• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nil-i lay lay layyyyyyyy..benim de bohçam varrrrr:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

angelanil

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
4.817
71
358
İstanbul
Çiçeğim, çikolatalarım,pastamız, takılarım ve bohçam kızlarrrrr:)
attachment.php

attachment.php

$z (1).jpg Eki Görüntüle 367448
$z (3).jpg $z (4).jpg
Biraz da aşkıma:16:
bunlar dışında robdosambr ve kozmetikleri de var ama onları daha sonra eklerm kızlar:69:
Eki Görüntüle 367451 Eki Görüntüle 367452
attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php

attachment.php
Eki Görüntüle 367453

Son düzenleme:
kızlar bu yaz isteme-söz-nişan bir arada yapmak istiorz erkek arkadaşmla..bende tez canlı biri olarak çok da kendimi strese sokmadan başlıyım dedm ufak ufak..sadece kendimize sembolik birer bohça yapıcaz ama duruma göre ailesi içinde hediye amaçlı bişiler koyabilirm:69:
simdilk aldıklrm bu kdr alışverişe devam ettikçe buraya eklicem..düzenli olması açısından topiğimi açmış bulunmaktayım:16:
sevgilerr:16
bohçam, havlum, seccade ve kesesi
Eki Görüntüle 367447 Eki Görüntüle 367448
Eki Görüntüle 367449 Eki Görüntüle 367450
ilk alışverişim
Eki Görüntüle 367451 Eki Görüntüle 367452 Eki Görüntüle 367453

maşallah canım çok zevklisin hayırlı ugurlu olsun aldıkların:) ben de senin gibiyim hemen her şey olsun isterim çok iyi yapmıssın sonra zaman azalınca sıkışıyo insan şimdiden rahat rahat yapmak daha güzel:) mutluluklar dilerim:nazar:

maşallah canım çok zevklisin hayırlı ugurlu olsun aldıkların:) ben de senin gibiyim hemen her şey olsun isterim çok iyi yapmıssın sonra zaman azalınca sıkışıyo insan şimdiden rahat rahat yapmak daha güzel:) mutluluklar dilerim:nazar:

çok tşk ederm versacm:))
aynen bende çok fazla aceleciyimdir hemen olsn bitsn die düşünürm umarm yanlış seçimler de yapmıormdur ama zaten erkek arkadaşm benm zevkime güvendiğinden sorun olmaz die düşündm..iyi dileklerin senin içinde geçerli cnm:16:

kızlar bu yaz isteme-söz-nişan bir arada yapmak istiorz erkek arkadaşmla..bende tez canlı biri olarak çok da kendimi strese sokmadan başlıyım dedm ufak ufak..sadece kendimize sembolik birer bohça yapıcaz ama duruma göre ailesi içinde hediye amaçlı bişiler koyabilirm:69:
simdilk aldıklrm bu kdr alışverişe devam ettikçe buraya eklicem..düzenli olması açısından topiğimi açmış bulunmaktayım:16:
ilk alışverişim
Unutmadan ceyizime de göz atmak isterseniz TIK TIK;)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi.html
hayırlı olsun canım :46: bohça takımına bayıldım bayıldımm :52: internetten aldıysan banada söyle aldığın siteyi nolur fotoğraflar kendi çekimin değil sanki çok beğendim gerçekten yaaa :31:

hayırlı olsun canım :46: bohça takımına bayıldım bayıldımm :52: internetten aldıysan banada söyle aldığın siteyi nolur fotoğraflar kendi çekimin değil sanki çok beğendim gerçekten yaaa :31:
çok tşk ederm ne hissettiğini anlayabiliorm hiç böyle seylerde merakım olmamasına rağmen görünce bende bayıldm cnm..
dekorasyon.com dan aldm gecen ay..grupon çeki vardı tatlm 100tllk çeki 14 tlye almıstm bunlarda kullandm hepsine 120 tl ödedm
su an fiyatları nasıldır bilemiorm ama çeksiz bile bu fiyata değebilicek cinsten resmlerinden daha güzell emin olablirsn:69:
hayırlı olsun tatlım. kalpli çerçeven çok hoşmuşş :16:

saol tatlm yalnız o bohça için konulmus bir görsel bana ait deil yani ben sadece örtü olan bohçayı aldm cnm:)

Ay şimdi gördüm yeni topiğini hepsi çooook güzelll tabiki...
saol bebeim bi söz topiğim de olsn ama dedmm:69:
nil sen bu kulübün en zevklilerindensin;)

cnm çok tşk ederm utandırdın bak beniii:69:
bu arada söz elbisemi de alıorm kızlar bakın bakalm beğenicekmisniz:46:
ayakkabıyı örnek olsn die koyuyorm yine bu tarz ama dantelsiz bi model alabilirmmmm
$p.jpg $p2.jpg $pdr3.jpg

bak bak kim varmış : ))
hepsi çok güzel tatlım. sevdiceğine aldıklarından bende alacağım kıskandım:P
bohçalara ayrı bittim ,ayakkabıya aşık oldum:16:
herşey gönlünce olsun canım :16:

ilk alışverişim
attachment.php

Unutmadan ceyizime de göz atmak isterseniz TIK TIK;)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi.html

masallah canım hersey cok guzel,cegızınede baktım onlarda harıka..gule gule kullan aldıklarını:)

Canımmm herşey çok güzel :)) kıyafetin çok güzel görünüyor daha önce de görmüştüm başka bir topicte :) bu arada bende sözlendim, dün sözümüz kesildi :) Söz telaşım bitti bakıyordum bende şimdi kk'ya, yazmak istedim sana :)

Canımmm herşey çok güzel :)) kıyafetin çok güzel görünüyor daha önce de görmüştüm başka bir topicte :) bu arada bende sözlendim, dün sözümüz kesildi :) Söz telaşım bitti bakıyordum bende şimdi kk'ya, yazmak istedim sana :)
cnm hayırlısı olsn inşş devamı da gelsin çabucak:))) ne gsel atlatmıssın umarm herbişey istediğin gibi geçmiştir ki yazdıklarından bunu anlıorm bana da nasip olur inşşş..mutluluklar diliorm çokkk:69:
hımm herşey oldukça şık ve zarıf :) guzel gunlerde kullanın:16:

çok tşkler mersiii:69:

Back