- Konu Sahibi ayyildizim
Elinizde 27 kız varsa almak istiyorum hemen kızıma sıfır sa ürünler 35 tl çok güzelmiş mail yazabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef şuan yok .Elinizde 27 kız varsa almak istiyorum hemen kızıma sıfır sa ürünler 35 tl çok güzelmiş mail yazabilirsiniz
malesef şuan yok .
KIZ AYAKKABISI: 25,26 MEVCUT
BEYAZ KIZ AYAKKABISI:24 NO MEVCUT
ERKEK BEYAZ AYAKKABI:24,25,26,27 NO MEVCUT
hepside orjinal mağaza ürünüdür Sıfır ve etiketlidir.,almak isteyenler bana ulaşsınlar ,çok uyguna veriyorum.sadece birer adet mevcut.
24 numaracanım ilk sayfada beyaz nıke var pembe li onu amak isityorum kaç numara
26 erkek olan için var.25 yada 26 numara erkek ayakkabı varsa bende almak istiyorum
27 no satıldı malesef ,kargo ptt ile giderse 7-8 tl tutuyor sanırım ,en sondaki ayakkabının 27 NUMarası varmıdır? ne kadar fiyatı ? öğrenebilirmiyim
orjinal nikedir, kızım ve oğlum için aldığım ürünlerden bazıları, eğer 24 giyiyorsa 25 almalısınız, elimde bir tane pembeli siyahlı mevcuttur.merhaba benim kızım 24 no giyiyor ayakkabıyı.nike modellerin kalıplarının dar olduğunu duydum.25 no denk gelirmi acaba.bide orjinal nike mı acaba....kargo size mi ait.kargo ücreti nedir.
24 numara
26 erkek olan için var.
27 no satıldı malesef ,kargo ptt ile giderse 7-8 tl tutuyor sanırım ,
orjinal nikedir, kızım ve oğlum için aldığım ürünlerden bazıları, eğer 24 giyiyorsa 25 almalısınız, elimde bir tane pembeli siyahlı mevcuttur.
KIZ AYAKKABISI: 25,26 MEVCUT
BEYAZ KIZ AYAKKABISI:24 NO MEVCUT
ERKEK BEYAZ AYAKKABI:24,25,26,27 NO MEVCUT
hepside orjinal mağaza ürünüdür Sıfır ve etiketlidir.,almak isteyenler bana ulaşsınlar ,çok uyguna veriyorum.sadece birer adet mevcut.
27 no satıldı malesef27 numara erkek spor ne kadar almak ıstıyorum
bu modelin 24 numarası varsa almak istiyorum bende:128:35 tl fiyatı,
ışıktan parladı biraz ama bu şekildede anlaşılıyor ki çok güzel bir model.
http://f1303.hizliresim.com/17/t/lfh0l.jpg
malesef hiç kalmadı .bu modelin 24 numarası varsa almak istiyorum bende:128: