Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım örtü hazır ..küçük kırlent,2 yastık kılıfı 1 yatak örtüsü.....yarın adresine yollarım ok,mesaj atamıyorum sana:)
tamam canım aynı şekilde konuştuğumuz gibi
jel eyelınerlar bronz allık ve hugo boss parfüm satıldıııııııııııııııııııııııııııııııı jully ve Nbor güle güle kullansınlar
Arkadaşım kargonu bugün verebildim çünkü ücret bayağa çok çıktı can sağlığı olsun,sen de güle güle kullan inşallah
tşk ederim canım,ebatlar büyük malum, bende 13 .75 tl ödedim..senin daha fazla tuttu sanırım
evet 24 buçuk bayıldım:2:
ohaaaaaa.......
bir de ptt şb teslim daha indirimli olması gerekirdi çok olmuş canım ya,ay şok oldum bu senin için hiç iyi olmamış...
bende yatak örtüsü gönderdim sonuçta 13 küsüre çok şaşkın ve üzgünüm.. keşke yarı yarıya bölüşseydik..:2:
bu böyle hiç iyi olmadı,sen mağdur oldun.. bir şekilde telafi edelim lütfen,özelden dönücem sana..
ohaaaaaa.......
bir de ptt şb teslim daha indirimli olması gerekirdi çok olmuş canım ya,ay şok oldum bu senin için hiç iyi olmamış...
bende yatak örtüsü gönderdim sonuçta 13 küsüre çok şaşkın ve üzgünüm.. keşke yarı yarıya bölüşseydik..:2:
bu böyle hiç iyi olmadı,sen mağdur oldun.. bir şekilde telafi edelim lütfen,özelden dönücem sana..
kız onun için demedim aşkolsun anlaşma anlaşmadır herşey kader kısmet..
canım ben mesaj atamıyorum sana ama nezaketin için çok saol ben senden para taleb edemem...daha sonra tekrar takas yaparız nasılsa
içime dert oldu inan ,hakkını helal et ne olur...
tamam canım haklısın Ö.Mesaj atamadığını unuttum..
peki,mutlaka telafi edelim ama bir şekilde..
yok yok sen rahat ol canım benim ne demek
daha çokkkk alışverişimiz olur inşallah