o zaman koydum zayıflamayı...hem spor hemde yediklerime dikkat ederek(dikkat ederk diyorum cünkü gene diyet yapmadım..sadece sağlıklı vede sık beslendim)verdim...oğlum şu an 1 yaşında vede ben 53 kgyum...75dim doğumdan sonra hatırlarsan..ne karın var ne göbek...dümdüz allaha şükür..eski halime eski kıyafetlerime kavuştum anlayacağın...kimse doğum yaptığıma vede ne kadar cabuk verdiğime inanamıyo...yani demek istediğim oluyo..veriliyo..sen hiiiç merak etmeee

mutlu sonla biten hikayene bayıldım.. evet benimde kilo almama sebep aynı :) oğlum. bende 53 kiloydum ve 82 le gittim. ama nedense ben doğumdan cıktığımda 5 kilo bile vermemiştim hala nasıl oldu anlamıyorum şimdi düşünüyorum da ne kadar bilinçsiz bir hamilelik geçirmişim. sanki doğum yapınca o kılolar da gidecekmiş gibi gelıyordu bana yanılmışım. zaten çocuk 3,5 kilo doğdu. e nerde karnımın fayhattı gibi boydan boya yarılmasına sebep olan fazla su, nerde cocugun kesesi eşi.. anlamadım valla.. umarım bende 2-3 ay içinde senin gibi olurum.. beni çok motive ettin teşekkür ederim canım..

eveeet beklenen gün geldi çattı.. yarınn büyük gün.. saat 15:00 da randevum. bakalım tarılar ne diyecek.. çok heyecanlıyım...

teşekkür ederim. fazla spor yapmıyorum sadece günde 100 defa yanlarıma 100 defa kollarımı yukarı kaldırıp indiriyorum 100 defada yanlardan elma toplama hareketi yapıyorum. bu sefer 15 dk da oklava çevirme hareketi yap dedi. belden 10 cm kalçadan 7 cm incelmişim..

dün ödül günümdü ne istersen ye dedi, bende tercihimi iskenderden yana yaptım. üstüne de künefe söyledim ama künefeyi beğenmedim yemedim fazla..

bu seferki diyet listem aynı kalabalıklıkta ancak kalorisi daha düşükmüş bakalım bu ay olacak..
bu arada metobolızma yaşım 32den 29 a düşmüş. yani 3 yaş birden gençleşmişim:):)

ya şaka bi yana gerçekten cok motive oldum.. 18 kilo daha vermem gerekıyor. hadi bakalım hayırlısı..

destekleriniz için canı gönülden teş.

darısı bütün zayıflamak isteyenlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…