kızlar bu yaz isteme-söz-nişan bir arada yapmak istiorz erkek arkadaşmla..bende tez canlı biri olarak çok da kendimi strese sokmadan başlıyım dedm ufak ufak..sadece kendimize sembolik birer bohça yapıcaz ama duruma göre ailesi içinde hediye amaçlı bişiler koyabilirm
simdilk aldıklrm bu kdr alışverişe devam ettikçe buraya eklicem..düzenli olması açısından topiğimi açmış bulunmaktayım
sevgilerr:16
bohçam, havlum, seccade ve kesesi
Eki Görüntüle 367447 Eki Görüntüle 367448
Eki Görüntüle 367449 Eki Görüntüle 367450
ilk alışverişim
Eki Görüntüle 367451 Eki Görüntüle 367452 Eki Görüntüle 367453
maşallah canım çok zevklisin hayırlı ugurlu olsun aldıkların:) ben de senin gibiyim hemen her şey olsun isterim çok iyi yapmıssın sonra zaman azalınca sıkışıyo insan şimdiden rahat rahat yapmak daha güzel:) mutluluklar dilerim
hayırlı olsun canımkızlar bu yaz isteme-söz-nişan bir arada yapmak istiorz erkek arkadaşmla..bende tez canlı biri olarak çok da kendimi strese sokmadan başlıyım dedm ufak ufak..sadece kendimize sembolik birer bohça yapıcaz ama duruma göre ailesi içinde hediye amaçlı bişiler koyabilirm
simdilk aldıklrm bu kdr alışverişe devam ettikçe buraya eklicem..düzenli olması açısından topiğimi açmış bulunmaktayım
ilk alışverişim
Unutmadan ceyizime de göz atmak isterseniz TIK TIK
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi.html
çok tşk ederm ne hissettiğini anlayabiliorm hiç böyle seylerde merakım olmamasına rağmen görünce bende bayıldm cnm..hayırlı olsun canımbohça takımına bayıldım bayıldımm internetten aldıysan banada söyle aldığın siteyi nolur fotoğraflar kendi çekimin değil sanki çok beğendim gerçekten yaaa
hayırlı olsun tatlım. kalpli çerçeven çok hoşmuşş
saol bebeim bi söz topiğim de olsn ama dedmmAy şimdi gördüm yeni topiğini hepsi çooook güzelll tabiki...
nil sen bu kulübün en zevklilerindensin
kızlar bu yaz isteme-söz-nişan bir arada yapmak istiorz erkek arkadaşmla..bende tez canlı biri olarak çok da kendimi strese sokmadan başlıyım dedm ufak ufak..sadece kendimize sembolik birer bohça yapıcaz ama duruma göre ailesi içinde hediye amaçlı bişiler koyabilirm
ilk alışverişim
Unutmadan ceyizime de göz atmak isterseniz TIK TIK
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi.html
masallah canım hersey cok guzel,cegızınede baktım onlarda harıka..gule gule kullan aldıklarını:)
cnm hayırlısı olsn inşş devamı da gelsin çabucak:))) ne gsel atlatmıssın umarm herbişey istediğin gibi geçmiştir ki yazdıklarından bunu anlıorm bana da nasip olur inşşş..mutluluklar diliorm çokkkCanımmm herşey çok güzel :)) kıyafetin çok güzel görünüyor daha önce de görmüştüm başka bir topicte :) bu arada bende sözlendim, dün sözümüz kesildi :) Söz telaşım bitti bakıyordum bende şimdi kk'ya, yazmak istedim sana :)
hımm herşey oldukça şık ve zarıf :) guzel gunlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?