söylediğin çok iyi oldu cnm bende 30 kişilik yaptırmayı düşünüyorum 20 kişillik için 250 tl dediler pahalı geldi açıkçası.bu arada çok teşekkür ederim senin de hayırlı olsun.bohçandaki her sey cok güzel.
canım gerçekten harika bir bohça olmuş tebrik ederim.zevkini bende çok beğendim rica etsem kına abiyemi seçmem için banada yardımcı olurmusun. renk model vs. örnekler vererek..(...ben bu konuda çok kararsız kaldım
benimde yakında nişanım oluyor kızlar farklı şehirlerdeyiz bohçaları ne zaman vermemiz gerekiyor bir de bu aldıklarımızı sandığa mı koyalım yoksa valiz mi ya da başka bir önerisi olan yardımlarınızı bekliyorummm, bu işlerden pek anlamıyorum
çok tşk ederm kızlar..nilepiscim valla ben o kdr zevkli biri deilm seçenek sunarsan aralarından bişi seçmende yardımcı olabilirm belki
badem biz nşan günü verdk bohçları öyle sandk fln ypmadk iikide yapmadk diorm direk bohça seklnde verdik...
2ler çok saol
cnm gecen yıl forewer newden almıştm elbise mi fiyatı da 250 falandı..devamlı bu tarz elbiseler bulabilirsn o mağazada ama sürekli değişen koleksiyonları oluo
evt kendiminkileri ve eşiminkilerini de ben seçtm cnm..bohçamı internetten almıştm o keselerden de bi tane geldi sanırım seccadenin yanında tesbih koymak için
cnm gecen yıl forewer newden almıştm elbise mi fiyatı da 250 falandı..devamlı bu tarz elbiseler bulabilirsn o mağazada ama sürekli değişen koleksiyonları oluo
evt kendiminkileri ve eşiminkilerini de ben seçtm cnm..bohçamı internetten almıştm o keselerden de bi tane geldi sanırım seccadenin yanında tesbih koymak için