• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Nil'in Söz Elbisesine Bi Baksanıza;)

söz elbisesi dendiğinde aklıma direk dar, dizaltı ya da dizüstü, kumaş sade düz siyah ya da gri elbise geliyo, tam hanım hanımcıklardan yani :) sen farklı olmuşsun bu da çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin bu arada :)

elbiseyi aldığın markadan ben de mezuniyet elbisemi almıştım, çok hoş modelleri var gerçekten

saol peluşummm sana da yakışırr...bize herseyyyy yakışırrrrr:37: çok yarışma izliorm bu aralar kahvaltıda:D

saol yağmurcm toplu diosn da sanırm ben bu aralar fazla yemek yiorm kilo almısım 3 kilo:))
en küçük beden die direttm ama içine giremedm bi büyüğünü istedm o tam oldu:D
valla bizimki her zman serbest olmustr eh ben anadan babadan yana da çok rahat oldm her zmn..ailesi fln da bunu beğndi dedim herkes beğendiyse kafamı daha da karıştırmıym:9:
aslında burda ayrıntısı fazla olan bi elbise gibi görüno ama kuşağını çıkarınca daha bi sadeleşio altı hareketli zaten daha çok beğendm öyle:8:

evet boşwer güzel canm sıra sözdeeeeeeee:1::17:

söz elbisesi dendiğinde aklıma direk dar, dizaltı ya da dizüstü, kumaş sade düz siyah ya da gri elbise geliyo, tam hanım hanımcıklardan yani :) sen farklı olmuşsun bu da çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin bu arada :)

elbiseyi aldığın markadan ben de mezuniyet elbisemi almıştım, çok hoş modelleri var gerçekten

aynen benmde aklıma hep o tarz bişi gelio ama zaten istesem de öyle bişeyi taşıyamamkiii 170 boya 34-36 arasında giyenen bi kızım ben:) ancak bu tarz elbiseleri kendime yakıştırabilirdm ..kesnlkle çok haklısın mezuniyetmde bu markaya neden bakmamısım çok kızıorm kendime:39:

bayldım cnm 1.ayakkabı çok hoş allah tamamına erdirsin :16:

Vayy çok yakışmışşş :16:

Güle güle giy, çok guzel olmuş gerçekten maşallah. :31:

2. ayakkabı derim ayrıca :16:

Back