NİL KOZMETİK Ve DAHASI....

gerçek koyun postu orange renge poyanmış arka derisi şarabi boyalı has koyun postu 40 tl

Son düzenleme:
kalın kumaş perde düz fonu ile onu çekmeyi unutmuşum kullanılmadı siyah beyaz puantiyeli kumaşı çok kaliteli özel dikim 2li mutfak penceresi için uygun 20 tl
tül de 8 tl

Kraft gelişmiş katlanabilen ve taşıma aparatı bulunan baston bebek arabası 160 tl son fiyat....

bebek arabasının kendi resimleri bugün çektim ambalajından çıkarıp yanında yağmurluğu ile birlikte,gördüğünüz gibi yeniden farksız lekesiz hasarsız ve sorunsuz taşıma kolu da var ayrıca...
çok fazla resim çektim tüm ayrıntıları ile son fiyatıdır,dediğim gibi yediden farksız 3 yada 4 kez kullanıldı sadece,sonrasında arabaya binmeyi redetti kızım ve böylece yepyeni kaldı:KK34:

Özellikler
Alüminyum, hafif gövde.
4 farklı pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı.
5 noktalı emniyet kemeri.
Ayarlanabilir ayak dayanağı 360° dönebilen ön tekerlekler.
Tentede pencere.
Geniş file sepet.
Otomatik katlanma özelliği.
Şeffaf yağmurluk.
Kalite Belgeleri: EN 1888.
Taşıma Kapasitesi: 15 kg.
Ürünün Ölçüleri:.
Açık Ölçüleri: 78 x 50 x 105 cm.
Kapalı Ölçüleri: 104 x 30 x 50 cm.
Ürünün ağırlığı: 7,4kg

Canım ben puantiyeli tül perdeleri alayım sana da beğendiğin banyo ve yuniği göndereyim ok

kalın kumaş perde düz fonu ile onu çekmeyi unutmuşum kullanılmadı siyah beyaz puantiyeli kumaşı çok kaliteli özel dikim 2li mutfak penceresi için uygun 20 tl
tül de 8 tl

sereanada ile takas edildiler:KK16::KK16::KK16::KK16:

:KK19:

36-38 beden beyaz sade astarlı şifon abiye elbise krepeli, çok zarif sade ama şık sorunsuz tertemiz yeni ürün 60 tl

kelebek desenli degaje yaka şifon astarlı etekler krepeli elbise 36-38 beden 45 tl

erkek gömlek sıfır ambalajlı lila tonda markalı ve kaliteli 55 tl

Son düzenleme:
colins erkek Jean şort 31 beden ama ölçü veririm hafif geniş kalıbı çünkü etiketi üzerinde 35 tl

X