Nişan nil-i lay lay layyyyyyyy..benim de bohçam varrrrr:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

maşallah canım çok zevklisin hayırlı ugurlu olsun aldıkların:) ben de senin gibiyim hemen her şey olsun isterim çok iyi yapmıssın sonra zaman azalınca sıkışıyo insan şimdiden rahat rahat yapmak daha güzel:) mutluluklar dilerim

çok tşk ederm versacm:))
aynen bende çok fazla aceleciyimdir hemen olsn bitsn die düşünürm umarm yanlış seçimler de yapmıormdur ama zaten erkek arkadaşm benm zevkime güvendiğinden sorun olmaz die düşündm..iyi dileklerin senin içinde geçerli cnm

hayırlı olsun canım bohça takımına bayıldım bayıldımm internetten aldıysan banada söyle aldığın siteyi nolur fotoğraflar kendi çekimin değil sanki çok beğendim gerçekten yaaa

hayırlı olsun canım bohça takımına bayıldım bayıldımm internetten aldıysan banada söyle aldığın siteyi nolur fotoğraflar kendi çekimin değil sanki çok beğendim gerçekten yaaa
çok tşk ederm ne hissettiğini anlayabiliorm hiç böyle seylerde merakım olmamasına rağmen görünce bende bayıldm cnm..
dekorasyon.com dan aldm gecen ay..grupon çeki vardı tatlm 100tllk çeki 14 tlye almıstm bunlarda kullandm hepsine 120 tl ödedm
su an fiyatları nasıldır bilemiorm ama çeksiz bile bu fiyata değebilicek cinsten resmlerinden daha güzell emin olablirsn
hayırlı olsun tatlım. kalpli çerçeven çok hoşmuşş

saol tatlm yalnız o bohça için konulmus bir görsel bana ait deil yani ben sadece örtü olan bohçayı aldm cnm:)

Ay şimdi gördüm yeni topiğini hepsi çooook güzelll tabiki...
saol bebeim bi söz topiğim de olsn ama dedmm
nil sen bu kulübün en zevklilerindensin

cnm çok tşk ederm utandırdın bak beniii
bu arada söz elbisemi de alıorm kızlar bakın bakalm beğenicekmisniz
ayakkabıyı örnek olsn die koyuyorm yine bu tarz ama dantelsiz bi model alabilirmmmm

bak bak kim varmış : ))
hepsi çok güzel tatlım. sevdiceğine aldıklarından bende alacağım kıskandım
bohçalara ayrı bittim ,ayakkabıya aşık oldum
herşey gönlünce olsun canım

masallah canım hersey cok guzel,cegızınede baktım onlarda harıka..gule gule kullan aldıklarını:)

Canımmm herşey çok güzel :)) kıyafetin çok güzel görünüyor daha önce de görmüştüm başka bir topicte :) bu arada bende sözlendim, dün sözümüz kesildi :) Söz telaşım bitti bakıyordum bende şimdi kk'ya, yazmak istedim sana :)

cnm hayırlısı olsn inşş devamı da gelsin çabucak:))) ne gsel atlatmıssın umarm herbişey istediğin gibi geçmiştir ki yazdıklarından bunu anlıorm bana da nasip olur inşşş..mutluluklar diliorm çokkk
hımm herşey oldukça şık ve zarıf :) guzel gunlerde kullanın

çok tşkler mersiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…