NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

mango pul detaylı 5 tl

36 beden 10 tl sempatik kız dan aldım ama elbisem çook fazla ihtiyaç fazlası

36 beden kot görünümlü pamuklu tayt 1 kez kullanıldı 20 tl

s beden mevsimlik ceket 20 tl

s beden etiketli adl marka 25 tl

deri vintage çanta askısını ben temin ettim 20 tl

36 beden fermuarlı kendinden simli hırka 15 tl

elimde kalan son ürünler bunlar arkadaşlar...... kot ceket ayırtıldı sadece.........................

Son düzenleme:
mavi jeans kapşonlu atkı kullanılmadı 20 tl

s beden yeni 10 tl

36-38 kullanılmış içi tamamen kürklü ceket 20 tl

bu da greyder marka hakiki deri 3 renkli dolgu topuk terlik 60 tl (99.90 a almıştım) sadece 1 kez kısa süreli kullanıldı,ihtiyaç fazlası 37 no

yepyeni şeker pempe eşofman takımı yine satıştaaaa:KK52:
M-L uyumlu 38-40 arası bir bedene uygun 30 tl

ya eşofmana bayıldım ama bana olur mu bu :26:
36 38im ben

ya eşofmana bayıldım ama bana olur mu bu :26:
36 38im ben

canım bende 36-38 arasıyım ,salaşh seviyorsan ben gibi olur ama ince bir 36 ya da bol gelir,birde boy gerek bunun için o salaşlığı orantılamak için beyonparadise aldı ürünü, ona olmamış ürün dilersen ölçü versin sana ,ona ulaşabilirsin:KK34:

bu arada greyder terlikler içinde beyonparadise ulşabilirsiniz:KK66:

Son düzenleme:
canım bende 36-38 arasıyım ,salaşh seviyorsan ben gibi olur ama ince bir 36 ya da bol gelir,birde boy gerek bunun için o salaşlığı orantılamak için beyonparadise aldı ürünü, ona olmamış ürün dilersen ölçü versin sana ,ona ulaşabilirsin:KK34:

bu arada greyder terlikler içinde beyonparadise ulşabilirsiniz:KK66:

boyum 173 canm.emın olamadım ya. Su kot taytı ayır bana bunlar olursada haber verırım

boyum 173 canm.emın olamadım ya. Su kot taytı ayır bana bunlar olursada haber verırım

ölçüsünü almak gerek net olsun canım bencede ama boyu kaldırır bence :)
kot taytı ayırıryorum o capri boy mu diyorlar ayak bileğinin üstünde duran bir boyda orijinali ama diz altı capsi boy değil:KK34:

ölçüsünü almak gerek net olsun canım bencede ama boyu kaldırır bence :)
kot taytı ayırıryorum o capri boy mu diyorlar ayak bileğinin üstünde duran bir boyda orijinali ama diz altı capsi boy değil:KK34:

oo daha ıyı oyle bırsey arıyordum.
Smdı okuldayım eve gıdınce o arkadastan esofmanların olcusunu alırım canım

• Beğen
Reactions: Nil
everday minerals organik toz farlar bir kısmı ambalajı dahi kapalı bazısı ise sadece denendi,organik oldukları için son kullanma tariihi derdi yok ömürlük farlar tanesi sitesinde 20 tl bende
10 tl tane başı

revlon pudra siyah ambalajlı buğday tene,şeffaf olan pudra ise aydınlatıcı pudra tüpte olanlar 2 farklı renkte aydınlatıcı likit fondötenler tane başı 10 tl

calvin klein ruj satıldı.... loreal glamshine nude parıltılı ve NYX liglosslar tr de satışları yok ,tane başı 10 tl

2 farklı tipte doğal takma kirpikler yine yurt dışından alındılar tanesi 5 tl

nil'cim ürünlerin çok tatlı :KK16: ama ne begensem satılmış :) dier topiclerde hep arkandan geliyorum zevklerimiz bu kadar benzeyemez tam 3-5 parca belirliyorm kafamda, sayfa sahibine yazıcam bi bakıyorum aynılarını sen almışsın bile :KK9:

bu kirpiklerden 3 çift istiyorum ben. yeni ürün ekleyeceksen kargo için bekleyebiliirz. bir de kargo işini nasıl yapıyorsun artık kapıda ödeme için ptt fatura istiyormus diye duydum

• Beğen
Reactions: Nil
nil'cim ürünlerin çok tatlı :KK16: ama ne begensem satılmış :) dier topiclerde hep arkandan geliyorum zevklerimiz bu kadar benzeyemez tam 3-5 parca belirliyorm kafamda, sayfa sahibine yazıcam bi bakıyorum aynılarını sen almışsın bile :KK9:

bu kirpiklerden 3 çift istiyorum ben. yeni ürün ekleyeceksen kargo için bekleyebiliirz. bir de kargo işini nasıl yapıyorsun artık kapıda ödeme için ptt fatura istiyormus diye duydum

evet ,bende farkına vardım,zevklerimiz neredeyse birebir,ben ceptende sürekli takip ettiğim için sanırım önceliği almış oluyorum:KK17:

canım evet bir çok ürünüm satıldı,bir kısmını da takas ile değerlendirdik arkadaşlarımla..
yakın zamanda ekleyebileceğim ürün sanırım yok,bunlar elimde kalanlar ki bunlardan bile bazıları satıldı yada ayırtıldı..

ptt ile ben en son dün gönderi yaptım ve özellikle sordum var mı değişiklik vs diye 'hayır yok' denildi ama pazartesi ne olur bilemiyorum..
sorun çıkarmaz ise ptt kapıda ödemeli de gönderebilirim yada akbank hesabıma eft ile de ödemeyi yapabiliriz canım..
3 çift istedin bir de benden olsun sana 4 çifti ayırıyorum :KK34:

evet ,bende farkına vardım,zevklerimiz neredeyse birebir,ben ceptende sürekli takip ettiğim için sanırım önceliği almış oluyorum:KK17:

canım evet bir çok ürünüm satıldı,bir kısmını da takas ile değerlendirdik arkadaşlarımla..
yakın zamanda ekleyebileceğim ürün sanırım yok,bunlar elimde kalanlar ki bunlardan bile bazıları satıldı yada ayırtıldı..

ptt ile ben en son dün gönderi yaptım ve özellikle sordum var mı değişiklik vs diye 'hayır yok' denildi ama pazartesi ne olur bilemiyorum..
sorun çıkarmaz ise ptt kapıda ödemeli de gönderebilirim yada akbank hesabıma eft ile de ödemeyi yapabiliriz canım..
3 çift istedin bir de benden olsun sana 4 çifti ayırıyorum :KK34:
ah çok tatlısın :KK17: kirpiklerin kesimine bayıldım ama çok uzunlar mı emin olamadım, zevkine guveniyorum. ikisi farklıymış sanırım. sol taraftakiler daha güzel geldi gözüme, sen hangisini beğeniyorsan onlardan gönderirsin. ödeme için de pazartesi pttye gittikten sonra bana mesaj at o zaman ben de duruma göre adres bilgilerimi vereyim, olmadı eft yapalım. :KK16:

ah çok tatlısın :KK17: kirpiklerin kesimine bayıldım ama çok uzunlar mı emin olamadım, zevkine guveniyorum. ikisi farklıymış sanırım. sol taraftakiler daha güzel geldi gözüme, sen hangisini beğeniyorsan onlardan gönderirsin. ödeme için de pazartesi pttye gittikten sonra bana mesaj at o zaman ben de duruma göre adres bilgilerimi vereyim, olmadı eft yapalım. :KK16:

doğala en yakın olanlardan bunlar 2 çift birinden 2 çift birinden gönderiririm yada sen karar ver sorun değil:KK34:
tamam pazartesi haberleşiriz öyleyse :KK16:

kot ceket -beyaz mevsimlik ceket-spor takım -mineral farların açık renkleri-jean tayt ve 4 adet kirpik SATILDI......................................
:KK34:

Son düzenleme:

canım mesaj kutun dolmuş:KK23:

canım adresini yazarmısın bana ,ptt ile kapıda ödemeli de şansımı deneyeceğim :KK66:yarın gönderilerim var yetişirsen gönderirim kirpiklerini :KK34:

canım mesaj kutun dolmuş:KK23:

canım adresini yazarmısın bana ,ptt ile kapıda ödemeli de şansımı deneyeceğim :KK66:yarın gönderilerim var yetişirsen gönderirim kirpiklerini :KK34:
canımm kusura bakma simdi görüyorum tesadüfen o da, yeni bi sey var mı diye açtım sayfanı bildirim gelmiyor bana bugün yaa forumda sorun mu var ki:26: yazıyorum adresimi özelden

mascara ve beyonparadise ,kargolarınızı bugün gönderdim ,kargo takip noları özelden ileteceğim :KK34:
güle güle kullanın :KK16:

KALANLAR............................................ TÜM BİKİNİLER ve AYAKKABILARIN BİR KISMI DURUYOR .........................

diğer cepken tipi bershka yelekte duruyo s bedenler 5 tl
sabahlık 36-40 arası beden 10 tl
orjinal v.secret buklet kazak 15 tl
cat eye stil gözlüğü sıfır 30 tl
colins 45 tl s beden
GERÇEK DERİ(deri soyulması var) 25 tl
s beden vintage kaban 25 tl
36 bedene uygun süper takım 50 tl
36 beden miss selfridge elbise S beden 35 tl
M beden 20 tl
etiketli pudra rengi sırt detaylı 36-38 35 tl
s beden şirin gömlek 10 tl
lcw jean etek s beden 20 tl
spor takım 36-38 uyumlu 12 tl
etiketli elbise s beden duruşu süper 10 tl
tarz bir jean 36-38 uyumlu 25 tl
ip atmaları var 1 e 1.5 12 tl
kulaklık sıfır 10 tl büyük küçük gelir
S beden el dikimi etek minik yırtmaçlı dizüstünde hemen 15 tl
m-l kalıblı erkek mont kusursuz 40 tl
adidas üst orjinalliği belirsiz hediye idi 12 tl
29 no bot temiz 12 tl
calıou set sıfır ayarında 18 tl
7-8-9 yaş pul detaylı temiz ceket 15 tl
5-6 yaş polar altlar 3ü 10 tl sıfır
everday minerals organic farlar tanesi 10 tl
NYX glosslar duruyor tane 12 tl
1 takımı 5 tl
15 tl ikili takımı
sigara dumanı çeken alet sorunsuz,35 tl
ahşap boyama sıfır tepsi 25 tl
fermuarlı sweet sıfır S beden 18 tl
S beden bershka yelek 5 tl
S beden temiz spor mevsimlik mont 20 tl
sıfır s beden 35 tl
M beden sıfır 22 tl
sıfır S beden 40 tl şifon dantel detaylı
s beden 22 tl
s beden 15 tl
pull and bear 38-40 şalvar model 20 tl
8 tl s beden- düz şiyah kadifesi de aynı
havuç tip paçalar lastik S beden 12 tl
havuç tipi salaş Standart 15 tl
rahat sspor kesim jean pulz marka s beden 10 tl
rodi 36 beden kullanılmış 8 tl
sweet s beden 12 tl

kalanlarla devam................
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

KALANLAR............................................ TÜM BİKİNİLER ve AYAKKABILARIN BİR KISMI DURUYOR .........................

diğer cepken tipi bershka yelekte duruyo s bedenler 5 tl
sabahlık 36-40 arası beden 10 tl
orjinal v.secret buklet kazak 15 tl
cat eye stil gözlüğü sıfır 30 tl
colins 45 tl s beden
GERÇEK DERİ(deri soyulması var) 25 tl
s beden vintage kaban 25 tl
36 bedene uygun süper takım 50 tl
36 beden miss selfridge elbise S beden 35 tl
M beden 20 tl
etiketli pudra rengi sırt detaylı 36-38 35 tl
s beden şirin gömlek 10 tl
lcw jean etek s beden 20 tl
spor takım 36-38 uyumlu 12 tl
etiketli elbise s beden duruşu süper 10 tl
tarz bir jean 36-38 uyumlu 25 tl
ip atmaları var 1 e 1.5 12 tl
kulaklık sıfır 10 tl büyük küçük gelir
S beden el dikimi etek minik yırtmaçlı dizüstünde hemen 15 tl
m-l kalıblı erkek mont kusursuz 40 tl
adidas üst orjinalliği belirsiz hediye idi 12 tl
29 no bot temiz 12 tl
calıou set sıfır ayarında 18 tl
7-8-9 yaş pul detaylı temiz ceket 15 tl
5-6 yaş polar altlar 3ü 10 tl sıfır
everday minerals organic farlar tanesi 10 tl

NYX glosslar duruyor tane 12 tl
1 takımı 5 tl
15 tl ikili takımı
sigara dumanı çeken alet sorunsuz,35 tl
ahşap boyama sıfır tepsi 25 tl
fermuarlı sweet sıfır S beden 18 tl
S beden bershka yelek 5 tl
S beden temiz spor mevsimlik mont 20 tl
sıfır s beden 35 tl
M beden sıfır 22 tl
sıfır S beden 40 tl şifon dantel detaylı
s beden 22 tl
s beden 15 tl
pull and bear 38-40 şalvar model 20 tl
8 tl s beden- düz şiyah kadifesi de aynı
havuç tip paçalar lastik S beden 12 tl
havuç tipi salaş Standart 15 tl
rahat sspor kesim jean pulz marka s beden 10 tl
rodi 36 beden kullanılmış 8 tl
sweet s beden 12 tl

38 beden 10 tl

38-40 10 tl

34-36 beden 18 tl

özel tasarım mayokini 100 tl sadece denendi...

sıfır 37 no ev terliği 15 tl

l beden sıfır 20 tl

34-36 beden 20 tl

38 numara yeni 22 tl

36 beden 15 tl

37 no 25 tl

37 no 15 tl

kalanlarla devam kapatıyoruzzzzzzzzzzzzz :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X