Nikah nikahtan sonra nufus dairesi

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
kızlar nikah kıyıldıktan sonra yeni nufus cuzdanlarını nikah memurumu veriyor. yoksa oturacağımız ilçedeki nufus mudurlugundenmi alıyoruz ve kaç gun ıcınde gitmemiz gerekiyor.

kızlar nikah kıyıldıktan sonra yeni nufus cuzdanlarını nikah memurumu veriyor. yoksa oturacağımız ilçedeki nufus mudurlugundenmi alıyoruz ve kaç gun ıcınde gitmemiz gerekiyor.

Yanlış anladığım icin editliyorum Alıntılarda kafa karışmasın zira konuyu karıştırdım ahahahahha

Nikahtan 15-20 gün sonra nüf cüzdanınızla beraber nüf müd den alabilirsiniz

Son düzenleme:
cnm yeni evliyim cnm o yzden net biliyorum... en erken nikah olduktan 1 hafta sonra alabiliyosun o zmn kaytlara geçio .. eski nüfus cüzdanınla herhangi bi ildeki nüfus müdürlüğüne 2 adet fotoyla gdip 5 tl karşılığında 2 dk içinde alabiliyosun...:) umarım yardımcı olabilmişimdir...

nikahta sadece evlilik cüzdanı verilir,1 hafta sonra falanda ilçedeki nufus dairesinden 5 dakika içinde yenisini alıyorsun,evlilik cüzdanınla gitmeyi unutma ::)

Nüfus müdürlüğüne gidip alıyorsunuz. Nikahta veririrlermi belki evlenmicen orda hayır diyeceksin:)
Gün olarak da bir süresi yok ama en kısa sürede gitmen senin açından iyi. Çünkü olmadık zamanda bir işin olur yeni nüfus cüzdanını isterler, heleki bankada.

canım baglı oldugun nufus dairesıne 2 resım ve 5 tl ile basvuru yapıyorsun ama nıkahtan ortalama 15-20 gun içinde bilgilerin guncellenmıs oluyor ona göre gıt ben 11 hazıranda evlendım 28 hazıranda bılgılerım guncellenmıstı yanı bu olay nıkah daıresının yogunluguna göre degısebılıyor

Şuanda çok şaşkınım. Bana nikah kıyıldıktan sonra verdiler. Bir daha da biryere gitmedim :S

farklı şeyler soylenmiş sanırım herkezde kanun farklıydı.
ben beylikdüzünde oturacağım .
şuanda fatihte yaşıyorum.
ozaman fatihtenmi cıkartacağız beylikdüzündenmi.

Konu içeriği nedeniyle "Nikah" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

haa soruyu yanlıs anlamısım
evlılık cuzdanınla baglı oldugun nufus daıresıne gıtceksın aynı gun verıyolar yenı nufus cuzdanını pardon

Hem kaybolduğu zaman hem de nikahtan sonra bu şekilde alınıyor. Nikah sırasında nüfus cüzdanı verildiğini ne gördüm ne duydum.

nasıl yaniiii şakamı bu?

nufus cuzdanı ile evlilik cuzdanını mı karıstırdın acaba canım sanırım arkadas nufus cuzdanını soruyor evlilik cuzdanını degil

valla benimde kafam karıstı

Elmayra nüfus cüzdanı konu sahibinin sorduğu sen evlilik cüzdanıyla karıştırıyorsun.

ahahahahahahaha koptum kendimden tiskiniyorum

Yeni-nüfus-cüzdanı yaaa

hepsini editlemem lazım nikah cüzdanı ile nüfus cüzdanını karıştırdım afedersiniz

farklı şeyler soylenmiş sanırım herkezde kanun farklıydı.
ben beylikdüzünde oturacağım .
şuanda fatihte yaşıyorum.
ozaman fatihtenmi cıkartacağız beylikdüzündenmi.

Evlilik cüzdanıyla nüfus cüzdanı karıştı sanırım. Nüfus cüzdanını nikahtan 1 hafta 10 gün sonra bağlı olduğun nüfus idaresine 2 fotoğrafla gidip alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…