NİL KOZMETİK Ve DAHASI....

Çift kişilik yatak örtüsü takımı ,az kullanıldı, nevresim kullandığım için ihtiyaç fazlası
deseni böyle yastığından çektim,çiçek desenli yada beğenebileceğim nevresim yada yatak örtüleri ile takas yapabilirim bunu:KK31:

bende yatakörtü takımı var işlemeli takas olabilir beğenirsen

• Beğen
Reactions: Nil
el emeği fiskos masası örtüsü teklif sunun ,ben diyim 60 tl ,siz deyin 40 orta yol buluruz elbet:KK34:

2li kadife kenarları fırfırlı kılıf hiç kullanılmamış 12 tl 2si

canım örtü hazır ..küçük kırlent,2 yastık kılıfı 1 yatak örtüsü.....yarın adresine yollarım ok,mesaj atamıyorum sana:)

• Beğen
Reactions: Nil
cnm birde su allık bronz varya 3lü set onun bronzunu alsam seti bozacak ama o şekil gönderebiliyormusn pembe var cunku elimde bronz o şekil renk allıgım yok

jel eyelınerlar bronz allık ve hugo boss parfüm satıldıııııııııııııııııııııııııııııııı jully ve Nbor güle güle kullansınlar:KK34:

tuğbass erkek parfümü canım :KK34:

aynalı -çerçeveli dekor tablası 15 tl SATILMIŞTIR............................................................................................................

SATILDI nBOR ARKADAŞIZA GİTTİ GÜLE GÜLE KULLANSIN DİLERİM UMARIM SAĞSALİM GELİR CANIMMM

Son düzenleme:
Arkadaşım kargonu bugün verebildim çünkü ücret bayağa çok çıktı can sağlığı olsun,sen de güle güle kullan inşallah

Arkadaşım kargonu bugün verebildim çünkü ücret bayağa çok çıktı can sağlığı olsun,sen de güle güle kullan inşallah

tşk ederim canım,ebatlar büyük malum, bende 13 .75 tl ödedim..senin daha fazla tuttu sanırım:KK17:

evet 24 buçuk bayıldım:2:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ohaaaaaa.......
bir de ptt şb teslim daha indirimli olması gerekirdi çok olmuş canım ya,ay şok oldum bu senin için hiç iyi olmamış...
bende yatak örtüsü gönderdim sonuçta 13 küsüre çok şaşkın ve üzgünüm.. keşke yarı yarıya bölüşseydik..:2:
bu böyle hiç iyi olmadı,sen mağdur oldun.. bir şekilde telafi edelim lütfen,özelden dönücem sana..

ohaaaaaa.......
bir de ptt şb teslim daha indirimli olması gerekirdi çok olmuş canım ya,ay şok oldum bu senin için hiç iyi olmamış...
bende yatak örtüsü gönderdim sonuçta 13 küsüre çok şaşkın ve üzgünüm.. keşke yarı yarıya bölüşseydik..:2:
bu böyle hiç iyi olmadı,sen mağdur oldun.. bir şekilde telafi edelim lütfen,özelden dönücem sana..

kız onun için demedim aşkolsun anlaşma anlaşmadır herşey kader kısmet..

ohaaaaaa.......

canım ben mesaj atamıyorum sana ama nezaketin için çok saol ben senden para taleb edemem...daha sonra tekrar takas yaparız nasılsa

kız onun için demedim aşkolsun anlaşma anlaşmadır herşey kader kısmet..

canım ben mesaj atamıyorum sana ama nezaketin için çok saol ben senden para taleb edemem...daha sonra tekrar takas yaparız nasılsa

içime dert oldu inan ,hakkını helal et ne olur...
tamam canım haklısın Ö.Mesaj atamadığını unuttum..
peki,mutlaka telafi edelim ama bir şekilde..:KK31:

içime dert oldu inan ,hakkını helal et ne olur...
tamam canım haklısın Ö.Mesaj atamadığını unuttum..
peki,mutlaka telafi edelim ama bir şekilde..:KK31:

yok yok sen rahat ol canım benim ne demek
daha çokkkk alışverişimiz olur inşallah:KK1:

X