• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nil Nişanı:)) 15.07.2012

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

angelanil

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
4.817
71
358
İstanbul
Evet kızlar bu kız da nişanlandı artk:)
çoğunuz beni çeyiz topiklerinden tanısa da bi nişan topikim de olsn istedim, isteme- söz- nişan hepsini bi arada yapıp sonraki adımımız düğün olsn dedik, bunlar da fotolar, umarm herks bu duyguyu kendi istediği gibi dolu dolu yaşar:119:
$kk (3).jpg $kk (1).jpg $kk (11).jpg
$kk (10).jpg $kk (9).jpg $kk (6).jpg
$kk (4).jpg $kk (2).jpg $17.jpg
$kk (7).jpg $a (1).jpg $kk (8).jpg

Son düzenleme:
tebrikler :16:

çok tatlı olmuşsun gerçekten ve mutlu gözüküyorsun :nazar:

çekimlerde gölette güzel olmuş :)

tatlım sende 3 ü bir arada yaptığın için soruyorum..

daha ayrıntılı anlatma şansın var mı? ikramda bulundunuz mu (börek,kek gibi) ? aileler de ilk defa mı tanışmıştı vs?

Son düzenleme:
tebrikler :16:

çok tatlı olmuşsun gerçekten ve mutlu gözüküyorsun :nazar:

çekimlerde gölette güzel olmuş :)

tatlım sende 3 ü bir arada yaptığın için soruyorum..

daha ayrıntılı anlatma şansın var mı? ikramda bulundunuz mu (börek,kek gibi) ? aileler de ilk defa mı tanışmıştı vs?

çok tşk ederm yağmur:)
ailelerimiz nişandan 1,5 ay fln önce tanısmıstı tabi biz gecen yıl tanısmıstık ama ailelerimizle..nişandan 1 hafta önce alışverişe çıktık bohça için, zaten gününü belirlemiştk..sonrasnda nişan günü aynı zmanda isteme de oldu haliyle hepsi bi aradaydı, böylesini daha mantkı buluorm ben..tabiki pasta dışında açık büfe seklinde bişiler daha hazırladık, 2 çeşit pohaça, kurabiye, sarma, kanepeler seklinde atıştırmalıklar, çigköftemiz bile vardı herkes gayet beğendi hepsini sorunsuz geçti tatlm..yine öğrenmek istediiğin seyler varsa sorabilirsn çeknmden;)

tebrik ederimmm her şey çok güzel görünüyor. :)) söz pastanıza ve dış çekim fotoğraflarına bayıldım...istanbulda mısınız?istanbuldaysanız o fotoları nerede çektirdiniz bir de pastayı nereye yaptırdınız :)

herşey çok güzel görünüyor. tebrik ederim ve mutluluklar dilerim:16:

tebrik ederimmm her şey çok güzel görünüyor. :)) söz pastanıza ve dış çekim fotoğraflarına bayıldım...istanbulda mısınız?istanbuldaysanız o fotoları nerede çektirdiniz bir de pastayı nereye yaptırdınız :)

nilcim tebrikler..çok hoş olmuşsun herşey gönlünce olsun..:34:

kızlar çok saolnnnn:)))
angeracm pastamı koskada yaptrdm cnm, katalogtan seçtm resmden bile güzel ve büyük geldi:69:
istdaym fotoları kendimiz çektk profesyonel deiller ama ben yine de çok sevdm, bahçeşehir gölette cnm;)

Back