• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Nil'in Söz Elbisesine Bi Baksanıza;)

Bayıldım bayıldım bayıldım :16: ayakkabıda 2.si daha iyi olur ilki biraz abartı kalır söz için daha bunun nişanı var düğünü var :)

çok tşk ederm cnm yaa çok beğenmişssin çok mersi:69:
bende 2. ayakkabı gibi sade bi ayakkabı seçicem bu kdr hareket bana bile fazla:D
evt doğru dison da biz pek strese gelemeyen bi çiftiz sözümüzle nişanımız aynı olabilir yani extradan bi nişan istemiorm bende..ama düğün için aynı seyi söyleyemicem..
madem tek seferde hepsi aradan çıkıcak bari çok sade olmayan sevdiğim tarz bişi giyiyim dedm

elbıse cok hos sanada cok yakısmıs farklı renklerı varmıydı bu elbısenın ?

bu arada verdigin linkteki elbiseler harikaymis ama kargoda sorun cikmadi mi?
yurtdisi degil mi bu firma?

lise mezuniyet elbisesi tadında olmuş. sözlün ve ailen kızmıyorlarsa giy tabii.
hmm neyseki birlkte seçtk kızılcak bişi görmedm ama saygı duyuyorm:)
çocuksu geldı bana havalı degıl
ama senın zewkın gule gule gıy bı kez gycen zaten
:))))) tşkler emin ol senin yorumun daha havalı, çok mersi:D
bu arada verdigin linkteki elbiseler harikaymis ama kargoda sorun cikmadi mi?
yurtdisi degil mi bu firma?

bakırköyden aldm elbisemi bazı avmlerde mağazaları var

neden gercek fıkrımı soledgım ıcın bozuldun anlayamadım ınankı
ıllakı cok guzel bayıldımmı demelıyım begenmedım ve nedenınıde belırttım mutluluklar dıledım bu yanı
gercekten anlayamıorm bu kompleksı

neden gercek fıkrımı soledgım ıcın bozuldun anlayamadım ınankı
ıllakı cok guzel bayıldımmı demelıyım begenmedım ve nedenınıde belırttım mutluluklar dıledım bu yanı
gercekten anlayamıorm bu kompleksı
hyr sadece cvbın da bana havalı geldi:)
saygı duyarm demiştm takılmayalm böyle seylere..bozulmaksa ne kelime:))

tesekkurler tatlım eger sen begendıysen ıcıne sındıyse kımseye kulak asma mutluluklar canım:16:

;)

çok cici olmuşsun bitanem yaa inş.mutlu olursunuz yaa:29:
seni daha toplu göstermiş aldıgın daha iyi aslında :16:
belki biraz daha canlı bişi olabilirdi ama güzel cidden benimki hayatta böle bişi giydirmez açık derler 1.cisi babam 2.cisi askım:50:
giydiren varsa giy tabii ohh sefan olsun KISKANANLAR ÇATLASIN PEHH:24::36::nazar:

Ne giyse yakışır hatunumaaaa:54:
saol peluşummm sana da yakışırr...bize herseyyyy yakışırrrrr:37: çok yarışma izliorm bu aralar kahvaltıda:D
çok cici olmuşsun bitanem yaa inş.mutlu olursunuz yaa:29:
seni daha toplu göstermiş aldıgın daha iyi aslında :16:
belki biraz daha canlı bişi olabilirdi ama güzel cidden benimki hayatta böle bişi giydirmez açık derler 1.cisi babam 2.cisi askım:50:
giydiren varsa giy tabii ohh sefan olsun KISKANANLAR ÇATLASIN PEHH:24::36::nazar:

saol yağmurcm toplu diosn da sanırm ben bu aralar fazla yemek yiorm kilo almısım 3 kilo:))
en küçük beden die direttm ama içine giremedm bi büyüğünü istedm o tam oldu:D
valla bizimki her zman serbest olmustr eh ben anadan babadan yana da çok rahat oldm her zmn..ailesi fln da bunu beğndi dedim herkes beğendiyse kafamı daha da karıştırmıym:9:
aslında burda ayrıntısı fazla olan bi elbise gibi görüno ama kuşağını çıkarınca daha bi sadeleşio altı hareketli zaten daha çok beğendm öyle:8:

Back