• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nil-i lay lay layyyyyyyy..benim de bohçam varrrrr:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
söylediğin çok iyi oldu cnm bende 30 kişilik yaptırmayı düşünüyorum 20 kişillik için 250 tl dediler pahalı geldi açıkçası.bu arada çok teşekkür ederim senin de hayırlı olsun.bohçandaki her sey cok güzel.

canım gerçekten harika bir bohça olmuş tebrik ederim.zevkini bende çok beğendim rica etsem kına abiyemi seçmem için banada yardımcı olurmusun. renk model vs. örnekler vererek..(...ben bu konuda çok kararsız kaldım

benimde yakında nişanım oluyor kızlar farklı şehirlerdeyiz bohçaları ne zaman vermemiz gerekiyor bir de bu aldıklarımızı sandığa mı koyalım yoksa valiz mi ya da başka bir önerisi olan yardımlarınızı bekliyorummm, bu işlerden pek anlamıyorum :(

cok guzel ve cok ozel allah mesu t etsın

çok tşk ederm kızlar..nilepiscim valla ben o kdr zevkli biri deilm seçenek sunarsan aralarından bişi seçmende yardımcı olabilirm belki
badem biz nşan günü verdk bohçları öyle sandk fln ypmadk iikide yapmadk diorm direk bohça seklnde verdik...
2ler çok saol;)

hayırlı olsunn çok beğendim herşeyinizi Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :) bişi sorucam söz elbisenizi nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim markası nedir acaba?

canım hayırlı uğurlu kademli olsun derler bizim buralarda :) bi sorum var, kendi bohçandakileri sen mi seçtin aldın, peki nişanlınınkiler?

hayırlı olsunn çok beğendim herşeyinizi Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :) bişi sorucam söz elbisenizi nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim markası nedir acaba?
cnm gecen yıl forewer newden almıştm elbise mi fiyatı da 250 falandı..devamlı bu tarz elbiseler bulabilirsn o mağazada ama sürekli değişen koleksiyonları oluo
canım hayırlı uğurlu kademli olsun derler bizim buralarda :) bi sorum var, kendi bohçandakileri sen mi seçtin aldın, peki nişanlınınkiler?

canım bi de o küçük keseler ne anlayamadım?

evt kendiminkileri ve eşiminkilerini de ben seçtm cnm..bohçamı internetten almıştm o keselerden de bi tane geldi sanırım seccadenin yanında tesbih koymak için

cnm gecen yıl forewer newden almıştm elbise mi fiyatı da 250 falandı..devamlı bu tarz elbiseler bulabilirsn o mağazada ama sürekli değişen koleksiyonları oluo

evt kendiminkileri ve eşiminkilerini de ben seçtm cnm..bohçamı internetten almıştm o keselerden de bi tane geldi sanırım seccadenin yanında tesbih koymak için

hmm, seçim yaparken yalnız mıydın nişanlınla mı seçtin?

Back