- Konu Sahibi FashionbyHatis
kızlar nikah kıyıldıktan sonra yeni nufus cuzdanlarını nikah memurumu veriyor. yoksa oturacağımız ilçedeki nufus mudurlugundenmi alıyoruz ve kaç gun ıcınde gitmemiz gerekiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nikah kıyıldıktan sonra yeni nufus cuzdanlarını nikah memurumu veriyor. yoksa oturacağımız ilçedeki nufus mudurlugundenmi alıyoruz ve kaç gun ıcınde gitmemiz gerekiyor.
Nüfus müdürlüğüne gidip yenisini alıyorsunuz.
Kaybolduğu zaman.
Şuanda çok şaşkınım. Bana nikah kıyıldıktan sonra verdiler. Bir daha da biryere gitmedim :S
Şuanda çok şaşkınım. Bana nikah kıyıldıktan sonra verdiler. Bir daha da biryere gitmedim :S
nıkah gunu verdıler:44:
Hem kaybolduğu zaman hem de nikahtan sonra bu şekilde alınıyor. Nikah sırasında nüfus cüzdanı verildiğini ne gördüm ne duydum.
nasıl yaniiii şakamı bu?
nufus cuzdanı ile evlilik cuzdanını mı karıstırdın acaba canım sanırım arkadas nufus cuzdanını soruyor evlilik cuzdanını degil
valla benimde kafam karıstı
Elmayra nüfus cüzdanı konu sahibinin sorduğu sen evlilik cüzdanıyla karıştırıyorsun.
farklı şeyler soylenmiş sanırım herkezde kanun farklıydı.
ben beylikdüzünde oturacağım .
şuanda fatihte yaşıyorum.
ozaman fatihtenmi cıkartacağız beylikdüzündenmi.