Yeni evlenmistik,benim aklimda cocuk fikri hiiiic mi hic yoktu.ama esim cok istiyordu.surekli bebekten konusar olmustuk ki,ben de bu fikre iyice isindim derken evlendigimizin 4. ayinda hamile kaldim.hatta adetten 5 gun once ogrendim bunu....bilseniz oyle bir karmasik duygular icerisindeydim ki anlatamam.icimde bir can tasiyordum,cok garip bir duyguydu.
Ilk 3 ayi bulantilarla,mide agrilariyla cok zor gecse de sonradan toparladik ve cok sukur guzel bir hamilelik gecirdim.9 ayin sonunda cati darligim sebebiyle sezeryana gun aldik.25 Mayis.sabah 06.45-de hastanede olmam lazimdi.
Gece dusumu aldim,saclarima fon cektim melegime kavusmama saatler kala uyumaya calistim.ve sabah 05 30-da artik ayaktaydim ve hazirdim.hastane evimize yakin oldugundan 06 30-da evden ciktik.hastanede yatis islemlerim yapildi ve asansor acildi bi hemsire geldi beni almaya.ben de esimi optum ve hemsireyle yukari ciktik.bos odalardan birine geldik ve hazirlanma fasli basladi.onluk getirdi hemsire onu giydim.sonra ayak damarlarim cikmasin diye ayaklarimi bagladi,damar yolu acip serum takti ve iste o en nefret ettigim sonda takildi.oyle fena bir hisdi ki anlatamam.bone ve galoslari giyip sandalyeye oturdum beni ameliyathaneye goturuyorlardi.o an korkumdan fenalik fecirecektim nerdeyse hatta asansorde burdan kacmanin yollarini aradim ama yoktu :)))
ameliyathanenin kapisi acildi ve anastezi uzmani karsiladi beni.oyle komiktim ki bir elimde serum,bir elimde sondanin torbasi,galos deli onluyu ve bonemle :))) nereye gidecem sordum odayi gosterdi.ameliyat masasina cikip oturdum nasil titriyorum korkumdan anlatamam.oyle bir titriyorum ki tum masayi da titretiyorum :))) korkma dediler,klassik laflar :))anastezi uzmani belimi kontrol etti ve uyusturucu igne yapti,ardindan biraz bekledikten sonra belimi one egdim ve hemsirenin gogsune yasladim basimi epidurali yapti ama uyusturucudan olsa gerek hic hissetmedim.o an sol bacagima sicaklik geldi ve butun belden asagiyi sardi.bu arada doktorum da gelmisti.ona da cok korktugumu soyledim,biraz konuyu degisti ve beni azcik rahatlatti.yardim ettiler masaya uzandim.ve onumu kapadilar.artik birsey hissetmiyordum.ama amelyat masasinin uzerinde olan isiklarin kenarlarindan karnimi nasil kestiklerini hatta tum ameliyati izledigimi soyleyebilirim :))))) 4-5 dakika sonra bir cikglik duydum.ve melegim gelmisti evet.bana gostermeden hemen goturduler.temizlediler,hemen asilarini yaptilar giydirdiler ve bana gosterdiler Allahim oyle tatliydi ki....30-40 dk sonra da benim isimi bitirdilerkarnima buz koyup beni diger odada beklettiler.10-15 dk kaldiktan sonra odama goturduler.tam asansorun kapisi acilinca bizimkileri gordum,annem,esim ve kayinvalidem ordaydi.onlarla bir daha opustukten sonra veda ettim onlara ve odama alindim.ilk 24 saat sirtustu kanayarak uzanmama ve ayaga kalkarken o dikis agrilarima ragmen anne olmaya deger hepsi.....
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin bu muhtesem duyguyu....
oyle gusel yazmıssın kı cok duygulandım allah bagıslasın canım benım ısallah hep mutlu saglıklı olursunuz bende gun sayıyorum asılama oldum test gunumu beklıorum ısallah tutmustur bende senın yasadıgın duyguyu yasarım allah herkese bu duyguyu yasamayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?