Nişan nil-i lay lay layyyyyyyy..benim de bohçam varrrrr:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Masalanım gule gule kullanmak nasıp olur ınsallah. Bende yakında bohca alısverısıne cıkıcam bişey sorabılır mıyım ? Alısverıste elbısede mı aldııryoruz ?

Masalanım gule gule kullanmak nasıp olur ınsallah. Bende yakında bohca alısverısıne cıkıcam bişey sorabılır mıyım ? Alısverıste elbısede mı aldııryoruz ?

ben elbisemi kendim almıstm cnm ayrı şehirlerde olduğumuzdan alışverişe çıktığımızda o takımını aldı, ayakkabılarımızı birbirimize aldık o şekilde hallettk..
yani genel olarak elbise alışverişte alınır ama ben o gün bi de onun stresine girmiym die beğendiğim an kendim almstm

Bohçanı çok beğendim Nilcim son derece kaliteli, şık ve zarif şeyler alınmış öyle bir sürü saçma sapan gereksiz şeylerle doldurulmamış. Mutluluklar diliyorum tekrardan.

ooh gelmiş fotolar ne cicikler onlar öle yaa resimlerinizde güzel çıkmış o zaman ne diyelim nilikomm diyelim kiiiğğğğğ

herşeyin çok güzel maşallah :) sakıncası yoksa beyaz gecelik sabahlık takımını ne kadara aldığınızı öğrenebilir myim

Fotonuzu börülcen m çekti canım(görümce yani)
Orda bir poz var böle oldum bakarken de anladın sen onu
evt atakanın ablası benm de ablam sayılır görümce kelimesinden de hep nefret etmişimdir, neyse ki olma ihtimalim yok ilerde
herşeyin çok güzel maşallah :) sakıncası yoksa beyaz gecelik sabahlık takımını ne kadara aldığınızı öğrenebilir myim

çok tşk ederm, beyaz takım pierre cardinden cnm bizm burda fabrika satış mağazası var sanırım 180 gibi bişiydi ama biz 80e aldk nakit

Son düzenleme:
kızlar çok tşk ederm çok saolun:)

hayırlısı olsn cnm, koskadan yaptırdm ben 40 30 kişilk diye aldm 100kişiye dağıttım bitiremedm baya büyük yapıolar, 140tl tuttu

söylediğin çok iyi oldu cnm bende 30 kişilik yaptırmayı düşünüyorum 20 kişillik için 250 tl dediler pahalı geldi açıkçası.bu arada çok teşekkür ederim senin de hayırlı olsun.bohçandaki her sey cok güzel.

canım gerçekten harika bir bohça olmuş tebrik ederim.zevkini bende çok beğendim rica etsem kına abiyemi seçmem için banada yardımcı olurmusun. renk model vs. örnekler vererek..(...ben bu konuda çok kararsız kaldım

benimde yakında nişanım oluyor kızlar farklı şehirlerdeyiz bohçaları ne zaman vermemiz gerekiyor bir de bu aldıklarımızı sandığa mı koyalım yoksa valiz mi ya da başka bir önerisi olan yardımlarınızı bekliyorummm, bu işlerden pek anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…