azimli olduktan sonra basacıkılmayak sey yoktur.kilolar artık sizden korksun siz onlardan degil.iyi haberlerinizi alırız inşallah.bu yolculukta bol sabır diliyorum size.kahrolsun fazla yağlar
başarılar canım inşallah zayıflarsın..bende kilo wermek çok istiorm we diyetteym..bu aşamada her zaman yanındayız unutma..kilon tam olarak kaç canım..?
Yolculuğunda sana başarılar yemeyeceksin en basiti merdiven çıkacaksın yürüyen merdiven yada asansör değil bütün işlerini kendin yapacaksın deli gibi ev temizleyeceksin...sonra bana teşekkür edersin birde ayna karşısında soyun ve kendine bak..buda etkili bir yönt3 beyazdan uzak dur tuz kullanma...
desteğin için çok saol canım 13 nisanda diyetisyene gittiğimde tartılmıştım 74,900. dü. şuanda 70,200 lerde geziyor.. 10 mayısta gidicem bakalım kaç çıkacak teş.
soyunmama gerek yok
ah cnm benim bende seni aşırı coook kilolu sandım..70 kg da neymiş yaa..halledersin sen o işi...burda 100 kgluk insanlar var bi forumları gez istersen...hepside inceliyo yavaş yavaş..sen neden başaramıcaksın ki??hadi seni cesaretlendirmek için kendimden örnek vereyim..ben genc kızken vede evlendikten sonrada güzel ve cok zayıftım..evlendikten sonrada diyorum cünkü malum bazı bayanlar evlenince enine giderlerama ben hep dikkat eden sağlıklı beslenen vede cok abur cubur yemeyen birisi olarak evlendikten sonrada kilomı korudum(boy 1.65 kg 53!!)ee bide söylemesi ayıp güzel olunca her giydiğim yakışıyodu ne karın vardı ne göbek...taaa kiii hamile kalana kadar...evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım oğluma..hamilelik beni bitirdi..kendimi saldim..yedim yedim..aldım mı 25-30 kilo civarı..85le doğuma gittiğimi hatırlıyorum..doğumdan cıktım 75....kendimi o kadar çirkin hissettim ki sorma..ama malum emziriyorum diyette yapamıyorum...eski kıyafetlerim olmuyo..göbek o biçim...ben resmen kendimden tiksindim yaniii...yeni kıyafetde almıyorum zayıflayınca küçük beden alırım ümidiyle..sonra oğlum 6 aylık olunca vede ek gıdaya başlayınca ben kafama o zaman koydum zayıflamayı...hem spor hemde yediklerime dikkat ederek(dikkat ederk diyorum cünkü gene diyet yapmadım..sadece sağlıklı vede sık beslendim)verdim...oğlum şu an 1 yaşında vede ben 53 kgyum...75dim doğumdan sonra hatırlarsan..ne karın var ne göbek...dümdüz allaha şükür..eski halime eski kıyafetlerime kavuştum anlayacağın...kimse doğum yaptığıma vede ne kadar cabuk verdiğime inanamıyo...yani demek istediğim oluyo..veriliyo..sen hiiiç merak etmeee
bu senin psikolijini farklılaştırı dersini nekadar yağzlıyım yememeliyim^^
kızlar 10.05.2011 tartı 67,900 gösteriyor.. 27 günde 7 kilo vermişim.. yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?