NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

çok çok az kullanıldı,alışamadığım için pc den sonra satmak istedim teknosadan alındı fatura ve garantisi mevcut ,garantisi hala devam ediyor kutusu,deri kılıfı vs ile birlikte gönderlecek. en ufak bir çizik yada deformansyon bile yok ,kullanılmadı desem yeri ,sorunsuz. özelliklerini netten bakarsanız daha sağlıklı olur ben çok fazla bilgi sahibi değilim,yanıltabilirim.. fiyatı 600 tl dir

36-38 beden hiç kullanılmadı sıfır elbise,penye değildir.dirsek kol, yuvarlak yaka ,uzun elbise 30 tl

pantolonlar S beden uyumludurlar ve her biri 10 tl dir...

her ikisi de mango markadır,krem rengi fitillli kadife tarzıdır.

Son düzenleme:

mavi kanvas tipi spor kumaş pantolon koton ,diğeri jean bilindik bir marka değil ama kesimi,modeli çok hoş,S beden uyumlular

Tabletten vazgeç derim, zamanla alışıyorsun, elinden düşürmüyosun :) kahve botlarına bayılıyorum ama 50₺ ye düşmesini bekliyorum :)) (namıdiğer fzebru :)) hatırladın mı? Sevgiler..

hatırlamam mı ? tableti kızıma aldık ama istemiyor notebook kullanmaya alışık o da,bende pcimle mutluyum ihtiyaç fazlası anlayacağın,ama satılmazsa kalacak mecnurrr botlar 50 tl çok az yaaa ambalajlı ya ortada buluşsak öpüyorum seni ..iyi gecelerrr

Son düzenleme:
mango yaz sezonundan almıştım kullanılmadı 29.90. a almıştım bilekliği 15 tl ye satıyorum..
görsel ile birebirdir.

Eki Görüntüle 873202 Eki Görüntüle 873203

Eki Görüntüle 880954 Eki Görüntüle 880957

arkadaşlar bunun fiyatını indiriyorum dolabım monttan geçilmiyor boşaltıyorum 38 -40 beden uyumlu görsel ile birebir model 35 tl sadece 1 kez kullandım.

Bunları çok beğendim nil... Duruyorlar mı?
Bir de fazladan uzun kabanın var mı?

Hayyal cim mango bileklik duruyor ama kaban satıldı canım, 3 kaban daha var sayfamda baktın mı bilemiyorum ama uzun kabanım kullanmadığım başka yok canım ya..ama siyah kaşe kabanın modeli çok güzel duruşu,resimleyebilirsem güzelliğini duruşunun koyarım bu akşam

kızlar kargolarınızı verdim ,kavga dövüş olsa da,feci kalabalıktı ve uyuşuk bir memur vardı,sonunda tutamadım çenemi ama bir şekilde gönderdim..güle güle kullanın

bulut ......kp01483505655

herlando...kp01483507185

kemeri varmı sizde. ayrıca sizin boyunuz ne. ben 165 boyundayım.çok uzun geldi sanki:) ama çok şık bi modelmiş

kemeri yok maalesef... benim boyuma kısa geldiği için kullanamıyorum ,daha çok bacak boyum normalden fazla olduğu için bende boyu ara boy kalıyor neredeyse, boyum 1.68-169 civarı

bu arada size özel mesaj atamadım ,posta kutunuz dolu yanıtlayamadım sorunuzu bu yüzden..bilginiz olsun

posta kutumu boşalttım. yazdığım mesaja dönüşünüz olursa sevinirim.

Diğer kabanları göremedim :26:
Olursa ikisini alırım bileklik süper.

canım bunlar var yeni hepsi de beyaz mango L beden,antrasit rengi olan standart beden salaşh model 36-42 bedene kadar uyar,siyah kaşe olan yumuşacık yeri onun 36 -38 beden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…