Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 866561 Eki Görüntüle 866562 Eki Görüntüle 866563
mango klasik kesim ceket s beden uyumlu 36-38 20 tl
koton çanta sorunsuz 15 tl
tadelle orjinal salıncak 22 tl (ptt kargo ile gönderilecek ürünler )
çanta büyükmü ölçüleri nasıl,ağzı fermuarlı mı.philips katı meyva sıkacağı satıldımı?philipsin hangi modeli ?kargo ne tutarki ağır mı?
evet büyük boy bir çanta,iç gözü bir adet o kısım fermuarlı,dış göz büyük çıt çıtlı.askısı örgü modeli ..meyve sıkacağı phılıps comfort 1821 modeli ve henüz satılmadı,fotolarda göründüğü gibi yeni gibi durumu.
yorumlara baktımda meyva sıkacagının temizliği zormuş.uğraştırıyormuş .çantayı beğendim ama tek parça kargoyla pahalıya gelecek.kıyafetlerinizde güzel ama 42 beden giyiyorum bana uymuyorlar malesef[/QUOT
tabii siz bilirsiniz ama suya tutunca yıkayınca bence zor değil..çok tşk ederim canınız sağ olsun
Ablam kahverengi hakiki deri 90 tlik ayakkabida bide kurklu mavili montu 135lik bi guzellik yapta alalim.
Ablam kabanin onu kapaniyor deil mi ben donan tiplerdenim
ayrıntılı resim ve ölçüleri isteyenler için L beden kürklü montun ölçüleri ve resimleri;
Eki Görüntüle 884184 Eki Görüntüle 884185
Eki Görüntüle 884186 Eki Görüntüle 884187
bel çevresi ön 55 cm - kol altından mont boyu 55 cm kol boyu 60 cm
değil malesef ve 36 bedene büyük,öyle olsaydı zaten satmayı düşünemezdim de
kendi resimleri de bunlar
Eki Görüntüle 857073 Eki Görüntüle 857074 Eki Görüntüle 857075
birde bu bunlar duruyorsa özelden görüşelim lütfen
meraba pantolon çok az eklemişsiniz. forumda bedenim tutan çok yok o yüzden varsa başka kullanmadığınız kot tarzı görmek isterim sevgileeer
Ablam 36-38 Degisiyor
Bide ablam bot topugu yoruyor mu acabs:2: