Nikah nikahtan sonra nufus dairesi

:)

nikah kıyılırken elinize tutuşturuyorlar. Nikah icin önceden başvurmanızın sebeplerinden biri de bu zaten. Tüm işlemlerin halledilip cüzdanın aynı anda verilmesi.

Şuanda çok şaşkınım. Bana nikah kıyıldıktan sonra verdiler. Bir daha da biryere gitmedim :S

canımcım
senin bahsettiğin evlilik cüzdanı
arkadaşın bahsettiği nüfus cüzdanı

yani "evli" yazan

hani evlendikten sonra nüfus müdürlüğüne gidip, nüfus müdürlüğünden aldığımız
karıştırdın herhalde galiba sanırsam

yoksa başkentte nikahta mı veriyorlar yeni kimlikleri
bak o zaman çok üzülürüm işte:26:

kızlar nikah kıyıldıktan sonra yeni nufus cuzdanlarını nikah memurumu veriyor. yoksa oturacağımız ilçedeki nufus mudurlugundenmi alıyoruz ve kaç gun ıcınde gitmemiz gerekiyor.

nüfus dairesine gidip alıyorsunuz. nikah kıyıldıktan bir kaç gün sonra. eski kimliğinizdekinden farklı fotoğraf ile alabilirsiniz.

farklı şeyler soylenmiş sanırım herkezde kanun farklıydı.
ben beylikdüzünde oturacağım .
şuanda fatihte yaşıyorum.
ozaman fatihtenmi cıkartacağız beylikdüzündenmi.

bende beylikdüzünde oturuyorum yakupluda nüfus müdürlüğünden cıkarttık
17 temmuzda evlendim 5 agustosta kimliği yeniledik
ayrıca istanbulda herhandi bir nüfus müdürlüğünden cıkartılabiliyor

Canışım okuduğumu anlayamıyorum ondan oldu zaar

Kızlar benim de nikahım yeni oldu yarın nüfusumu değiştirmeyi düşünüyorum. Eşimin soyadını aldım ama şöyle bir durum var nikahtan önceki soyadımla yaptığım sınav başvurum var. kimliğimi değiştirdiğimde bu konuda sorun yaşar mıyım acaba bilgisi olan arkadaşlar var mı??
:44:

canım sana soruyorlar zaten kızlık soyadını kullanmak istiyor musun diye evet dersen dilekçe yazıp verdiğinde kullanabiliyorsun

canım sana soruyorlar zaten kızlık soyadını kullanmak istiyor musun diye evet dersen dilekçe yazıp verdiğinde kullanabiliyorsun

O dilekçe evlilik başvurusunda verilmiyor muydu benim aklımda öyle kalmış. Ben o dilekçeyi vermedim evlendirme dairesine aynı işlemi nüfus müsürlüğünde de yapabiliyor muyuz yani??

O dilekçe evlilik başvurusunda verilmiyor muydu benim aklımda öyle kalmış. Ben o dilekçeyi vermedim evlendirme dairesine aynı işlemi nüfus müsürlüğünde de yapabiliyor muyuz yani??

yeni evliyim ben canım o dilekçe nikah başvurusu zamanında oluyor... sonrasında olmuyor dye belirtmişti bize nikah memuru..

yeni evliyim ben canım o dilekçe nikah başvurusu zamanında oluyor... sonrasında olmuyor dye belirtmişti bize nikah memuru..

Anladım canım benim de aklımda öyle kalmıştı çünkü başvuruyu ayrı şehirlerde olduğumuz için eşim yaptı ben yanında bulunamadım. En sağlamı kimliği sınav geçtikten sonra değiştirmek olacak sanırım

18 Ekim'de nikahım oldu 19 Ekim'de yeni nüfus cüzdanımı nüfus müdürlüğüne gittim çıkarttım hiç bir sorunda yaşamadım İstanbul'da oturuyorum bu arada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…