Söz Kesimi Nil'in Söz Elbisesine Bi Baksanıza;)

angelanil

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
4.817
71
358
İstanbul
Kim demiş söz elbisesi hanım hanımcık olur die
işte benmki :103:
yazın evde kendi aramızdan yapıcağmız küçük merasim için elbisemi alıverdim kızlar yorumlarınızı bekliormmm belindeki kuşağı çıkarınca daha hoş göründü kullanmıcam büyük ihtimal
ayakkabıyı almadım ama bu tarz bişi düşünüorm

Eki Görüntüle 370289 Eki Görüntüle 370290

[video=youtube;qTq98QsywN0]http://www.youtube.com/watch?v=qTq98QsywN0[/video]

Son düzenleme:
ben digerini sevmistim ama ikisini kıyasladıgın zaman tabiki yoksa bununda modeli guzel..2. ayakkabı daha hos

Elbisen çok güzel cok şık çok begendim gerçekten

Ayakkabılarda altına çok şık olur. Güle güle giy canım

ayakkabıların a elbisen de bir şahane bayıldım dediğin gibi hanım hanımck hava yok ama şahanee Allah tamamına erdirsin canım mutluluklar :)

Rengi we modeli çok güzel Ablacımm :) ama ben 1.ayakkabıyı daha çok beğendim , hayırlı olur inşAllah :)

ben digerini sevmistim ama ikisini kıyasladıgın zaman tabiki yoksa bununda modeli guzel..2. ayakkabı daha hos
tşk ederm cnm
ama çoğunluk bunu beğendi ve erkek arkadaşmda bunu bana daha çok yakıştırdığı için bunu almak istedm..aslında resmden daha hoş duruomus mağazada deneyince hemen kasaya koştumm ayakkabı bizim mağazadan cnm indrme girsn onu alıcam sanırm
Elbisen çok güzel cok şık çok begendim gerçekten

Ayakkabılarda altına çok şık olur. Güle güle giy canım

ayakkabıların a elbisen de bir şahane bayıldım dediğin gibi hanım hanımck hava yok ama şahanee Allah tamamına erdirsin canım mutluluklar :)

çok güzel canım ii günlerde giy
çok mersi kızlarrr içindeyken kendim gibi hissetmediğim bi elbise alamazdm zaten, tşk ediorm

Son düzenleme:
güzel..2.ayakkabı uygun olur..diğeri çok hareketli elbisen de hareketli..
ikisi birlikte fazla kaçar gibi..

elbisene bayıldım çok güzel gerçekten. ayakkabı da çok güzel ama bence daha da sade bişey olmalı elbisen çok hareketli çünkü. dümdüz bir ayakkabı bence göz yormaz daha uygun olur

Elbiseniz çok şık güle güle kullanın. Ayakkabı olarakta ikinciyi tercih etmenizi öneririm çünkü elbiseniz yeterince hareketli birinci ayakkabı fazla kaçar. Ömür boyu mutluluklar dilerim :)

elbisene bayıldım çok güzel gerçekten. ayakkabı da çok güzel ama bence daha da sade bişey olmalı elbisen çok hareketli çünkü. dümdüz bir ayakkabı bence göz yormaz daha uygun olur

Elbise çok tatlı gerçekten ayakkabı da sade tercıh etmelisin. Allah tamamına erdirsin MUTLULUKLAR :81:

Elbiseniz çok şık güle güle kullanın. Ayakkabı olarakta ikinciyi tercih etmenizi öneririm çünkü elbiseniz yeterince hareketli birinci ayakkabı fazla kaçar. Ömür boyu mutluluklar dilerim :)

çok tşklerrrrrr
aynen kızlar bende sade bi ayakkabı tercih edicem normalde de hep sade seyleri daha şık bulmusumdur ama elbisem çok sade olamadı:)
o gün mutlu olduğum için elbisem de benm gibi uçuş uçuş olsn dedm zaten yaz ayı abes olmıcak
kabinde fotolarını çektirmiştim atabilirsem yarn eklerim onları da:103:

Son düzenleme:
Canım elbise zaten çok güzel ayakkabılar da mükemmel ama bu elbiseyle sade düz ayakkabı olmalı 1. çok hareketli bugün ne giysem gibi konuştum ama hepsi çok çok şık tabiki :)

Bayıldım bayıldım bayıldım ayakkabıda 2.si daha iyi olur ilki biraz abartı kalır söz için daha bunun nişanı var düğünü var :)

Canım elbise zaten çok güzel ayakkabılar da mükemmel ama bu elbiseyle sade düz ayakkabı olmalı 1. çok hareketli bugün ne giysem gibi konuştum ama hepsi çok çok şık tabiki :)

cnm zaten o başka bi elbisenin ayakkabısıydı bakılınca uyumlu gibi görünse de aslında uyumsuz tül ve dantel ne alaka:)
ben sadece dantelleri olmayan ucu açık o tarz bi pudra ayakkabı alıyım diorm elbise krem gibi görünsede tam pudra rengi..2. ayakkabı da bizim mağazadan zaten onu her türlü alırım ben daha uygununu bulamassam o zamn glsn de indrime de giriorz zaten o dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…